Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar moralim çok bozuk eşim amelıyattan wazgeçti yap biseyler yıyeyim içeyım diyo ama söyleeyin kuşlarım 3.4 milyon sper sayısı toplam %10 haretlı ewde devam eden warıkosel war bu değerler yukselırmı yada buna yakın olupda normale dönene warmı hamile kalan warmı duydunuzmu kızlar yardım edin lutfen hasta olucam düşünmekyen

merhaba kızlar moralim çok bozuk eşim amelıyattan wazgeçti yap biseyler yıyeyim içeyım diyo ama söyleeyin kuşlarım 3.4 milyon sper sayısı toplam %10 haretlı ewde devam eden warıkosel war bu değerler yukselırmı yada buna yakın olupda normale dönene warmı hamile kalan warmı duydunuzmu kızlar yardım edin lutfen hasta olucam düşünmekyen

neden vaz gecti ameliyatdan

slm kızlar uzun zamandır giremiyodum değisen bişey varmı hamile kalan falan bizde yine tık yok allah hayırlısını versinde bebişimiz cok nazlı cıktı gelmek bilmiyo ya

ne güzel yaaa inşallah bizimde yükselir gerci benim eşim ameliyat oldu bu ay 3 cü ayımız bu konturollü var bakalım ne cıkacak bizimki

merhaba hayatım aramıza hoşgeldina.s.ben sizin değerleri merak ettim özellikle morfolojiyi paylaşırsan sevinirim

günaydın.
dün akşam bakamadığım için şimdi okurken gördüm. şu an iş yerimde olduğum için raporlar evde bilmiyorum tabi ezbere evde açtığımda bakıp tek tek yazarım. doktor ileri hareket ile sayı için biraz düşük ama çocuk için engel değil demişti. öyleyken ameliyata evet dedik e oldu eşim sonrasında %15 artış olmuş demişti tabi bu ameliyattan 3 ay sonraki değerlerdi şu anda nerdeyse 2 yıl alacak ameliyat olduğu yakında bakılmadı gerçi bu arada ben keçiboynuzu kürü de yaptım viatmin takviyesi ve bol bol fındık fıstık yedi bu yüzden epey kilo bile aldı zavallım ama sonuç her ay aynı son....

:Saruboceq: dogru sölüyosun bizimde öle ben en baştan cok yıpratdım kendimi cok agladım üzüldüm baktım üzülmekle bi,şey olmuyo boşverdim bide erkeyin sorunu daha kolay cözümleniyo bayan biraz daha uzun tedavi görüyo bende sorun cıkmayınca cok rahatladım ve doktorummuzda aynı şeyi söledi ve benim kadın dogumcumu bile bırakmamı söledi cünkü gereke görmedi sana hormon ilacından başka bişey yapmazlar dedi baktım dogru sölüyo ne geriyi var hergün üzülmemin diee düşündüm ama ben cok inanıyorum allahın bi bildigi var bak gene vermedi cünkü verseydi aldırmak zorunda kalacaktım allah korusun yada düşecekti dediler cok şükür allaha şuna inan herkez bi sınavdan geciyo bizzede böle bi sınav cıktı ama inan bu sınavıdan herkez gececek buna sende dahilsin bak burda herkez aynı sorunu yaşıyo pes etmek yok canım benim bu ay olmazsa en fazla 7 gün bekler gene calışmalara devam ederim seni inan cok sevdim sana hep duva ediyorum :1hug:
arkadaşım bende seni çok sevdim inan:1hug:insan derdini anlayan biriyle konuştumu yükü hafifliyo.en yakın arkadaşım bile beni anlamıyor olucak en sonunda bakalım ozaman kafanı neye takacaksın diyor.hak veriyorum bizim gibi her ay adet olmayı beklememişki adet olunca yaşanılan sıkıntıyı yaşamamış gebelik testinde tek çizgi fobisi oluşmamış meselaeyvahedigeldismileburada kim olursa olsun derdini anlattığında kalbimde hissediyorum aynısını yaşıyorum.duaların için çok saol canım benim şu mübarek günde bende senin ve diğer arkadaşlar içinde dua edeceğim.rabbim kabul etsin inşallah.el fettah ismi hürmetine sıkıntılarımızı gidersin.amiinn:Saruboceq:

günaydın.
dün akşam bakamadığım için şimdi okurken gördüm. şu an iş yerimde olduğum için raporlar evde bilmiyorum tabi ezbere evde açtığımda bakıp tek tek yazarım. doktor ileri hareket ile sayı için biraz düşük ama çocuk için engel değil demişti. öyleyken ameliyata evet dedik e oldu eşim sonrasında %15 artış olmuş demişti tabi bu ameliyattan 3 ay sonraki değerlerdi şu anda nerdeyse 2 yıl alacak ameliyat olduğu yakında bakılmadı gerçi bu arada ben keçiboynuzu kürü de yaptım viatmin takviyesi ve bol bol fındık fıstık yedi bu yüzden epey kilo bile aldı zavallım ama sonuç her ay aynı son....
hayatım doktorlar bizede değerler normal diyorda o yüzden merak ettim.bizim aslında morfoloji düşük.ilk testte %3 ikincisinde %2 çıktı ama olur diyip beni delirtiyorlar.sizdede morfolojiyi önemsemiyolarmı diye sordum canım.yazarsan sevinirima.s.

günaydın kızlar.malesef bu günde kırmızıları gördüm.moralim çok bozuk.birde kaan aydosa mail atmıştım oda değerler çocuk olması için engel değil stres yapmayın demiş.yaa belki sevinmem gerekir ama inanın sevinemiyorum çaresizlik beni öldürüyo.madem normal bu değerler niye raporda teratozoospermi yazıyo peki.umarım beni anlıyorsunuzdur kızlar yani değerleri düşük olan arkadaşlar var biliyorum ama onların en azından yapacak birşeyleri var kürlerle ilaçlarla sayı ve hareketi yükseltmeye çalışıyorlar ama biz hiçbirşey yapamıyoruz bu okadar zorki.çok mutsuzum.rabbim kimseye taşıyamayacağından fazlasını vermesin birde dermansız dert.amiinn

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
günaydın kızlar.malesef bu günde kırmızıları gördüm.moralim çok bozuk.birde kaan aydosa mail atmıştım oda değerler çocuk olması için engel değil stres yapmayın demiş.yaa belki sevinmem gerekir ama inanın sevinemiyorum çaresizlik beni öldürüyo.madem normal bu değerler niye raporda teratozoospermi yazıyo peki.umarım beni anlıyorsunuzdur kızlar yani değerleri düşük olan arkadaşlar var biliyorum ama onların en azından yapacak birşeyleri var kürlerle ilaçlarla sayı ve hareketi yükseltmeye çalışıyorlar ama biz hiçbirşey yapamıyoruz bu okadar zorki.çok mutsuzum.rabbim kimseye taşıyamayacağından fazlasını vermesin birde dermansız dert.amiinn

günaydın canım eşin amaliyat oldumu senin bide degerlerinizi merak ettim belki yazmışsındır ama şu an hatırlamıyorum yazarsan sevinirim

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

günaydın canım eşin amaliyat oldumu senin bide degerlerinizi merak ettim belki yazmışsındır ama şu an hatırlamıyorum yazarsan sevinirim
hayatım eşimde varikosel 1.aşama iki dr da ameliyata gerek yok dedi değerlerimiz şöyle
BAZAL DEĞERLENDİRME

ABSTİNANS SÜRESİ:4
LİKEFAKSİYON:20
VİSKOZİTE:NORMAL
VOLUM(ML):4
SPERM SAYISI(milyon/ml):48
TOP.SPERM SAYISI(milyon):192
TOTAL MOTİLİTE(%):65
İLERİ HAREKETLİ(+4,%):19
YAV.İLERİ HAREKETLİ(+3,%):33
YERİNDE HAREKETLİ(+2,%):13
HAREKETSİZ(%):35
NORMAL MORFOLOJİ(%):3
AGLUTİNASYON:YOK
LÖKOSİT(milyon/ml):<1
YUVARLAK HÜCRE(milyon/ml):<5
TPMSS(milyon):99

TANI:TERATOZOOSPERMİ

HAZIRLIK SONRASI

HAZIRLIK İŞLEMİ:SWİM-UP
VOLÜM(ml):1
SPERM SAYISI(milyon/ml):23
TOP.SPERM SAYISI(milyon):23
TOTAL MOTİLİTE(%):100
İLERİ HAREKETLİ(+4,%):80
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ(+3,%):20
TPMSS(milyon):23
bunlar aslında 6-7 ay önceki değerler 1 ay öncekiler şu an elimde değil ama onlarda hemen hemen aynıydı sadece morfoloji %2 ye düşmüştü hayatım.

hayatım eşimde varikosel 1.aşama iki dr da ameliyata gerek yok dedi değerlerimiz şöyle
BAZAL DEĞERLENDİRME

HAZIRLIK SONRASI

bunlar aslında 6-7 ay önceki değerler 1 ay öncekiler şu an elimde değil ama onlarda hemen hemen aynıydı sadece morfoloji %2 ye düşmüştü hayatım.
merhabe canımın içleri gerçekten degerlerin çok ıyı şu morfolojıde düzelse ballı kaymak gibi . üzülme inşallah önümüzdeki ay görmezsin kırmızıları.bizimkıde meğersem doktara gıtmıtecekmiş ben moral bulayım dıye benı oyalıyormuş kolaymıymış amelıyat olmak kolaymıymış.allah inandırsın ondan korkmazam kafasına indırecektım oklawayı ıyı yırttı yanı.hiçde bellı etmedım gıcık ne olacakkötükedihüso

BAZAL DEĞERLENDİRME

HAZIRLIK SONRASI

evet degerleriniz gerçekten güzelmiş bitek morfolojide sorun var oda en kısa zamanda düzelir inşallah bu aralar hiç hamile haberleri almıyoruz ya yoksa hamileler varda burayamı yazmıyolar hamile haberleri duysak iyi gelecek inşallah en kısa zamanda duyarız...

merhabe canımın içleri gerçekten degerlerin çok ıyı şu morfolojıde düzelse ballı kaymak gibi . üzülme inşallah önümüzdeki ay görmezsin kırmızıları.bizimkıde meğersem doktara gıtmıtecekmiş ben moral bulayım dıye benı oyalıyormuş kolaymıymış amelıyat olmak kolaymıymış.allah inandırsın ondan korkmazam kafasına indırecektım oklawayı ıyı yırttı yanı.hiçde bellı etmedım gıcık ne olacakkötükedihüso
merhaba canım.evet hayatım ama işte morfoloji düzelmiyo malesef daha henüz bunun için kullanılan bir ilaç ve kür yok:1no2:hayatım siz tekrar dr a gittiniz ve dr ikinci kez ameliyat olmasımı gerek dedi.ayrıca bu erkekleri hiç anlamıyorum sanki çocuk sadece bizim çocuğumuz bazen benimkide diyorki canına tak edince amaan ne yapalım bizimde çocuğumuz olamzsa olmasınkafamçokkarıştıya rahatlığa bakarmısın yaa:eek:klava:bence hayatım eğer dr ikinci kez ameliyat dediyse sen ne yap et eşini ikna et bize dr lar demesydi ameliyat gerek yok diye ben valla evliliğimi ortaya koyar yine o ameliyata sokardım eşimi.zaten eğer bu gidişle bebeğimiz olmazsa dr lar desede ben ameliyat şansımızı denemeyi düşünüyorum belki morfoloji düzelir ozman.zaten ikinci dr u illa ameliyat et derseniz yaparım demiştiyerimseniben

X