Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bencede hem bu akşam sen test yap birde yarın kan testi yap.senin için hayırlısı hangisiyse o olsun canım.hayatım enfeksiyonda ağrı yapar doğru ama göğüslerde şişlik yaparmı bilemiyorum.peki dr a gittiğinde ultrasonda baktımı hiç kontrol için.

yok bakmadı ya bende salaklık kendi doktoruma gitmedim burda bi komşum var onla konuştum kendisi ebe hemşire ooo bana baktı doktoro hic görünmedim sadece antipiyotik yazdı adet olunca kullanmaya başla dedi bide fitil verdi onu adetin bitince kullan ve korun dedi ama ben başladım sonuc negatif diieee ne geregi var diiee 1 ay korunmak zorunda kalacaktım bende hastalanan kadar kullanıyım dedim zaten 1 haftalık ilaclar işte böle hayatım

ne salaklığı canım oluyo öle gaflet anları ama keşke dr una gitseydin.cumartesileri doktorun oluyosa bence yarın ona bir git.bak birsürü sıkıntıyla uğraşıyorz birde yanlış tedavilerle düzenimizi bozmayalım hayatım.zaten ilacada yeni başladın zararı olmadan kesin bir sonuç alırsın dr undan

eşiminde kafasını karıştırdım şimdi ben normalda 21 günde bir hastalanıyorum eşim hep hesaplar normalde adetdimden 3 gün gecti dieee biliyoruz ama internetde yapıyorum onlar adet aralıgını 28 gün olarak elle alıyolar internetde görre benim 14 de olmam lazım ben gecen ayın 18 de hastalandım bizim hesabımıza göre 3 gündür olmam gerekiyodu

hayatım netteki hesaplamalarda son üç adetini ister.onlar arasında kaç gün var.eğer 21 se 21 günde olması lazım.onların hesaplarındada öyle çıkması lazım.istersen son üç adet tarihini yaz bakalım.ben bu ay 31 gün sonra hastalandım normalde benimde 29 günde olmam lazım.bazen bahar dönemlerinde değişmeler oluyor.ama en doğrusu senin kendi doktorunla görüşmen lazım.sadece hamilemisin diye değil.enfeksiyon varsa onun içinde kendi dr na görün bence.sana uygun olan ilaçları o daha iyi bilir çünkü

evet canım dogru sölüyosun hafta sonu doktorum olmuyo pazartesiye randevu almaya calışıcam doktorumda okadar yogun ki gerci bi şekilde ayarlıcam artık sonucta enfeksiyon varsa böle hamile kalmam tehlikeli onu biliyorum ve ona göre ilac veriyolar cünkü benim migrenimde var şuan ilaclarımın cogunu kullanamıyorum yasak korunmadıgım icin ve adet dönemlerinden önce ve sonrası ölü gibiyimdir yatrım hep karanlık ararım bu ay oda olmadı gerci herşeyin hayırlı aman başım agrımasında enfeksiyon bi şekilde geciyo ilacla felan başıma bile caresi yok artık ilaclar hep sakinleştirici cünkü cok şlarlamiş hastalıyım ve cocugumda bile olabilir dedler inan okadar cok kişiyle ugraşıyom ki anlatamam annem meme kanseri eşimin aile engelli sagır ve dillsizler ilk zamanlar cocugumda böle bişey olura ne yaprım dieee düşündüm allahdan şimdi iştme testleri cıktıda icim rahatladı işte böle ben 10 parcaya bölünüyorum senin anlıcagın kendime dikkat edemiyorum eşim cok kızıyo bana cok düşkün cünkü

ah canım ne çok şeyle uğraşıyorsun.allah anneciğininde şifasını versin hayatım:Saruboceq:benimde adet olmadan önce başım acayip ağrır kafamı kaldıramam anlarımki sbaha hastayım.dün akşamda öyleydim.seninki tabi daha zor allah şifasını versin.aslında biliyormusun ilgilenecek okadar şey olunca insan kendini dinlemeye vakit bulamıyo burada okadar çok okudumki işte bu ay öyle bir derdimiz vardiki bebek düşünecek durumda değildik deyip hamile haberleri veren.kendisinde engel olupta çok sağlıklı çocuklar doğuran okadar çok insan varki birde çok sağlıklıyken sorunlu çocuklar var yani diycem herşey allahtan hiç kafana takma allah herşeyin hayırlısını versin canım.birde şöyle düşün bebeğin sağlıklı olur sonra geçirdiği bir rahatsızlıktan kazadan sakat kalır(allah korusun)yani bu bizim elimizde değil.mevlam hayırlı yazılar yazsın kimseyide evladıyla sınamasın.amiiinnn

:Saruboceq: :Saruboceq:allah korusun vallaha okadar sorunun icinde düşün düşün nereye kadar oturdum bi şöle kalkdım kendime kahve yaptım ah bide fal bakan olsa bugün keyif yapıyom ne güzelhihoyyyt

canım benim şimdi çıkmam lazım yemek yapıcam:)akşama girebilirsem görüşürüz.allaha emanet ol hayatım:1hug:

Ya kızlar beminde merak ettiğim benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı olmuş bekarken ilk etapta sperm sayısını ölçtürmüş sperm az çıkmış bir kaç ay sonra düzene girmiş, fakat doktora gittik agrısı olduğu için,her iki taraftada varikosel gördü doktorlar tekrar ameliyat gerekiyormuş ilerde bebek düşündüğümüzde acaba sorun yaşanır mı 4 kez varikosel ameliyatı olmuş olacak yani??

canım benim bildigim varikosel nüksetmez bence iiiyiiice arştırın iii bi doktora gidin eger bebek istiyosanız şart dioolara benim eşiminde sayıları sınırdaydı ama genede doktorumuz ameliyat dedi ve oldu bu ay doktora gidicez dedigim gibi iii bi doktor bulup iiice arşdırın cünkü eşimin doktoru varikosel ameliyatının nüksedecek bi hastalık olmadıgını sölemişti bize

sevdacım duygu doğru söylemiş varikoselde ameliyat başarılı olduysa tekrarlamıyor.hatta teoman cem kadıoğlunun sitesinde bunu anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam.sen istersen o siteye bir bak canım.nerede oturuyorsun.burada o bölgede ameliyat olmup memnun kalan arkadaşları bulabilirsin.bence 4 çok fazla yani diğerleri demekki doğru yapılmamış.çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursuna.s.

canımmmmmmmmm allah kolaylık wesin bu nedir böyle eşin yapbozmu olmadı gene yapalım deyıpte bu kadar da eziyet werılmezkı adama.can buda kes kes nereye kadar yakında damar kalmıcak kökten çözüm der gibi.allah sabrınızı arttırsın eşinede geçmiş olsun çok üzüldüm.nasılbi illetmiş bu eziyet resmen doktorlrohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmiledada hiç wicdan kalmamış:uhm:

işte bu yüzden cok iii bir doktor bulmak lazım tekrarlaması gibi bi olasılık olamaz canım bak bizim doktorumuz cok acık şekilde konuştu bizimle dalnda cok iii bi doktor izmirde olsaydınız yardımcı olurdum istersen sen bi araştır doktorun adı bülent semerci izmirde tüp bebek işlerinede ooo bakıyo yani ooo onaylamzsa baş hekim bile onaylamıyo tüp bebegi gerci biz özelde ameliyat olduk ne olur iii araştırın doktorunuzu

leylmelek canım test yaptım tapiii tek cizgi cıktı gerci bu testde idrarla aynı eşimle konuştum hafta sonu olmazsam doktora gidicez

walla bşım döndü bı yerde dursanıza zaten esiliklıyım gelıyolar sğdan sğdan

leylmelek canım test yaptım tapiii tek cizgi cıktı gerci bu testde idrarla aynı eşimle konuştum hafta sonu olmazsam doktora gidicez
hayatım bilemiyorum ama her ikisindede negatif çıkınca hamilelik yok gibi geldi bana.canını sıkmak istemem ama geçen aydan olan bir hamilelik çıkardı testte sanırım.bazen testte görünmedi falan diye duyuyoruz seninde dediğin gib 5 haftalıkken falan ama onlar nadir durumlar canım bunlara kapılıp umutlanmanı istemem:1hug:tabiki en güzeli yarın dr git herşey açık olsun canım.enfeksiyon içinde tedavin başlamış olur.kendi dr unamı gideceksin canım

leymelek tatlişkom çalışmalar a dewmda benim lohusalık bıtmedi 20 günoldu kırmıızlar yakamı bırakmadı arkadas gibi yatıyoruz.dahda sürer gibi .iş başı yapmadık anlıcağınkaydirigubbakcemile3:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…