Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben 18 şubatta bebeğimi 15+4 günlükken kaybettım kalbi durmuş.ikizlerdi diğeride 8+3 günlükken ölmüştü tüp bebeklerdi eşim tekraradan warikosel ameliyatı olacak.teoman cem kadıoğluna gitmeyi düsünüyo ne dersiniz tawsıye edermisiniz

canım inşallah kötübirşey yoktur.belkide üzerine görmüşsündür ay ne güzel olur yaa:dance:test yaptınmı hiçyerimsenibencanım bende hiç ümit yok bu gün dayanamadım test yaptım:kedi:tabi negatif:1no2:eek:lsun ne yapalım zaten göğüslerim şişmeye başlayınca anlamıştım hastalanacağımı.artık iyi haberleri vermek sana kaldı:1hug:

yok yapmadım negatif cıkar dieee ama bişey varsa yarın belli olur gerci benimde hic umudum yok ama ilk defa bu ay başımma böle bişey geldi bilmiyorum belkide yarın olurum gerci günüme var daha

yok yapmadım negatif cıkar dieee ama bişey varsa yarın belli olur gerci benimde hic umudum yok ama ilk defa bu ay başımma böle bişey geldi bilmiyorum belkide yarın olurum gerci günüme var daha
ah nasıl sabrettin canım ya ben yine dayanamadım vallaeyvahedigeldismileyapmıycam diyorum ama yine duramıyorum:kedi:hayırlısı olsun canım yarın muhakkak yaz bekliycem kaçta gideceksin dr a

kızlar ben 18 şubatta bebeğimi 15+4 günlükken kaybettım kalbi durmuş.ikizlerdi diğeride 8+3 günlükken ölmüştü tüp bebeklerdi eşim tekraradan warikosel ameliyatı olacak.teoman cem kadıoğluna gitmeyi düsünüyo ne dersiniz tawsıye edermisiniz

canım cok gecmiş olsun inan cok üzüldüm benim kardeşimde tüp bebek yaptırdı ama sorun kardeşimdeydi inan neler yaşadıgını cok iii anlıyorum bide sürekli diken üstündeyiz

ameliyat öncesi nerdeyse sperm sayısı sıfırlandı şimdi ise 3.4 milyon acaba ikinci ameliyattan fayda görürmüyüz bebeklerim öldükten sonra tüp bebek işlemınden cok korktum

ah nasıl sabrettin canım ya ben yine dayanamadım vallaeyvahedigeldismileyapmıycam diyorum ama yine duramıyorum:kedi:hayırlısı olsun canım yarın muhakkak yaz bekliycem kaçta gideceksin dr a

sabah gidicem 9 da ama daha günüme var dieee yapmadım bu ay 14 de olucam kendimi ümitlendirmek istemedim bide eşim moralim bozulmasın dieee yaptırmıyo ama bilmiyorum yaaa kafam cok karıştı vallaha

hayatım eşin daha öncede ameliyat olmuş sanırım.varikosel düzelmedimiki.değerler belki düzelmemiştir ama varikoselde bir düzelme vardır mutlaka kontrole gittimi eşin.cem bey için ben bir konu açmıştım oradan bak istersen birkaç arkadaş yorum yapmıştı sen karar ver.eşimde 1 aşama olduğundan iki dr da ameliyata gerek yok dedi bende arkadaşların yorumlarınıda düşünerek gitmedim cem beye.ama alanında iyi bir doktor.sadece biraz fazla ticari düşünüyo sanırım.

öyle çok saol insallah sende hamişsindir.ilk bebek ölünce çok kanamalarım oldu 1.5ay sırt üstü yattım
tam her sey normal dedik kanama yk bebegimin öldügünü öğrendim tam bı yıkımdı sızısı hala içimde hala ağlıyorum çok zor çoooooooooook

ameliyat öncesi nerdeyse sperm sayısı sıfırlandı şimdi ise 3.4 milyon acaba ikinci ameliyattan fayda görürmüyüz bebeklerim öldükten sonra tüp bebek işlemınden cok korktum

bence bi doktorla görüşüp öle karar verin varikosel tekrarlamışmı anlamadım senin eşin ameliyat olmadanmı tüp bebek yaptınız

öyle çok saol insallah sende hamişsindir.ilk bebek ölünce çok kanamalarım oldu 1.5ay sırt üstü yattım
tam her sey normal dedik kanama yk bebegimin öldügünü öğrendim tam bı yıkımdı sızısı hala içimde hala ağlıyorum çok zor çoooooooooook

canım benim aglama allahdan umut kesilmez inan cok üzüldüm benim kardeşimde öledi kanaması vardı biz hep yatırdık hala yatıyo fazla yürütmüyoruz onuda 2 kiz olucak allah isteyen herkeze verir umudunu kaybetme

baska labaratuarlarda tekrarladı dendi yani nüksetmiş biraz konuyu inceledimde bayagı yukselıyormus bzınkı enfazla bu kadar çıktı ilk amelıyat ollı 2 sene oldu bakalım daha randewu almadık ama 4 milyar amelat parası bayağı yuksek geldi

sabah gidicem 9 da ama daha günüme var dieee yapmadım bu ay 14 de olucam kendimi ümitlendirmek istemedim bide eşim moralim bozulmasın dieee yaptırmıyo ama bilmiyorum yaaa kafam cok karıştı vallaha
doğrusunu sen yapmışsın hayatım benimki yanlış olan.insanın beyni öle şeyler yapıyoki kesin busefer hamileyim diyorsun umarım seninki öyle değildir ve yarın burayı şenlendirirsin canım.ama sen bana bakma ümitlenme hemen belkide stresten öle olmuştur biliyorsun çok etkileniyoruz moralimiz bozuk olunca.sen şimdi hiç kafana takma rahat bir uyku çek.sonraüzülmeni istemem:1hug:

min insallah karseşın kucagındada görurr insallah benim doktorum enwer kurttu o ep terdiki tüp bebeklerın % 50 kanamalı olr %90 na bişey olmaz dıye ben %10 girdım malesef

ah canım yaa inan içim sızladı gözlerim doldumafoldumbenallahım birdaha yaşatmasın:Saruboceq:senin sınavın bizdende ağır olmuş rabbim dayanma gücü versin hayatım.herşeyde bir hayır vardır önce buna kalpten inanıcaz ozaman tüm sıkıntılar klay aşılıyor:1hug:

baska labaratuarlarda tekrarladı dendi yani nüksetmiş biraz konuyu inceledimde bayagı yukselıyormus bzınkı enfazla bu kadar çıktı ilk amelıyat ollı 2 sene oldu bakalım daha randewu almadık ama 4 milyar amelat parası bayağı yuksek geldi
evet canım cem bey pahalı.araştırırken sende görmüşsündür okadar para harcamadanda ameliyattan memnun olan arkadaşlar var.bence biraz daha araştır.şimdi hatırlayamadım ama istanbulda tavsiye edilen daha uygun yerler vardı sen bi bak konulara

saol çok çektim normal doğrdum bebege bakmak istemadım onu bi kese kadına koyup wermeleri o kadar zoruma gıttıkı hala içimde 6 kilo werdim esim süreklı bana ceset gibi oldun dıyo hala kanamam war offffffffffffff kı of

esim ona gıtmek istıyo bende ona paradan hiç bahsetmedim wazgeçer şımdıden dıye gıderse dewam eder çunku artık tek ümüdım o oldu bı daha tup bebek o sıkıntılar yk yapamam çok zordu aynı zmanda bulantı reflü çok fazlaydı allıcnız tüm olumsuzlukları aynı nda yasadım ama ortada hiç bişey ykkkkkkkk

X