Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol çok çektim normal doğrdum bebege bakmak istemadım onu bi kese kadına koyup wermeleri o kadar zoruma gıttıkı hala içimde 6 kilo werdim esim süreklı bana ceset gibi oldun dıyo hala kanamam war offffffffffffff kı of
ah canım bir an yanında olmayı çok istedim:teselli:ama şuna inanki yaşasaydılar belki daha çok üzüleceğin şeyler olacaktı.hem şimdi onlar cennette seni bekliyolar bunu biliyosun değilmi.canım bence kendini topla bundan sonrası için bunu yapman lazım moral bizim için çok önemli.doğurganlığımız bile düşüyo stresten.bunun olmasını istemezsin değilmi.biliyorum yaşadıkların çok zor rabbim ne sana nede bir başkasına yaşatmasın ama bundan sonrası için artık bunları geride bırakman lazım.yeniden hamile kalacksın bu birkere olmuş tabiki yine olacak bunca sıkıntının ardından başka birşey düşünmüyorum ben herşey güzel olacak.rabbim sana çokça sabır ve dayanma gücü versin hayatım:1hug:

esim ona gıtmek istıyo bende ona paradan hiç bahsetmedim wazgeçer şımdıden dıye gıderse dewam eder çunku artık tek ümüdım o oldu bı daha tup bebek o sıkıntılar yk yapamam çok zordu aynı zmanda bulantı reflü çok fazlaydı allıcnız tüm olumsuzlukları aynı nda yasadım ama ortada hiç bişey ykkkkkkkk
maddi durumunuzu bilmiyorum canım ama orada ameliyat olanlar memnun kalıyo sanırım.micro ile ameliyatı ilk o türkiyeye getirmiş düşün artık.benim kızdığım işi iyice ticarete dökmüş.ama ben kendim gidip görüşmedim.siz bir gidin en fazla 200tl boşa gider beğenmezseniz en azından onunda fikrini almış olursunuz.illa ameliyat olmasına gerek yok.hem sizinde aklınıza taklımaz gider rahatlarsınız

ah canım bir an yanında olmayı çok istedim:teselli:ama şuna inanki yaşasaydılar belki daha çok üzüleceğin şeyler olacaktı.hem şimdi onlar cennette seni bekliyolar bunu biliyosun değilmi.canım bence kendini topla bundan sonrası için bunu yapman lazım moral bizim için çok önemli.doğurganlığımız bile düşüyo stresten.bunun olmasını istemezsin değilmi.biliyorum yaşadıkların çok zor rabbim ne sana nede bir başkasına yaşatmasın ama bundan sonrası için artık bunları geride bırakman lazım.yeniden hamile kalacksın bu birkere olmuş tabiki yine olacak bunca sıkıntının ardından başka birşey düşünmüyorum ben herşey güzel olacak.rabbim sana çokça sabır ve dayanma gücü versin hayatım:1hug:

canım ne kadar güzel ve dogru bişey söyledin aynı şeyleri doktorumuz bize söylüyodu dışardan kimseyi dinlemeyin sizin icin moral cok önemli derdi doktorda cok önemli yaa ben eşimin dokrtorundan cok memnunum gerci bizde az para ödemedik ama olsun bende ilk zamanlar ameliyat olmasın kötü bişey olur diee düşündüm sonra biraz araştırdımki olması şartdı ama herkez doktor cok önemli diiiooo bizim doktorumuz varikoselin tekrarlanması olası bi hastalık degil demişti ne kadar dokru bilemiyorum atpii cevremizdeki insanları hic sorma herkez olmasın dieee bi sürrü şey söledi ailelerimiz bile senin anlıcagım herkez prof olmuştu

o iki çizgiyi gördügümde dünyalar benim olmustu çok yuksek kan tahlılı sonuçları iki kese iki atan kalp nasıl bır mutluluktu .sonuç nedır peki tarıfı edılmez bir iç acısı gögüslerden gelen sğt ama ememyen ortada olmayan bir bbebk ey rabbım sen nelere kadırsın hiç br kuluna tasıyamayacağıı bir yük wermezsın demekki benim imtıhanımda böyleymiş

o iki çizgiyi gördügümde dünyalar benim olmustu çok yuksek kan tahlılı sonuçları iki kese iki atan kalp nasıl bır mutluluktu .sonuç nedır peki tarıfı edılmez bir iç acısı gögüslerden gelen sğt ama ememyen ortada olmayan bir bbebk ey rabbım sen nelere kadırsın hiç br kuluna tasıyamayacağıı bir yük wermezsın demekki benim imtıhanımda böyleymiş

ay canım benim kıyamam sana ya inan agladım eşimde şaşkın bana bakıyo niieee aglıyoru diieee vallaha ne yazacagımı nasıl teselli edecegimi şaşırdım inan

canım ne kadar güzel ve dogru bişey söyledin aynı şeyleri doktorumuz bize söylüyodu dışardan kimseyi dinlemeyin sizin icin moral cok önemli derdi doktorda cok önemli yaa ben eşimin dokrtorundan cok memnunum gerci bizde az para ödemedik ama olsun bende ilk zamanlar ameliyat olmasın kötü bişey olur diee düşündüm sonra biraz araştırdımki olması şartdı ama herkez doktor cok önemli diiiooo bizim doktorumuz varikoselin tekrarlanması olası bi hastalık degil demişti ne kadar dokru bilemiyorum atpii cevremizdeki insanları hic sorma herkez olmasın dieee bi sürrü şey söledi ailelerimiz bile senin anlıcagım herkez prof olmuştu
ne güzel canım dr dan memnn olmak çok önemli kendini iyi hissetiriyo ve moralinin yüksek olmasını sağlıyo bence bu en önemlisi.dr un hastasına güven vermesi lazım ben birazda cem beye o yüzden gitmedim yapılan yorumlardan güvenemeyeceğimi hissedince nekadar iyi olursa olsun bize faydası olmaz diye düşündüm çünkü diyeceği herşeye şüpheyle yaklaşıcaktım.ameliyat dese acaba olmasamı diyecektim dmese yine aynı.ben biraz takıntılıyımdaeyvahedigeldismile:kedi:ama demekki siz bu konuda şanlısınız.hayatım ameliyat başarısız olunca tekrarladı diyorlarmış ama asıl sebep doğru yapılmamış olmasıymış internette araştırıken okumuştum.hatta yanlış değilsem cem beyin sitesindede yazıyordu.bizim etrafımızdakiler eşimin problemini bilmediğinden sadece çaktırmadan gönderme yapıyolar işte geçen tv de biri çıktı şu iyi geliyormuş falan diye.tabi insanın sinirini bozmaktan öteye gitmiyo:bbo:

kızlar çok tşk edrim iyiki warsınız rabbim sizede bizede nasip edr insallah bu yolda çaba harcayan kımseyı yarı yolda bırakmaz .bızım hayır bıldıklerımızde şer şer bıldıklerımızdede hayır wardır . rabbbım bı kapıyı kapatır bır kapıyı açar ben hem ağladım geceler boyu hende rabbım bana hayılı bı kapı aç diye dua ettım .eşimin ikinci bi ameliyat kararı alması benim için mucızeydi çunku canı çok ttlı allah bıze yenı bı kapı açtı hayırlı olur insallah

kızlar nıyetım sizi üzmek değildi hakkınızı helal edin insallah yarın geede yazışırız allaha emanet olun ıyı geceler

canım bak şimdi böle düşünp dahada fazla derinleşip ine bildiğin kadar dibe in peki kime faydası var.sen demekki hepimizden daha güçlüsünki sınavın daha ağır olmuş.o güçle şimdi toparlanacaksın ve bebeğin için herşeye yeni baştan başlayacaksın.ağlamak bunalıma girmek belkide gelecek bebeğini senden uzaklaştırıyo istemedende olsa.sen güçlüsün yarın yeni bir gün eşinide seviyosan onuda düşün bunu yaşayan sadece sen değilsin.eminim derdi veren rabbim dermanınıda verecek ve bu nur topu gibi bir evlat olacak:Saruboceq:

kızlar çok tşk edrim iyiki warsınız rabbim sizede bizede nasip edr insallah bu yolda çaba harcayan kımseyı yarı yolda bırakmaz .bızım hayır bıldıklerımızde şer şer bıldıklerımızdede hayır wardır . rabbbım bı kapıyı kapatır bır kapıyı açar ben hem ağladım geceler boyu hende rabbım bana hayılı bı kapı aç diye dua ettım .eşimin ikinci bi ameliyat kararı alması benim için mucızeydi çunku canı çok ttlı allah bıze yenı bı kapı açtı hayırlı olur insallah
inşallah canım herşey senin ve eşin için çok daha güzel olsuna.s.

ne güzel canım dr dan memnn olmak çok önemli kendini iyi hissetiriyo ve moralinin yüksek olmasını sağlıyo bence bu en önemlisi.dr un hastasına güven vermesi lazım ben birazda cem beye o yüzden gitmedim yapılan yorumlardan güvenemeyeceğimi hissedince nekadar iyi olursa olsun bize faydası olmaz diye düşündüm çünkü diyeceği herşeye şüpheyle yaklaşıcaktım.ameliyat dese acaba olmasamı diyecektim dmese yine aynı.ben biraz takıntılıyımdaeyvahedigeldismile:kedi:ama demekki siz bu konuda şanlısınız.hayatım ameliyat başarısız olunca tekrarladı diyorlarmış ama asıl sebep doğru yapılmamış olmasıymış internette araştırıken okumuştum.hatta yanlış değilsem cem beyin sitesindede yazıyordu.bizim etrafımızdakiler eşimin problemini bilmediğinden sadece çaktırmadan gönderme yapıyolar işte geçen tv de biri çıktı şu iyi geliyormuş falan diye.tabi insanın sinirini bozmaktan öteye gitmiyo:bbo:

aynen öle insanları anlamıyorum zaten nişanlanırsın nezaman dügün dgün olur ne zaman bebek böle bizim doktorumuzda öle bişey demişdi yanlış hatırlamıyosam tekrarlama diiiee bişey olmaz demişti izmirde dalında 1 umara diiiolar bizimkide ücreti yüksek ama bizimde madi acıdan cok iii degil durumumuz ama ben yinede ona gitmeye karar aldım eşim pek araştırmaz benim ben daha cok araştırırım ama icim cok rahat şuan giden para olsun diieee düşünüyom allah bana biii bebiş versinde eşimin bi lafı var ameliyatdan sonra hep söler bebişimiz olsun doktora sen vurma ben vurucam onun kıcına ona okadar para saydım der ama eşimde cok önemli benim icin inan ooo ameliyata alınınca ben saatlerce ooo uyanan kadar aggladım

helal olsun hayatım tabiki dertleşicez bu site niye varki zaten:))bende yatıyorum.hepinize iyi geceler.duygucum umarım güzel haberler verirsin yarın ama dediğim gibi bana uyupta umutlanma sonra üzülmeni istemem.sen hiç hamileliği düşünmeden git olursada süpriz olsun.opuyorumnanaktan

:Saruboceq: inşallah kendini iiiyiii hisset iii düşün ki hayatında iii şeyler olsun:1hug:

helal olsun hayatım tabiki dertleşicez bu site niye varki zaten:))bende yatıyorum.hepinize iyi geceler.duygucum umarım güzel haberler verirsin yarın ama dediğim gibi bana uyupta umutlanma sonra üzülmeni istemem.sen hiç hamileliği düşünmeden git olursada süpriz olsun.opuyorumnanaktan

aynen öle yapıyorum canım olsada olmasa yarın haber vericem sana olmasa allahın bi bildigi vardır şurda ne kaldı hastalanmaya calışmaya devam ederiz bizde iii geceler canım opuyorumnanaktan

biz ameliyattan sonra e vitamini kullandık geçen ay da l-argınin aldık doktor olur dedi kapsül şeklinde olanı kullanıyor e vitaminin den mi ameliyattan mı bilmem değerler 2-3 kat artmıştı son tahlilde ama hala ne gelen var ne giden

Ben de 1 senelik evliyim hiç korunmadım , eşimin spermi 5 milyon ve ileri hareketli yok denecek kadar az maalesef...doktorum direkt tüp bebek dedi şubatta denedik sonuç negatif :KK43: doktora yalvardım resmen sperm artırıcı bişey verin diyo doktorların da tüp bebek işine geliyo valla...dün arginine ve e vitamini selenyuma başladık , inşallah bizde bi sonuç olurda sizle paylaşırım... arginine kullananlar sonuç alanlar var mı? bi de günde kaç doz?ben GNC den aldım

Ben de 1 senelik evliyim hiç korunmadım , eşimin spermi 5 milyon ve ileri hareketli yok denecek kadar az maalesef...doktorum direkt tüp bebek dedi şubatta denedik sonuç negatif :KK43: doktora yalvardım resmen sperm artırıcı bişey verin diyo doktorların da tüp bebek işine geliyo valla...dün arginine ve e vitamini selenyuma başladık , inşallah bizde bi sonuç olurda sizle paylaşırım... arginine kullananlar sonuç alanlar var mı? bi de günde kaç doz?ben GNC den aldım

canım merhaba sana dıyecegim iyıkı sonuç negatif ben yawrumu yenı dogurdum kalbidurmustu onun acısı warya tarif edilemez anca çeken bılır. eşinde warıkoselmı warda son uçduşuk bide keçi boynuzu kuru dednddınmı bal polen karısımı bunların bayağı faydası war bıde tekrar denerseniz spermı kuwwetlendırıyo:emir_bebek:bıde sana dıyecegim warıkosel prremleminı halletmeden tup bbebğe gidilirse tutmama olayı, düsük olayı %30 çıkıyo haberın olsun rabbım muradını gözunde bırakmasın

şunuda yazayım tatlım benımkıde tup bebektı şkşzlerdi bırını 8 haftalıkken dıgerinide 15 haftalıkken kaybettım korkumdan bı dahada denıceğimi zannetmıyorum :sinifsinif:

LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı:CüvCüv:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:CüvCüv:
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
kasım 2008 aleyna222