iyiyim canım bende sizin sohbeti okuyorum ne var ne yok diye benimde günlerim yakın onun sıkıntısı var şu an gerçi inşallah gebelik sıkıntılarıdırda öyle işte şu deprem meselesine falan gülüyorum:roflol:
ahh ahh nerde o günler hayatım yaaa bir inletsek şu sayfayı başka ne isterim.ama birşey diyimmi eşim normalde bukadar dikkat etmezdi vitaminlere falan ama bu ilaç cinsel gücüde artırıyo ya ondan diyorum hiç aksatmıyo valla.kız ne çakal yine kendi hesabına geleni yapıyo yani görüyomusunkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: vallaha evet dogru sölüyosun bende artcıları duyarım belki ondan sonra :CüvCüv:sonrada:lepi:diye bagırırz artık
inşallah canım.ne yaptın dr işini buldunmu birilerini neye karar verdiniz ameliyat için
vallaha ne bu böle kızlar herkez kırmızıları bekliyo bi gelsede bitse bir an önce başlasak calışmalarakaydirigubbakcemile
ahh ahh nerde o günler hayatım yaaa bir inletsek şu sayfayı başka ne isterim.ama birşey diyimmi eşim normalde bukadar dikkat etmezdi vitaminlere falan ama bu ilaç cinsel gücüde artırıyo ya ondan diyorum hiç aksatmıyo valla.kız ne çakal yine kendi hesabına geleni yapıyo yani görüyomusunkaydirigubbakcemile3
sen yine gitmeden bi fikir edin sonra onlarlada gidince görüşürsün.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım herşey kısmet biliyosun fazlada kafana takma yaniyok henüz bulamadık bi gidelim en iyisi yüzyüze görüşmek daha iyi olur inşallah beklemedeyiz yani
buda bebiş haberleride peşpeşe olacak demektir:CüvCüv::CüvCüv:evet ya okuyorumda herkesin günleri birbirine yakın aynı anda bi çok yerde deprem olacak galiba bu gidişle:sm_cool:
evet ya okuyorumda herkesin günleri birbirine yakın aynı anda bi çok yerde deprem olacak galiba bu gidişle:sm_cool:
benimkide sigarayı bırakmak için pazarlık yapıyo.pazarlık konusunun ne olduğunuda söylemim anladınz siz onu:icecream::roflol:bu konuda erkekler öle vallaha benim eşimde kürü iciyo ama pazarlık yapmadan icmez Şeniz
benimkide sigarayı bırakmak için pazarlık yapıyo.pazarlık konusunun ne olduğunuda söylemim anladınz siz onu:icecream::roflol:
:roflol::roflol:bende koptum buradaistan bul ankara izmir tövbe yarabbim buna böle ay cok güldüm ben gülüyom eşimde bana gülüyo :roflol:
sen yine gitmeden bi fikir edin sonra onlarlada gidince görüşürsün.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım herşey kısmet biliyosun fazlada kafana takma yani
görüşürüz tatlım:1hug:nedense biz kadınlar pazarlık yapmıyoz aslın bizde yapıcagız ozaman ne yapacaklar bakalım kızlar ben cıkmak zorun dayım görüşmek üzere hayatım
istan bul ankara izmir tövbe yarabbim buna böle ay cok güldüm ben gülüyom eşimde bana gülüyo :roflol:
inşallah canım rabbim fazla bekletmeden verir.siz şanslısınız daha bebek olayına girmeden problem ortaya çıkmış inşallahta tedavi süresi sonunda sizinde istediğiniz zamanda bebeğinize kavuşursunuz.ben okadar pişmanımki 2 sene çocuk yapmadan beklediğime aklımın ucundan bile geçmedi isteyipte olamayacağı yani ailemde falan hiç böyle birşey olmadı hep uzak gelirdi ama şans bana güldü ne yapalım rabbim sevdiği kulları sınarmış.isyan etmeden bekliyoruz zamanının gelmesiniyok ben fazla kafama takmıyorum zaten burdan tayinimiz çıkınca çocuk istiyodum ben sonradan karar vermiştik çocuk yapmaya olmadı 5 ayımız kaldı tayine madem bi sorun var amaliyat olsun dedik, nasıl olsa amaliyattan hemen sonra olmuyo böylelikle bekleme sürecide bitmiş olur tayin çıkana kadar, sonrada hayırlısıyla olur inşallah bian önce daha fazlada beklemek istemem yani galiba o zaman kafama takarım inşallah öyle bişey olmaz
inşallah canım rabbim fazla bekletmeden verir.siz şanslısınız daha bebek olayına girmeden problem ortaya çıkmış inşallahta tedavi süresi sonunda sizinde istediğiniz zamanda bebeğinize kavuşursunuz.ben okadar pişmanımki 2 sene çocuk yapmadan beklediğime aklımın ucundan bile geçmedi isteyipte olamayacağı yani ailemde falan hiç böyle birşey olmadı hep uzak gelirdi ama şans bana güldü ne yapalım rabbim sevdiği kulları sınarmış.isyan etmeden bekliyoruz zamanının gelmesini
günaydın.
dün akşam bakamadığım için şimdi okurken gördüm. şu an iş yerimde olduğum için raporlar evde bilmiyorum tabi ezbere evde açtığımda bakıp tek tek yazarım. doktor ileri hareket ile sayı için biraz düşük ama çocuk için engel değil demişti. öyleyken ameliyata evet dedik e oldu eşim sonrasında %15 artış olmuş demişti tabi bu ameliyattan 3 ay sonraki değerlerdi şu anda nerdeyse 2 yıl alacak ameliyat olduğu yakında bakılmadı gerçi bu arada ben keçiboynuzu kürü de yaptım viatmin takviyesi ve bol bol fındık fıstık yedi bu yüzden epey kilo bile aldı zavallım ama sonuç her ay aynı son....
evet sonuçlar yazayım sana ne kadar anlarsan artık bilemiyorum şöyle ilk bu;
konsantrasyon :60,5 milyon/ml
hızlı hareket :7,5 milyon
yavaş hareket :24 milyon
yerinde hareket :18,25 milyon
hareketsiz :10,75 milyon
varikosel ameliyatından sonra ise
konsantrasyon : 75 milyon
hızlı hareket : 10 milyon
yavaş hareket : 46 milyon
yerinde hareket : 6 milyon
hareketsiz 13 milyon.