Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım şimdi değerleri net hatırlamoyorum ama 5 milyon falan gibiydi. ameliyat sonrası derleri ölçtürmemiştik ikinci kez. bize hareket de de sıkıntı vardı yapıdada sayıda da.

kısmet olunca oluyor işte.

sizlerde ameliyatı geciktirmeyin derim ben inşallah en kısa sürede yüzleriniz güler canım.

iyi masllah tatlım oğlun olacak galiba rabbim kucağındada görmeyi nasip eder insallah

amin inşallah canım biz zaten yeni ögrendik varikosel oldugunu nisandada amaliyat olacak şu an görev nolayısıyla mardinde oldugumuz için nisanda ankaraya gidecez orda olmayı düşünüyoruz ...

amin inşallah canım biz zaten yeni ögrendik varikosel oldugunu nisandada amaliyat olacak şu an görev nolayısıyla mardinde oldugumuz için nisanda ankaraya gidecez orda olmayı düşünüyoruz ...
evet canım iyi bir doktora ameliyat olmanızı öneririm
zaten mikrocerrrahi yöntemle her doktor ameliyat edemiyormuş onun ayrı eğitiminin alınması gerekiyormuş ve mikrocerrahi yöntemle ameliyat daha başarılı sonuçlar veriyormuş.

senin adına çok sevindim.
tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bizde yaş faktörüde var yalnız. keçiboynuzu kürünü bende eşime yaptım içti. pekmezinide yedi. fındık, fıstık v.s. ler ilaveler de aldı.bal ve polen kaldı bide onu deneyim bakalım. belki sebep olur sebepsiz infertilite mize... bilgilerin için sağol...

bahar sizin ameliyatı kın yaptı wede hangi hartane wede kaça yazabılırmısın benım eşım ikincıyı olcakta

amin ağzından bal damlıyo sankı innnnnnnnnnnsallah

ben hiç içimi karartmadım hep inandım bebeğimin olacağına ve bu ay olsun diye özellikle beklemedim kendimi rahat bıraktım o konuda sizlerde öğle yapın derim.

güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun.

ilkini 2 sene önce leon sıparto yaptı şimdide teoman cem kadıoğluna gıtcez ama 4000 tl istıyo çokmu sence

walla canmın içi16 haftalık bı düsükten sonra hiç dediğin gibi olmuyo

kız k senı es geçmedim sadece yktum insallah sende bebeğini alırsın kucağınakaydirigubbakcemile5

kız k senı es geçmedim sadece yktum insallah sende bebeğini alırsın kucağınakaydirigubbakcemile5

amin amin. barıştık tamam sağolasın hepimize inşallah. güzel haberlerinizi almak üzere hoşçakalın. çıkıyorum artık. yarın yada akşama belki yine gelirim.

bahar sizin ameliyatı kın yaptı wede hangi hartane wede kaça yazabılırmısın benım eşım ikincıyı olcakta

istanbul bahçelievlerde hospitalium hastanesinde ameliyat oldu eşim. özel sağlık sigortası ile olduğu için tam ne kadar bilmiyorum ama sigorta hariç fiyat üç milyarı geçmemiştir canım araya ssk da girersa daha uygun olur diye düşünüyorum.

bu arada biz acıbademe bile gittik orada emliyat olacaktık ama orada mikrocerrhi yapmıyorlardı onun için biz vazgeçmiştik oradan.

ilkini 2 sene önce leon sıparto yaptı şimdide teoman cem kadıoğluna gıtcez ama 4000 tl istıyo çokmu sence

o doktorun ismini ben burada çok duydum hatta ona ameliyat olup da hamile kalan arkadaşlarda vardı burada ama sanki fiyatları daha yüksekdi gibi hatırladım ama yinede bilemiyorum eğer maddi anlamda sizi sarsmayacaksa uzmanına bırakmak daha mantıklı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…