inşallah canım saol.hamile olan olsa muhakkak yazardı diye düşünüyorum.çünkü muhakkak arkadaşlar bize moral olsun diye haber verirlerdi.ben olsam mesela ilk işim burada yazmak olurdukaydirigubbakcemile2ahh nerde o günler:hulya:evet degerleriniz gerçekten güzelmiş bitek morfolojide sorun var oda en kısa zamanda düzelir inşallah bu aralar hiç hamile haberleri almıyoruz ya yoksa hamileler varda burayamı yazmıyolar hamile haberleri duysak iyi gelecek inşallah en kısa zamanda duyarız...
merhabe canımın içleri gerçekten degerlerin çok ıyı şu morfolojıde düzelse ballı kaymak gibi . üzülme inşallah önümüzdeki ay görmezsin kırmızıları.bizimkıde meğersem doktara gıtmıtecekmiş ben moral bulayım dıye benı oyalıyormuş kolaymıymış amelıyat olmak kolaymıymış.allah inandırsın ondan korkmazam kafasına indırecektım oklawayı ıyı yırttı yanı.hiçde bellı etmedım gıcık ne olacakkötükedihüso
günaydın kızlar.malesef bu günde kırmızıları gördüm.moralim çok bozuk.birde kaan aydosa mail atmıştım oda değerler çocuk olması için engel değil stres yapmayın demiş.yaa belki sevinmem gerekir ama inanın sevinemiyorum çaresizlik beni öldürüyo.madem normal bu değerler niye raporda teratozoospermi yazıyo peki.umarım beni anlıyorsunuzdur kızlar yani değerleri düşük olan arkadaşlar var biliyorum ama onların en azından yapacak birşeyleri var kürlerle ilaçlarla sayı ve hareketi yükseltmeye çalışıyorlar ama biz hiçbirşey yapamıyoruz bu okadar zorki.çok mutsuzum.rabbim kimseye taşıyamayacağından fazlasını vermesin birde dermansız dert.amiinn
ah hayatım bu sabah geldi benimkiler:hulya:biraz geciktiler ama yine geldileraklinialirimsmileartık önümüzdeki ay için umutlar.sen nasılsın.başladınmı ilaçlaraa.s.
evet hayatım.şimdiden planlarını yaptım.bir yakınımdan duymuştum yumurtlama zamanı küvete sıcak su koyup 20 dk kadar oturuyormuşsun sonrada belini biraz çektirip ilişkiye giriyormuşsun bi akrabası 1 sene sonra bu şekilde hamile kalmış.valla kocakarı usulü ama ben bu ay deniycem belki vesile olur.hem geçenlerdede burada bir arkadaş hamama gittiğini tesadüf yumurtlama zamanına denk geldiğini ve hamile kaldığını yazmıştı.ne bilim herşey bir umut iştekaydirigubbakcemile3canım benim ya olsun kaldıgımız yerden devam edicez en fazla 7 gün sürecek sonra calışmalara devamkaydirigubbakcemile
hayatım kan tahliliyse kesin çıkardı çünkü baya oldu geçen ayki adetinden şüpheleniyoduk çünkü. kafana takma ilaçlarını düzenli kullan.birde bendede uyku hali çok var bahar yorgunluğu sanırım birde seni ilaçlarda etkiliyosa normal yani.yat dinlen canım.başladım aşkım ama antibiyotik biraz agır galiyo galiba sürekli uyumak istiyorum ben daha hastalanmadım bu saferde ilac kullanıyom dieee korkuyorum ama tahlil yaptırdım sonuc negatif dediler bende şaşırdım ne yapacagımı
hayatım kan tahliliyse kesin çıkardı çünkü baya oldu geçen ayki adetinden şüpheleniyoduk çünkü. kafana takma ilaçlarını düzenli kullan.birde bendede uyku hali çok var bahar yorgunluğu sanırım birde seni ilaçlarda etkiliyosa normal yani.yat dinlen canım.
evet canım kesin kanda bir baktır için rahat etsin.ama ilaçlarını iç bence.dr da keşke sorsaydın hamile olabilirim sakıncası olurmu diye.telefonu varsa ara istersen belki kan tahlilinden sonra başla deryok hayatım ya kandan bakmadılar idrardan bakıldı kafamıda o karıştırıyo aslında aynı şekilde bi arkadaşım böyle oldu idrardan bakılmıştı nagatif demişlerde megersem kız hamileymiş kandan bakıldı hemde 5 haftalık şimdi kafam ona takıldı neyse ben hafta sonu olmazsam eger kandan tahlil isticem gittip
vallaha bende cektirdim ama bi degişiklik olmadı benimde hastalıgının bittigi gün yapıyosun dediler yatırdım ama olmadı bişey gerci ben onu eşim ameliyat olmadan önce yaptırmışdım belki faydası olur bi dne bakalımevet hayatım.şimdiden planlarını yaptım.bir yakınımdan duymuştum yumurtlama zamanı küvete sıcak su koyup 20 dk kadar oturuyormuşsun sonrada belini biraz çektirip ilişkiye giriyormuşsun bi akrabası 1 sene sonra bu şekilde hamile kalmış.valla kocakarı usulü ama ben bu ay deniycem belki vesile olur.hem geçenlerdede burada bir arkadaş hamama gittiğini tesadüf yumurtlama zamanına denk geldiğini ve hamile kaldığını yazmıştı.ne bilim herşey bir umut iştekaydirigubbakcemile3
evet canım kesin kanda bir baktır için rahat etsin.ama ilaçlarını iç bence.dr da keşke sorsaydın hamile olabilirim sakıncası olurmu diye.telefonu varsa ara istersen belki kan tahlilinden sonra başla der
hayatım göğüslerindeki şişlik geçen adetinden berimi var yoksa bu ayki adetinden önceki şişlikmi.inşallah canım yaa allah kalbine göre versin:1hug:yok tl ya gögüsşerimin agrısı hic kesilmiyo bide cok kaşınıyo gerci ilaclarda gecikme yapar olabilir hafata sonuna kadar olmazsam bilki bişeyler var cünkü 14 kadar olamam lazı bakalım
hayatım göğüslerindeki şişlik geçen adetinden berimi var yoksa bu ayki adetinden önceki şişlikmi.inşallah canım yaa allah kalbine göre versin:1hug:
canım geçen aydan beri şiş olması ilginç aslında bana hiç öyle birşey olmadı.bak şimdi iyice kafam karıştı yaa.ya bu ne zor birşey yaaeyvahedigeldismileyarın git bir kan testi yaptır bakalım kafama iyice takıldı:uhm:evet gecen ay bitti haftasına gögüslerim agrımaya şişmeye başladı bide sol kasıgıma dokunamıyorum agrı oluyo ogün hastaneden geldikten sonra tuvallete cıktım kanamam oldu ama normal bi kanama degildi acaba muayne edi ben zorlandım biraz ondan olmuş olabilir diee düşündüm
hayatım biz testi 3 ay sonra yaptırıcaz umarım gelişme olurda topiğine yazarım canımyerimsenibenherhangı bır gelışme varmı eslerınızın spermlerınde.benımkınde bır gelışme yok.bu ay sperm testı yaptırması için zorluyorum .artık keçi boynuzunuda içmiyor bende macun yedırıyorum.sperm degerlerı artarsa insallah kendı istiycek keçi boynuzunu.
canım geçen aydan beri şiş olması ilginç aslında bana hiç öyle birşey olmadı.bak şimdi iyice kafam karıştı yaa.ya bu ne zor birşey yaaeyvahedigeldismileyarın git bir kan testi yaptır bakalım kafama iyice takıldı:uhm:
herhangı bır gelışme varmı eslerınızın spermlerınde.benımkınde bır gelışme yok.bu ay sperm testı yaptırması için zorluyorum .artık keçi boynuzunuda içmiyor bende macun yedırıyorum.sperm degerlerı artarsa insallah kendı istiycek keçi boynuzunu.