Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım saol.hamile olan olsa muhakkak yazardı diye düşünüyorum.çünkü muhakkak arkadaşlar bize moral olsun diye haber verirlerdi.ben olsam mesela ilk işim burada yazmak olurdukaydirigubbakcemile2ahh nerde o günler:hulya:

oklavaya çok güldüm:)))) hem bayıltırdın hazır bayılmışkende hemen bi bıçak kasığına yallah hiç anlamazdı olduda bitti maşallah nazarda değmez inşallah derdin aradan çıkardı... kaydirigubbakcemile3 ya şakası bi kenara, sen onu ayıplayarak ikna etmeye çalış bari 7 cm civarında küçücük bir kesik altı üstü 15 dk falan ameliyat altı üstü kesip aldığı bişi falan yok sonuçta tıkalı damarın yaptığı genişlemeyi topluyor varis gibi hani bacaklardaki. eşim oldu işte. erkek olacak bide ne var onda...haa dersen tavsiye edermisin diye ben hiç bir faydasını görmedim. biraz para tuzağı bence bu tür işlemler ileri derecede değilse tabi.....

ah hayatım bu sabah geldi benimkiler:hulya:biraz geciktiler ama yine geldileraklinialirimsmileartık önümüzdeki ay için umutlar.sen nasılsın.başladınmı ilaçlaraa.s.

canım benim ya olsun kaldıgımız yerden devam edicez en fazla 7 gün sürecek sonra calışmalara devamkaydirigubbakcemile

ah hayatım bu sabah geldi benimkiler:hulya:biraz geciktiler ama yine geldileraklinialirimsmileartık önümüzdeki ay için umutlar.sen nasılsın.başladınmı ilaçlaraa.s.

başladım aşkım ama antibiyotik biraz agır galiyo galiba sürekli uyumak istiyorum ben daha hastalanmadım bu saferde ilac kullanıyom dieee korkuyorum ama tahlil yaptırdım sonuc negatif dediler bende şaşırdım ne yapacagımı

canım benim ya olsun kaldıgımız yerden devam edicez en fazla 7 gün sürecek sonra calışmalara devamkaydirigubbakcemile
evet hayatım.şimdiden planlarını yaptım.bir yakınımdan duymuştum yumurtlama zamanı küvete sıcak su koyup 20 dk kadar oturuyormuşsun sonrada belini biraz çektirip ilişkiye giriyormuşsun bi akrabası 1 sene sonra bu şekilde hamile kalmış.valla kocakarı usulü ama ben bu ay deniycem belki vesile olur.hem geçenlerdede burada bir arkadaş hamama gittiğini tesadüf yumurtlama zamanına denk geldiğini ve hamile kaldığını yazmıştı.ne bilim herşey bir umut iştekaydirigubbakcemile3

hayatım kan tahliliyse kesin çıkardı çünkü baya oldu geçen ayki adetinden şüpheleniyoduk çünkü. kafana takma ilaçlarını düzenli kullan.birde bendede uyku hali çok var bahar yorgunluğu sanırım birde seni ilaçlarda etkiliyosa normal yani.yat dinlen canım.

yok hayatım ya kandan bakmadılar idrardan bakıldı kafamıda o karıştırıyo aslında aynı şekilde bi arkadaşım böyle oldu idrardan bakılmıştı nagatif demişlerde megersem kız hamileymiş kandan bakıldı hemde 5 haftalık şimdi kafam ona takıldı neyse ben hafta sonu olmazsam eger kandan tahlil isticem gittip

evet canım kesin kanda bir baktır için rahat etsin.ama ilaçlarını iç bence.dr da keşke sorsaydın hamile olabilirim sakıncası olurmu diye.telefonu varsa ara istersen belki kan tahlilinden sonra başla der

vallaha bende cektirdim ama bi degişiklik olmadı benimde hastalıgının bittigi gün yapıyosun dediler yatırdım ama olmadı bişey gerci ben onu eşim ameliyat olmadan önce yaptırmışdım belki faydası olur bi dne bakalım

evet canım kesin kanda bir baktır için rahat etsin.ama ilaçlarını iç bence.dr da keşke sorsaydın hamile olabilirim sakıncası olurmu diye.telefonu varsa ara istersen belki kan tahlilinden sonra başla der

yok tl ya gögüsşerimin agrısı hic kesilmiyo bide cok kaşınıyo gerci ilaclarda gecikme yapar olabilir hafata sonuna kadar olmazsam bilki bişeyler var cünkü 14 kadar olamam lazı bakalım

yok tl ya gögüsşerimin agrısı hic kesilmiyo bide cok kaşınıyo gerci ilaclarda gecikme yapar olabilir hafata sonuna kadar olmazsam bilki bişeyler var cünkü 14 kadar olamam lazı bakalım
hayatım göğüslerindeki şişlik geçen adetinden berimi var yoksa bu ayki adetinden önceki şişlikmi.inşallah canım yaa allah kalbine göre versin:1hug:

hayatım göğüslerindeki şişlik geçen adetinden berimi var yoksa bu ayki adetinden önceki şişlikmi.inşallah canım yaa allah kalbine göre versin:1hug:

evet gecen ay bitti haftasına gögüslerim agrımaya şişmeye başladı bide sol kasıgıma dokunamıyorum agrı oluyo ogün hastaneden geldikten sonra tuvallete cıktım kanamam oldu ama normal bi kanama degildi acaba muayne edi ben zorlandım biraz ondan olmuş olabilir diee düşündüm

herhangı bır gelışme varmı eslerınızın spermlerınde.benımkınde bır gelışme yok.bu ay sperm testı yaptırması için zorluyorum .artık keçi boynuzunuda içmiyor bende macun yedırıyorum.sperm degerlerı artarsa insallah kendı istiycek keçi boynuzunu.

canım geçen aydan beri şiş olması ilginç aslında bana hiç öyle birşey olmadı.bak şimdi iyice kafam karıştı yaa.ya bu ne zor birşey yaaeyvahedigeldismileyarın git bir kan testi yaptır bakalım kafama iyice takıldı:uhm:

hayatım biz testi 3 ay sonra yaptırıcaz umarım gelişme olurda topiğine yazarım canımyerimseniben

evet ya böle beklemek daha kötü hastalansan dersin önümüzdeki ayya kaldı diiee düşünürsün eşimi aradım işden gelince bana bi test al dedim bakalım akşam kendimde yapıcam gerci benim umudum yok enfeksiyonda yapıyo galiba bu agrıları ay olsamda rahatlasam kötü böle beklemek

canım bizim bu ay konturolumuz var 25de gidicez ben sonucları alınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…