yerimseniben
ne güzel canım ya çok bekletmemiş sizi çok sevindim bizde 20 aylık evliyiz 10 aydır bebek istiyoruz ama olmadı benim eşimdede varikosel çıktı şimdilik sayı iyi ama hareketlilik %25 eşimde nisanda düşünüyo amaliyatı inşallah gerek kalmadan bu ay bebiş olur siz hangi degerlerle gebe kaldınız yazarsan sevinirim
canım şimdi değerleri net hatırlamoyorum ama 5 milyon falan gibiydi. ameliyat sonrası derleri ölçtürmemiştik ikinci kez. bize hareket de de sıkıntı vardı yapıdada sayıda da.
kısmet olunca oluyor işte.
sizlerde ameliyatı geciktirmeyin derim ben inşallah en kısa sürede yüzleriniz güler canım.
iyi masllah tatlım oğlun olacak galiba rabbim kucağındada görmeyi nasip eder insallah
amin inşallah canım biz zaten yeni ögrendik varikosel oldugunu nisandada amaliyat olacak şu an görev nolayısıyla mardinde oldugumuz için nisanda ankaraya gidecez orda olmayı düşünüyoruz ...
evet canım bir oğlum olacak inşallah sizin bebeklerinizin abisi olucak aynı zamanda:))
evet canım iyi bir doktora ameliyat olmanızı öneririmamin inşallah canım biz zaten yeni ögrendik varikosel oldugunu nisandada amaliyat olacak şu an görev nolayısıyla mardinde oldugumuz için nisanda ankaraya gidecez orda olmayı düşünüyoruz ...
merhaba rakdaşalar.
bize 6 ay kadar bebek bekledik olmadı doktora gittik varikosel dedi. hemde doktor bize o değerlerle aşılamanın bile tutmayacağını söylemişti. tabi o an hissettiklerimizi söylememin bir anlamı yok. daha sonra bir kaç doktora daha gittik. mikrocerrahi yöntemle ameliyat oldu eşim. ilk iki ay hiçbir kür falan uygulamadık üçüncü ayda ben eşime akşamları ballı süt verdim sabahları da polen ve bir bardak da keçiboynuzunu kaynatıp içirdim. ve ben hiç beklemediğim o üçüncü ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim.şimdi beş aylık hamileyim. inanın ne yumutrtlama gününü takip etmiştik nede başka birşey. siz gönlünüzü feah tutun ne olur yazıldıysa olur.
size yazmasamda takip ediyorum. dualarım hep sizinle.
sevgiler...
amin ağzından bal damlıyo sankı innnnnnnnnnnsallah
senin adına çok sevindim.
tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bizde yaş faktörüde var yalnız. keçiboynuzu kürünü bende eşime yaptım içti. pekmezinide yedi. fındık, fıstık v.s. ler ilaveler de aldı.bal ve polen kaldı bide onu deneyim bakalım. belki sebep olur sebepsiz infertilite mize... bilgilerin için sağol...
kız k senı es geçmedim sadece yktum insallah sende bebeğini alırsın kucağınakaydirigubbakcemile5
bahar sizin ameliyatı kın yaptı wede hangi hartane wede kaça yazabılırmısın benım eşım ikincıyı olcakta
ilkini 2 sene önce leon sıparto yaptı şimdide teoman cem kadıoğluna gıtcez ama 4000 tl istıyo çokmu sence