Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar benim eşimde de varikosel var 2 kere ameliyat oldu 5 yıllık evliyiz ameliyatdan sonra eşimin spermi 16 milyona çıktı ama şimdi 3.99milyon 2 kere aşılama yaptırdık olmadı şimdi gelicek ay 3 üncü aşılama yapılacak doktorumuz aşılama önerdi bizde yaptırıyoruz bende problem olmadıgı için bu sayılarla tüp bebekte yapmıyorlar bize 3 üncü aşılamadan sonra tüp bebek yapılacak inşallah gerek kalmaz büyük allahım kucaklarımızı daha fazla boş koymaz kızlar inşallah hepiniz için hayırlısı

canım merhaba sana dıyecegim iyıkı sonuç negatif ben yawrumu yenı dogurdum kalbidurmustu onun acısı warya tarif edilemez anca çeken bılır. eşinde warıkoselmı warda son uçduşuk bide keçi boynuzu kuru dednddınmı bal polen karısımı bunların bayağı faydası war bıde tekrar denerseniz spermı kuwwetlendırıyo:emir_bebek:bıde sana dıyecegim warıkosel prremleminı halletmeden tup bbebğe gidilirse tutmama olayı, düsük olayı %30 çıkıyo haberın olsun rabbım muradını gözunde bırakmasın

Allah sana sabır versin arkadaşım , çok üzüldüm ..Allah yardımcımız olsun , inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın.eşimde varikosel yok , çok sigara içiyor bıraktıramıyorum , keçiboynuzunu içiremedim yani bitkisel tedaviyi uygulayamıyorum ..tek umudum arginine inşallah sonuç verir bu arada ben sağlıklıyım hiçbir problemim yok çok şükür...

1,5 senedir hayatım.1 aşılama yaptık geçen ay ben artık morfolojiyi düzeltmeden birdaha yapmam diyorum insan çok üzülüyo.bakalım eşim dr verdiği şu ilaçları bir kullansın 3 ay sonra test yapar ona göre karar veririz artık.

geçmiş olsun arkadaşım , eşine morfoloji için hangi ilaçları önerdi dr?

kızlar ne güzel muhabbetler olmuş burada:)) ben bayağıdır giremedim bazı sebeplerden dolayı ama yine geldim... benden bu ay güzel bir haber alamadınız malesef bugün benim kırmızılar teşrif etti artık umudumuzu gelecek aya taşıdık bakalım hayırlısı....

yağmurcum yaşadıklarına çok üzüldüm benimde bebişim 12. haftasında karnımda ölmüştü kürtajın üzerinden 14 ay geçti acısını atamadım o kadar güçlü olamadım ama şimdiki aklım olsaydı öyle karalar bağlamzdım hayat devam ediyor işte o stres beni çok yordu çok üzdü kısacası beni benden etti ... şimdi daha rahatım adet olduğumda dahi adetlerim düzene girdi diye seviniyorum çünkü bayağı düzensizleşmişti:KK43:(( rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın dualarınızı edin , kürlerinizi uygulayın ve sabredin sanırım bizim reçetemiz bu ... birde bir şeyi ne kadar çok istersek o o kadar geç oluyor biraz bırakmak lazım sanırım:)))

kızlar akşama yemeğe misafirim var hepinizi öptüm.çıkmam lazım.siz muhabbete devam edin akşam okurum yazdıklarınızı.bu arada duygu danda ses çıkmadı merak ettim inşallah kötü birşey yoktur

canım bugün gec kaldım biliyorum korkma kötü bişey yok ama hamile degilim olsun üzülmedim ama agrılar boşuna degilmiş enfeksiyon olmuşum ilac yazdılar onu kullanmam lazım böle hamile bille kalsan düşük yaparsın dediler şükür başka bi sorun cıkmadı bu hafta hep ilac kullanıcam sana dün dedim ya ben cok kafama takmıyorum artık yada alıştım nagatif duymaya aklinialirimsmile cok rahatım ooo yüzden allah ne zaman vericegini biliyo sabrımızı deniyo bende cok sabırlıyım zaten

merhaba kızlar benim eşimde de varikosel var 2 kere ameliyat oldu 5 yıllık evliyiz ameliyatdan sonra eşimin spermi 16 milyona çıktı ama şimdi 3.99milyon 2 kere aşılama yaptırdık olmadı şimdi gelicek ay 3 üncü aşılama yapılacak doktorumuz aşılama önerdi bizde yaptırıyoruz bende problem olmadıgı için bu sayılarla tüp bebekte yapmıyorlar bize 3 üncü aşılamadan sonra tüp bebek yapılacak inşallah gerek kalmaz büyük allahım kucaklarımızı daha fazla boş koymaz kızlar inşallah hepiniz için hayırlısı
merhaba canım.ikikere ameliyat oldu demişsin acaba doğru dr umu bulamadınız.iki ameliyatıda aynı dr amı oldunuz canım.bu durumlarda farklı dr lara gitmek iyi oluyor biliyorsun birinin dediğini diğeri tutmuyor.birde sayı harici hareket morfoloji nasıl.aşılamada morfoloji önem kazanıyo bildiğim kadarıyla çünkü aşılama öncesi yapılan yıkama işleminde sayı hız artıyor ama morfolojiye birşey yapamıyorlar.allahım çok bekletmesin canım

geçmiş olsun arkadaşım , eşine morfoloji için hangi ilaçları önerdi dr?
saol hayatım özellikle morfoloji için vermedi dr evicap400 ve proxeede ben söyledim eşime sor diye istersen yazayım demiş vitamin takviyesi demiş yazmış.kendiside mone yazmış canım.hatta eşimede demiş morfolojiye iyi gelen birşey yok demiş ama işte ümit ediyoruz.yada hızı arttırırsak belki şansımızda artar diye düşünüyorum.ah canım benim eşimde sigarayı bırakmaıyo ki morfolojide çok önemli sadece azaltabildi.bende meyve falan takviye etmeye çelışıyorum.avakadoya başlıycam şimdi antioksidanmış.

canım bugün gec kaldım biliyorum korkma kötü bişey yok ama hamile degilim olsun üzülmedim ama agrılar boşuna degilmiş enfeksiyon olmuşum ilac yazdılar onu kullanmam lazım böle hamile bille kalsan düşük yaparsın dediler şükür başka bi sorun cıkmadı bu hafta hep ilac kullanıcam sana dün dedim ya ben cok kafama takmıyorum artık yada alıştım nagatif duymaya aklinialirimsmile cok rahatım ooo yüzden allah ne zaman vericegini biliyo sabrımızı deniyo bende cok sabırlıyım zaten
geçmiş olsun hayatım.umarım biran önce iyileşirsin:1hug:sana daha öncede dedim en güzelini sen yapıyorsun bak görürsün kafana takmayı bıraktığın için en önce sen hamile kalacaksın:eek:ah arkadaşım banada öğretsene şunun yolunu yaaeyvahedigeldismileiki gündür tuvalette kaldım afedersin hastalandımmı diye.daha gelen giden yok göğüslerimin şişide indi bu gün yarın hastalanırım sanırım.ne yapalım hayatım bizimde kaderimiz beklemekmiş.ben eşimle evlenebilmek içinde 7 sene beklemiştim demekki bizim ilişkimizin sınavı sabır.rabbim başarıyla çıkmayı nasip etsin.amin:Saruboceq:

AVAKADO berbat bir meyve töbe Yarabbim ama gerçekten kötü. şifa için de yemesi gü. eşim yiyemedi kokusu tadı hakkaten çok kötü. zorla morla azıcık bişi yedi ama nafile.bende baktım tadına harbi kötü. eşin yiyebilirse çok faydalı diye duydum hep bende. artık neyi deneyecez nereye gidecez kimden ne umacaz şaşırdım valla. kafam sepet oldu her kafadan başka ses çıkıyor. birine iyi gelen diğerine yaramıyor. beklemek için artık zamanım kalmadı yaş oldu 37 yakında menapozada girme endişesi ile panikledim resmen artık ümüidim de bitti. sebebi yok... hiç hamilelik yaşamamam ümüdimi tamamen yok ediyor. oooof offfff....

Allah sana sabır versin arkadaşım , çok üzüldüm ..Allah yardımcımız olsun , inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın.eşimde varikosel yok , çok sigara içiyor bıraktıramıyorum , keçiboynuzunu içiremedim yani bitkisel tedaviyi uygulayamıyorum ..tek umudum arginine inşallah sonuç verir bu arada ben sağlıklıyım hiçbir problemim yok çok şükür...

aşkım çok ssaol walla ilaç gibi geldiniz bana hepiniz den allah razı olsun herkeesin problemide hep farklı wede zor ne dıyeyım kelın ilacı olsa kafasına sürermiş sabır sabır baska yolu yok

olumunekankayizsmile
kızlar ne güzel muhabbetler olmuş burada:)) ben bayağıdır giremedim bazı sebeplerden dolayı ama yine geldim... benden bu ay güzel bir haber alamadınız malesef bugün benim kırmızılar teşrif etti artık umudumuzu gelecek aya taşıdık bakalım hayırlısı....

yağmurcum yaşadıklarına çok üzüldüm benimde bebişim 12. haftasında karnımda ölmüştü kürtajın üzerinden 14 ay geçti acısını atamadım o kadar güçlü olamadım ama şimdiki aklım olsaydı öyle karalar bağlamzdım hayat devam ediyor işte o stres beni çok yordu çok üzdü kısacası beni benden etti ... şimdi daha rahatım adet olduğumda dahi adetlerim düzene girdi diye seviniyorum çünkü bayağı düzensizleşmişti:KK43:(( rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın dualarınızı edin , kürlerinizi uygulayın ve sabredin sanırım bizim reçetemiz bu ... birde bir şeyi ne kadar çok istersek o o kadar geç oluyor biraz bırakmak lazım sanırım:)))

saol tatlım sizdekı sorun ney canımın içi aşılmaycak bı engel degildır inşallah

:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba hoş geldin canımım içi amelat öncesi eşinin sperm sewiyesi neydi birde şimdi 33 milyonmu 3 milyonmu onu anlamadım aşılama yapıyorsunya o yüzden açıklarsan sewinirım vereliniortak

ben gelmiştim ama kaale alan olmadı. tek cevap yok buradan bişi bulamadım yani.sadece tanıdıklar arasında konuşmalar geçiyor galiba.

yk kız işim warddı bakamadım yksa etağfurullah herkes bır bızim için bak ben warım sen yksun:eek:kaydirigubbakcemile3

ne oldu şimdi bu varikoselli adamlar piyasada gün geçtikçe çoğalıyor önemli değil aslında bu değerlerlede olur diyor doktorlar genede etkisi olabilir deyip söğüşlüyorlar milleti bi güzel sonuç yine yok... zavallılar kesildikleriyle kalıyor.

merhaba rakdaşalar.

bize 6 ay kadar bebek bekledik olmadı doktora gittik varikosel dedi. hemde doktor bize o değerlerle aşılamanın bile tutmayacağını söylemişti. tabi o an hissettiklerimizi söylememin bir anlamı yok. daha sonra bir kaç doktora daha gittik. mikrocerrahi yöntemle ameliyat oldu eşim. ilk iki ay hiçbir kür falan uygulamadık üçüncü ayda ben eşime akşamları ballı süt verdim sabahları da polen ve bir bardak da keçiboynuzunu kaynatıp içirdim. ve ben hiç beklemediğim o üçüncü ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim.şimdi beş aylık hamileyim. inanın ne yumutrtlama gününü takip etmiştik nede başka birşey. siz gönlünüzü feah tutun ne olur yazıldıysa olur.

size yazmasamda takip ediyorum. dualarım hep sizinle.

sevgiler...

yerimseniben
merhaba rakdaşalar.

bize 6 ay kadar bebek bekledik olmadı doktora gittik varikosel dedi. hemde doktor bize o değerlerle aşılamanın bile tutmayacağını söylemişti. tabi o an hissettiklerimizi söylememin bir anlamı yok. daha sonra bir kaç doktora daha gittik. mikrocerrahi yöntemle ameliyat oldu eşim. ilk iki ay hiçbir kür falan uygulamadık üçüncü ayda ben eşime akşamları ballı süt verdim sabahları da polen ve bir bardak da keçiboynuzunu kaynatıp içirdim. ve ben hiç beklemediğim o üçüncü ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim.şimdi beş aylık hamileyim. inanın ne yumutrtlama gününü takip etmiştik nede başka birşey. siz gönlünüzü feah tutun ne olur yazıldıysa olur.

size yazmasamda takip ediyorum. dualarım hep sizinle.

sevgiler...

ne güzel canım ya çok bekletmemiş sizi çok sevindim bizde 20 aylık evliyiz 10 aydır bebek istiyoruz ama olmadı benim eşimdede varikosel çıktı şimdilik sayı iyi ama hareketlilik %25 eşimde nisanda düşünüyo amaliyatı inşallah gerek kalmadan bu ay bebiş olur siz hangi degerlerle gebe kaldınız yazarsan sevinirim

ne oldu şimdi bu varikoselli adamlar piyasada gün geçtikçe çoğalıyor önemli değil aslında bu değerlerlede olur diyor doktorlar genede etkisi olabiohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilelir deyip söğüşlüyorlar milleti bi güzel sonuç yine yok... zavallılar kesildikleriyle kalıyor.

kurbanlık koyunlar gibiiiiiiiiii:bbo:

X