Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya sarsmazda çok para werip enayi yerınede geçmek istemem bıde ameliyat yaptığı has de öyle pek güzel bı yerde degil

haklısın eminim çok zordur ama şunu düşün demekki bebeğin olabiliyormuş hayatım. inşallah sağlıklı bir biçimde bebeğini kucağına alırsın canım benim.

tüp bebekti tatlım nerde normal yolla olması bı ton para harcıyoz tohumuna ma onlar bıle tutmuyo ikizlerdi üstelik digeri daha küçük kalbi durdu

ya sarsmazda çok para werip enayi yerınede geçmek istemem bıde ameliyat yaptığı has de öyle pek güzel bı yerde degil

evet daha öncede yine burada söylemişlerdi hastane sigorta hastanesinden bile kötü diye.

bende bu kadar ünlü bir doktor neden öğle bir hastane ile çalılşır anlamadım açıkçası

kuzey ismide çok güzel ben yahya eymen koyacaktım oğlumun ismini ama öldü işte yahyanın anlamı allah lütüfkardır demekti artık diğer oğluma kısmetse

evet daha öncede yine burada söylemişlerdi hastane sigorta hastanesinden bile kötü diye.

bende bu kadar ünlü bir doktor neden öğle bir hastane ile çalılşır anlamadım açıkçası

istanbul cerrahi hastanrsınde de yapıyo ama orası çok lüks 8000 tl istıyo akıllı çapa yapıncada aydan aya atıyormuş

tüp bebekti tatlım nerde normal yolla olması bı ton para harcıyoz tohumuna ma onlar bıle tutmuyo ikizlerdi üstelik digeri daha küçük kalbi durdu

geçenlerde eşim bir müşterisi ile konuşurken konu tüp bebeğe gelmiş.
adam yıllardır çocuk bekliyomuş ama olmamış sonra biryerden bir profösör adı duymuşlar gitmişler doktor işlemi yapar yapmaz hayırlı olsun bebeğiniz demiş. kendine o kadar güveniyormuş. ve gerçekten de hamile kalmış eşi. doktor biz türkiyede bu işi yapan üç kişiyiz diyormuş her tüp bebek %100 tutar demiş ama tabi yine allahın işi.

ben istersen senin için eşimden o doktorun adını öğrenir sana mesaj atarım hayatım.

insafsız işte paraya para demiyo doymuşturda üstelik demekki hiç hayratı kalmamış öteki dünyaya bısey göturmek stemiyo vicdansızlık bı o kadar ama ne yapalım bızım gibi enayıler olmasa o nasıl lüks içinde yasayacak.

saol tatlım ya benım doktorum da çok ıyıydı ama kendıne bu kadar guwenen doktor kım öğrenmek isterım benım doktorum enwer kurt bebeğin öldügünu duyunca benden 170 tl muayene parasını almadı üstelık işlemi o yaptı doğum prasını dahi almadı allh razı olsun herkes yapmaz vicdanlı adammmış

enwer by karsıda oturuyordu bakırköye iki kere geldi bi muayeneyae birde dogum sonrası içimi temizlemek için gece 12 de ilk tüüüüp bebek denememi memerialde yapmıştım tam işi ticarete dökmüş insanlardı ıyılık gördummü ıyılık derım kotulüğüde söylemeden geçemem doktorum şimdi kadıköy şifa hastanesinde çalışıyo öncedenumut tüp bebekteydi ben oraya gitmiştim

doktorundan memnunsan ne güzel. ma şu hastaneler insanların umutları yüzünden sömürüyorlar ya deli oluyorum.

allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın ve hayırlısını versin.

ben çıkıyorum canım kendinize iyi bakın.

ama şu an tüp bebekten o kadar korktumki yapsam gene aynı şeyleri yasarım zannedıyorum bırde werilen hormon iğnelerınden dolayı eşim benim için wede benim çektıklerimden dolayı istemiyo ikinci ameliyata razı gibi gibi.kestırecek yani ben çok çektim her hatta doktorddatdın mide bulantılarıda cabası. onları bırlıkte ysadığımız için bana çok üzülüyo .şunuda söyleyeyim benım basıma geldi sızn bsınızada gelecek degil.ne bileyım ben can sıkıntısından ne yapcağımı şaşırmış haldeyim.20 gün oldu kanamam kesildi zannedıyordum gene başladı lohusalık halen dwam yani

by tatlım insallah doktorun adını yazarsın beklıyorum yanı

sizde değerler kaç canım

canım bizim ilk degerler kötüydü kısaca 7 milyon hareketlilik %0 morfoloji normal 15 gün falan eşim keçiboynuzu yedi bide aktardan aldıgımız bal karışımı yedi 1 ay sonra yaptırdıgımızda sayı 24 mil ileri hızlı hareket %18 ileri yavaş hareket%9 sonuşlar böyle şimdi amaliyatı bekliyoruz yani kadın dogumcuya kalsa bu degerlerle bana tüp bebek diyo ama ben şimdilik düşünmüyorum.

çok iyi değerlerin bayağı yükselmis keçi boynuzu kürünü hiç aksatmadan 3 ay kullansan kim bilir kaç olr denemeye dewm 24 milyon ne demekya.bizim teste ben o rakamı görsem bi o kadar takla atarım .3.4 milyon %5 ileri hızlı %5 yawas ileri haretlı yyazın bendde keçi boynuzu kuru yaptım 12 milyona çıktı esim amelıyatbolsun hemen gene başlıcm umudunu kaybetme ne warsa yedır eşine tup bebek çözum dedğil yaptırmış bırı olarak dıyorum

ileri hareket çok iyi artmış maşallah aktardan aldığın karışımda neler var bizede söylermisin canım yada kargoyla falan yollarlar mı acaba?

merhaba hayatım aramıza hoşgeldina.s.ben sizin değerleri merak ettim özellikle morfolojiyi paylaşırsan sevinirim

:CüvCüv:
inşallah yükselirde biraz daha, gerek kalmaz hiç birşeye inşallah sizinde yükselir bi an önce hepimiz anne olalım artık...:CüvCüv:

:icecream::icecream::icecream::icecream:
ileri hareket çok iyi artmış maşallah aktardan aldığın karışımda neler var bizede söylermisin canım yada kargoyla falan yollarlar mı acaba?

evet biraz daha yese belkide normale dönecek ama şimdilik pek yemek istemiyo bende üzerine gitmek istemiyorum.karışıma gelince ben burda taze keçiboynuzu bulamam diye ankaradan annemden istedim oda aktara gidip söyleyince biz karışım hazırlıyoruz çok faydasını görüyolar demiş ama içinde hangi baharatlar var hiç bilmiyorum hafif acılı bişey 1 buçuk kilo falan 80 tl ye yaptırdık zaten inşallah bu yaz tayinimiz çıkacak büyük ihtimal ankaraya artık bol bol yediririm bıkana kadar :icecream::icecream:

:Saruboceq: dogru sölüyosun bizimde öle ben en baştan cok yıpratdım kendimi cok agladım üzüldüm baktım üzülmekle bi,şey olmuyo boşverdim bide erkeyin sorunu daha kolay cözümleniyo bayan biraz daha uzun tedavi görüyo bende sorun cıkmayınca cok rahatladım ve doktorummuzda aynı şeyi söledi ve benim kadın dogumcumu bile bırakmamı söledi cünkü gereke görmedi sana hormon ilacından başka bişey yapmazlar dedi baktım dogru sölüyo ne geriyi var hergün üzülmemin diee düşündüm ama ben cok inanıyorum allahın bi bildigi var bak gene vermedi cünkü verseydi aldırmak zorunda kalacaktım allah korusun yada düşecekti dediler cok şükür allaha şuna inan herkez bi sınavdan geciyo bizzede böle bi sınav cıktı ama inan bu sınavıdan herkez gececek buna sende dahilsin bak burda herkez aynı sorunu yaşıyo pes etmek yok canım benim bu ay olmazsa en fazla 7 gün bekler gene calışmalara devam ederim seni inan cok sevdim sana hep duva ediyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…