- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
:roflol:gelmesinler canım sende geldin burdayız artık
hayatım benimkide sinir oluyor bu siteyi deniz beye bile anlatmış buradan birbirlerine ilaç ismi kür ismi veriyorlar demiş.sizide oradan bulmuş saten demiş.adam gülmş tabii.sende gidince dersen adam diycek bu kadınlar kafayı yemişş:roflol:hihoyyytşimdi içeri girdi başımın tatlı belasıgözlerin kör olacak dıyo.allahtan ew iki katlı gırerim bı odaya istediğim gibi yazışırız .bana bakıp bakıp gülüyo delımı bu kadın dıye aklinialirimsmile
hayatım bilemiyorum ama her ikisindede negatif çıkınca hamilelik yok gibi geldi bana.canını sıkmak istemem ama geçen aydan olan bir hamilelik çıkardı testte sanırım.bazen testte görünmedi falan diye duyuyoruz seninde dediğin gib 5 haftalıkken falan ama onlar nadir durumlar canım bunlara kapılıp umutlanmanı istemem:1hug:tabiki en güzeli yarın dr git herşey açık olsun canım.enfeksiyon içinde tedavin başlamış olur.kendi dr unamı gideceksin canım
ben az kçıyorum ilgi bekliyo az pışpışlayım yanınızdayım
pışpışla canım pışpışla dr a gitmeyi kabul etmişken vazgeçmesinkaydirigubbakcemile2ben valla bu günlerde haksızda olsa haklısın diyorum yoksa ilaçları ihmal edecekben az kçıyorum ilgi bekliyo az pışpışlayım yanınızdayım
hayatım sende kırmızılar bende kırmızılar kim çalışacak anlamadım vallakaydirigubbakcemile3.varya benim yumurtlamam nezaman olsa o gün eşimin muhakkak işi olur geçen ay mesela şehir dışındaydı valla bende anlamadım şaka gibi aşılamada bile şehir dışında olmasından ötürü bir aksaklık olmuştu hatta ben o yüzden olmadığını düşünüyorum.aslında bu bebek işi ilişkiye girmeden olmalı yani eşler bir arada olmasa yapılabilmeli.mesela sperm saklanabilse biz kendimiz enjekte etseksempatiksalakcinni
bence artık bu konudan uzaklaş.zaten hamile değilsen dediğin gibi pazartesiye kalmadan gelir kırmızılar.pazarda dr a gider aklındakileri anlatır içini rahatlatırsın.en güzeli bu canım.şimdi yap kendine güzel bir çay aç tv ni film falan seyret.dağıt kafanı:1hug:öle zaten ya ben evdeki ilacları iciyorum gcende benim doktorum fitil felan yazmıştı ama işte hafta sonu olmuyo doktorum pazartesiye kaldı hafta sonu belki olurum ya böle cok yorgun hissediyorum kendimi
bence artık bu konudan uzaklaş.zaten hamile değilsen dediğin gibi pazartesiye kalmadan gelir kırmızılar.pazarda dr a gider aklındakileri anlatır içini rahatlatırsın.en güzeli bu canım.şimdi yap kendine güzel bir çay aç tv ni film falan seyret.dağıt kafanı:1hug:
:roflol::roflolvallaha bende bişey yok ama hic calışasım yok zaten yasak ilaclardan dolayı bizim yerimize calışanlar vardırkaydirigubbakcemile
:roflol::roflolh valla herkez tembel tembel oturuyo kim yapacak peki bu bebişleri bakiimmkaydirigubbakcemile3benim kocada evde yok yemekleride boşa yaptım müdürü gelmiş dışarda yiycekmiş.
valla hayatım eşime doktorun verdiği mone diye bir ilaç var okudumda sadece sperme değil herşeye faydası varmışkafamçokkarıştıvalla bu ay kocadan çok çekicem ben sanırımkaydirigubbakcemileartık depremmi olur tusinamimi bilemiyorum yani.sen izmirdesinde yagmur sallantı duyarsa korkmasın yani:roflol:kızlar kırmızılar bittimi depremler başlar artık
ohhh valla ne güzel ev misafir dolu sen pc başında.nerde öle koca yaa ben çalıştığım dönemde yapardıda şimdi hiç karışmaz öyle şeylere.sende kıymetii bil canım öle havamda falan değilim deme yani eşinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileev şuan dolu eşimin kardeşi kuzenlere oturuyolar vallaha bende oturuyom birazdan gidicekler ufff hic misafir havavmda degilim şimdi eşim cay koyacak icicez vallah allah herkeze böle eş versin o kadar iiikiii
gold rule canım sen ne yapıyorsun hayatıma.s.
valla hayatım eşime doktorun verdiği mone diye bir ilaç var okudumda sadece sperme değil herşeye faydası varmışkafamçokkarıştıvalla bu ay kocadan çok çekicem ben sanırımkaydirigubbakcemileartık depremmi olur tusinamimi bilemiyorum yani.sen izmirdesinde yagmur sallantı duyarsa korkmasın yani:roflol:
inşallah canım.ne yaptın dr işini buldunmu birilerini neye karar verdiniz ameliyat içiniyiyim canım bende sizin sohbeti okuyorum ne var ne yok diye benimde günlerim yakın onun sıkıntısı var şu an gerçi inşallah gebelik sıkıntılarıdırda öyle işte şu deprem meselesine falan gülüyorum:roflol: