- 14 Ağustos 2009
- 600
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya bu kadar isyan etme sabır herşeyin başı sabır rabbim sabredeceksin diyor seninde bizimde sınavımız bu... Hepimiz bir umut her ay ne duyduysak deniyoruz ama olmuyor ben bebişimi kaybettim üzerinden 1 yıl geçti ama acısı hala taze 1 yıl deyince çok uzun geliyor ama geriye dönüp bakınca o kadar değil.. Rabbim inşallah bizede verecek sen umudunu yitirme.. Bu arada kaç yaşındasın sen tatlım bu kadar üzerinde durmuşsun... Olsun kaç yıl sonra bebişi olanlar var...
merhaba canım.evet birazdaha sabır elbet bitecek bu hasret ben çok inanıyorum:lepi:merhaba kızlar gene ben inşallah o listede hepimizin adı tek tek geçer ymurtaya can weren rabbim nelere kadirdir degilmi sadece birazdaha sabretmemiz lazım
evet canım malesef.henüz iyi gelen bir ilaç yada kür duymadım bu konuda:1no2:leylmelek senin problemin morfolijıydı dımı yalnış hatırlamıyorsam
hayatım senide iyi gördüm bu gün çok sevindim.:1hug:biraz renkli takılalım renklı ı gun olsunaklinialirimsmile
evet canım malesef.henüz iyi gelen bir ilaç yada kür duymadım bu konuda:1no2:
1,5 senedir hayatım.1 aşılama yaptık geçen ay ben artık morfolojiyi düzeltmeden birdaha yapmam diyorum insan çok üzülüyo.bakalım eşim dr verdiği şu ilaçları bir kullansın 3 ay sonra test yapar ona göre karar veririz artık.doğru tatlım kaç senedir uğrasıyorsunuz
amin canım çok saol.bende ilk test yaptırdığımızda sayı iyi diye sevinmiştim tabi ozaman morfoloji nedemek bilmiyordum eşimin drda eşin hamile kalır bu değerlerle deyince tabi çok mutlu olduk.ama biraz araştırınca en lanetinin morfoloji olduğunu gördüm.olsun ne yapalım öyle mucizeler duydum ve çevremdede yaşadımki onların yanında ben hamile kalsam bile mucize olmaz yanihani derler ya beterın beterı dıye bu da öyle morfolijı sımdıye kadar hiç dikkat etmemiştım rabbım sabrını arttırsın en kısa zamanda şifanı wersin
1,5 senedir hayatım.1 aşılama yaptık geçen ay ben artık morfolojiyi düzeltmeden birdaha yapmam diyorum insan çok üzülüyo.bakalım eşim dr verdiği şu ilaçları bir kullansın 3 ay sonra test yapar ona göre karar veririz artık.