walla canmın içi16 haftalık bı düsükten sonra hiç dediğin gibi olmuyo
haklısın eminim çok zordur ama şunu düşün demekki bebeğin olabiliyormuş hayatım. inşallah sağlıklı bir biçimde bebeğini kucağına alırsın canım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla canmın içi16 haftalık bı düsükten sonra hiç dediğin gibi olmuyo
o doktorun ismini ben burada çok duydum hatta ona ameliyat olup da hamile kalan arkadaşlarda vardı burada ama sanki fiyatları daha yüksekdi gibi hatırladım ama yinede bilemiyorum eğer maddi anlamda sizi sarsmayacaksa uzmanına bırakmak daha mantıklı canım.
haklısın eminim çok zordur ama şunu düşün demekki bebeğin olabiliyormuş hayatım. inşallah sağlıklı bir biçimde bebeğini kucağına alırsın canım benim.
ya sarsmazda çok para werip enayi yerınede geçmek istemem bıde ameliyat yaptığı has de öyle pek güzel bı yerde degil
evet daha öncede yine burada söylemişlerdi hastane sigorta hastanesinden bile kötü diye.
bende bu kadar ünlü bir doktor neden öğle bir hastane ile çalılşır anlamadım açıkçası
tüp bebekti tatlım nerde normal yolla olması bı ton para harcıyoz tohumuna ma onlar bıle tutmuyo ikizlerdi üstelik digeri daha küçük kalbi durdu
enwer by karsıda oturuyordu bakırköye iki kere geldi bi muayeneyae birde dogum sonrası içimi temizlemek için gece 12 de ilk tüüüüp bebek denememi memerialde yapmıştım tam işi ticarete dökmüş insanlardı ıyılık gördummü ıyılık derım kotulüğüde söylemeden geçemem doktorum şimdi kadıköy şifa hastanesinde çalışıyo öncedenumut tüp bebekteydi ben oraya gitmiştim
doktorundan memnunsan ne güzel. ma şu hastaneler insanların umutları yüzünden sömürüyorlar ya deli oluyorum.
allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın ve hayırlısını versin.
ben çıkıyorum canım kendinize iyi bakın.
sizde değerler kaç canım
canım bizim ilk degerler kötüydü kısaca 7 milyon hareketlilik %0 morfoloji normal 15 gün falan eşim keçiboynuzu yedi bide aktardan aldıgımız bal karışımı yedi 1 ay sonra yaptırdıgımızda sayı 24 mil ileri hızlı hareket %18 ileri yavaş hareket%9 sonuşlar böyle şimdi amaliyatı bekliyoruz yani kadın dogumcuya kalsa bu degerlerle bana tüp bebek diyo ama ben şimdilik düşünmüyorum.
canım bikaydirigubbakcemile3:sinifsinif::sinifsinif:bayanssulusmilebayanssulusmilelaelaelaelaelae:bbo:szim ilk degerler kötüydü kısaca 7 milyon hareketlilik %0 morfoloji normal 15 gün falan eşim keçiboynuzu yedi bide aktardan aldıgımız bal karışımı yedi 1 ay sonra yaptırdıgımızda sayı 24 mil ileri hızlı hareket %18 ileri yavaş hareket%9 sonuşlar böyle şimdi amaliyatı bekliyoruz yani kadın dogumcuya kalsa bu degerlerle bana tüp bebek diyo ama ben şimdilik düşünmüyorum.
merhaba hayatım aramıza hoşgeldina.s.ben sizin değerleri merak ettim özellikle morfolojiyi paylaşırsan sevinirimsenin adına çok sevindim.
tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bizde yaş faktörüde var yalnız. keçiboynuzu kürünü bende eşime yaptım içti. pekmezinide yedi. fındık, fıstık v.s. ler ilaveler de aldı.bal ve polen kaldı bide onu deneyim bakalım. belki sebep olur sebepsiz infertilite mize... bilgilerin için sağol...
çok iyi değerlerin bayağı yükselmis keçi boynuzu kürünü hiç aksatmadan 3 ay kullansan kim bilir kaç olr denemeye dewm 24 milyon ne demekya.bizim teste ben o rakamı görsem bi o kadar takla atarım .3.4 milyon %5 ileri hızlı %5 yawas ileri haretlı yyazın bendde keçi boynuzu kuru yaptım 12 milyona çıktı esim amelıyatbolsun hemen gene başlıcm umudunu kaybetme ne warsa yedır eşine tup bebek çözum dedğil yaptırmış bırı olarak dıyorum
ileri hareket çok iyi artmış maşallah aktardan aldığın karışımda neler var bizede söylermisin canım yada kargoyla falan yollarlar mı acaba?
geçmiş olsun hayatım.umarım biran önce iyileşirsin:1hug:sana daha öncede dedim en güzelini sen yapıyorsun bak görürsün kafana takmayı bıraktığın için en önce sen hamile kalacaksınah arkadaşım banada öğretsene şunun yolunu yaaeyvahedigeldismileiki gündür tuvalette kaldım afedersin hastalandımmı diye.daha gelen giden yok göğüslerimin şişide indi bu gün yarın hastalanırım sanırım.ne yapalım hayatım bizimde kaderimiz beklemekmiş.ben eşimle evlenebilmek içinde 7 sene beklemiştim demekki bizim ilişkimizin sınavı sabır.rabbim başarıyla çıkmayı nasip etsin.amin:Saruboceq: