Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim esimdede cift tarafli 1. derece varikosel var ve ameliyat olacak. Bakalim yarin Deniz beyden ameliyat icin gun alacak.

demekki denizbyde kasap olmam diyo amelıyat dur bakalım bize nediyecek yarın akşam sizinle paylaşrım canlarım benım

elmasım hoş geldin bebişin hayırlı olsun.esının amelıyat öncesi ve sonrası değerlerını yzarsan sewiniz bızde ona göre birseyler yrumlayalım ilgin için saol:enbuyukkk:

Allah tamamına erdirsin canım ,aynı zamanda ameliyat olmuşuz bizim de 1sene 3ay oldu fakat ben beklemedeyim,inanmaya inanıyoruz da o gün ne zaman gelecek o biraz sıkıntılı CADIARZU
Sağlıkla kalın..

Slm kızlar,
Benim eşimde 2 ekim 2009 da ameliyat oldu.Tam 5,5 ay oldu olalı.Ameliyat Öncesi değerler sayı 17 milyondu,ileri hızlı da 0 dı.Ameliyat sonrası ilk defa sperm testi dün yapıldı.Bugün de sonucu aldım. Paylaşayım dedim.Sayımız şaşıralacak şekilde ml'de 81 milyona çıkmış.Progresif hızlı hareket :%12,progresif yavaş hareket %28,yerinde hareket %11,hareketsiz toplam öncesinde %65 di şimdi %49 düşmüş,Bu değerleri görünce tabi çok sevindim.Ameliyat işe yaramıştı.Asıl anlamadığım morfoloji değişmemiş sanki ya normal morfoloji %1, hızdı sayıydı evet gayet normal hatta süper olmuş ama morfolojinin düşük olması canımı çok sıktı..Acaba artarmı hamile kalabilecekmiyim ben ya ohaoldumsmile

morfoloji spermdeki şekil bozukluğu.. böylece şekli bozuk olanlarda dölleyemiyor yumurtayı değerinin düşük olması iyi zaten... yüksek olması iyi değil... yanlışmıyım kızlar??? sorun kalmamış canım işte sen artık fulll devam bide keçiboynuzu kürü yap fındık fıstık yedir yardımcı olur dahada... inşallah güzel haberlerini alırız...

kızlar ben bugün teyze oldum minnacık kızımız oldu teyze olmak bile çok güzel bir duygu inanın anne olunca ne olucak çok merak ediyorum.darısı hepimizin başına inşallah canlarım

kızlar ben bugün teyze oldum minnacık kızımız oldu teyze olmak bile çok güzel bir duygu inanın anne olunca ne olucak çok merak ediyorum.darısı hepimizin başına inşallah canlarım
tebrik ederim hayatım allah hayırlı bir ömür nasip eylesina.s.teyze olmak çok güzel bilirim benimde 3 tane yiğenim var bende hep derim insan bundan daha fazla nasıl sevebilir.bebeğim olursada ancak bukadar sevebilirim heralde

hayatım morfolojinin %4 ün üzerinde olması iyi sayılıyor yani sizinki düşük malesef.bizdede sadece morfoloji sorunu var ama eşimin son gittiği doktor morfoloji%1 bile olsa hamile kalınır demiş eşime.umarım öyle olur hayatım.sen hareketi artıran kür ve ilaçlara yönel canım birde morfoloji için antioksidanlardan tüketmeye bakın hayatım üzümçekirdeği ekstresi antioksidan olarak baya tavsiye ediliyor.allah yardımcınız olsun:1hug:

iyi akşamlar canm benim arkasımında morfolojisi %2 çıktıda bu üzüm çekirdeği ekstresi nedrki nerde satılır beyaz yada siyah üzüm farkedermi?şimdiden saol bebişimkaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaa neden kimse ykki kızlar nerelere takılıyorsunuz kızıyorum ama bizimki şimdiden işkillenmeye başladı.Dktor haftaya ameliyat derse olcammı şimdi diyo.yarın olsun da dedim konuşalım ne hemen dert ediyorsun deyip geçiştirdim bende

kızzzzzz kurbanlık koyun gıbı kesılcek walla darısı bze enişteye şimdiden geçmiş olsuneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…