Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar moral olsun diye listeyi yazim dedimbayada hamile varmış değilmizemuszemusdarısı tüm bekleyenlere inşallah.benim eşim ameliyat olmadı ama umarım bende fazla beklemeden hamile kalırım.çalışmalara devam durmak yoookkbayanssulusmile:lepi::hulya:

Benim esimde ameliyat olacak ama nerede yaptiracagimiza karar veremiyoruz lutfen arkadaslar kimi tavsiye edersiniz
cem kadiogluna gittik lutfen onun disinda olsun:)

37 oldum artık. Daha beklemek için zamanım kalmadı paniğimin en büyük nedeni bu ya. Sebebpsiz ve vakitsiz.....neyse.....hiç olmayacak olması en büyük ihtimal görünüyor. Ve elimden gelen bişi yok... üzülüyorum sadece..isyan değil biliyorum herşeyi ama elimde değil...

merhaba kızlar gene ben inşallah o listede hepimizin adı tek tek geçer ymurtaya can weren rabbim nelere kadirdir degilmi sadece birazdaha sabretmemiz lazım

merhaba kızlar gene ben inşallah o listede hepimizin adı tek tek geçer ymurtaya can weren rabbim nelere kadirdir degilmi sadece birazdaha sabretmemiz lazım
merhaba canım.evet birazdaha sabır elbet bitecek bu hasret ben çok inanıyorum:lepi:

listen bayağı uzamış leylmelek rabbim lutfen kendı adımıda o lıstede görmeyı nasip et

inşallah canım hepimiz hamileler listesinde en kısa zamanda yerimizi alalım.ne yapayım hayatım karar aldım ben artık canımı sıkmıycam eşimin dr da demişya doğurganlığını azaltır diye acaba benmi sebebim diye düşündüm artık bakıyorum üzülüyorum hemen uzaklaşmak için bir şey buluyorum.sonuçta elimden gelen birşey olsa yada üzülmek çare olsa sabahtan akşama üzüleyim ki öle olsaydı çoktan hamile kalırdım:roflol:

aaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeııııııııııııııııııııııııııııııııı

evet canım malesef.henüz iyi gelen bir ilaç yada kür duymadım bu konuda:1no2:

hani derler ya beterın beterı dıye bu da öyle morfolijı sımdıye kadar hiç dikkat etmemiştım rabbım sabrını arttırsın en kısa zamanda şifanı wersin

doğru tatlım kaç senedir uğrasıyorsunuz
1,5 senedir hayatım.1 aşılama yaptık geçen ay ben artık morfolojiyi düzeltmeden birdaha yapmam diyorum insan çok üzülüyo.bakalım eşim dr verdiği şu ilaçları bir kullansın 3 ay sonra test yapar ona göre karar veririz artık.

ya ben esiliklıyım gunum gunumu tutmuyo kafayı yedım habriniz yksempatiksalakcinni

hani derler ya beterın beterı dıye bu da öyle morfolijı sımdıye kadar hiç dikkat etmemiştım rabbım sabrını arttırsın en kısa zamanda şifanı wersin
amin canım çok saol.bende ilk test yaptırdığımızda sayı iyi diye sevinmiştim tabi ozaman morfoloji nedemek bilmiyordum eşimin drda eşin hamile kalır bu değerlerle deyince tabi çok mutlu olduk.ama biraz araştırınca en lanetinin morfoloji olduğunu gördüm.olsun ne yapalım öyle mucizeler duydum ve çevremdede yaşadımki onların yanında ben hamile kalsam bile mucize olmaz yani

kızlar akşama yemeğe misafirim var hepinizi öptüm.çıkmam lazım.siz muhabbete devam edin akşam okurum yazdıklarınızı.bu arada duygu danda ses çıkmadı merak ettim inşallah kötü birşey yoktur

7 seneden beride biz ugrasıyoruz eşimin sperm sewıyerı zaman içinde düştu asılamaya geçtıgımız anda geç kalmıstık son ıkı sene içersınde de sıfıra wurdu acil amelat olduma pek işe yaradı ikı tup bbek demesi bırıncısı kımyasal gebelik dıgeride ikizlerim işte kısmetCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…