sonuçlar geçmiş sayfalarda var ama ben şimdi tam hatırlayamıyorum total de180 milyon ameliyatta önce 90 milyondu o aklaımda kalmış bir tek
devlet hastanesinde oldu canım çok da memnunuz siz nerde oldunuz?
Arkadaslar Varikosel ameliyatinin ucreti ne kadar?
canım cok saol ama işte insan oglu sabırsız oluyo biliyosun kac gündür yatamıyorum günler azaldıkca konturol zamanı yaklaştıkca daha cok heycanlanmaya başladım 2 aydır hic düşünmüyodum bu ay konturol var dieee böle oldum ama allahdan eşim bende güclü ben ona moral verecegime o bana moral veriyo canım :gitme:duyducum ve eftelyacım sizlerın zaten ameliyattan onccede sayı iyiymişş amelıyat boyle durumlarda daha cok işe yarıo yakında gusel haberleri alırsınız bızım 7-8 mılyondu zaten, amelıyattan 3 ay sonra 11 mılyondu ama ılerı hızı %2ye düşmüş..%15di amelıyattan once.sayı arttı ama hızı düştüü doktor bi 6 altı ay daha bekleyı n sonuç duzelmezse bu hılza dırek tup bebek dedi aşılamayla travmatıze olursunuz çunku normal yoldan çok farkı yok dedı..
bakalım kıslar bizde keçiboynuzu kuru yapıoz karakovan balı yıyo eşim ayrıca 3 tane bıtkısel kapsul içio
.1 arı sütü polen çörekotu,keten tohumu
2.panaxlı zencefilli ginsengli
3.gingko bilobalı(damarları açıomuş)sarı kantaronlu ve civanperçemli
bunları yapan adam bıze 2 ay sonfra bu değerler 2 katına çıkacak çıkmazsa ben bu işi bırakırım dedı turkıye genelınde bı adam bakalım inşallah....
ne güzel allah kucagına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına:lepi:
Rabbim dileyen herkese sağlıklı -hayırlısıyla nasip eder inşallah..hayatım senin adına çok sevindim.allah kucağınada almak nasip etsin.ameliyat öncesi ve sonrası değerleri birde kullandığınız ilaç yada kürler varsa yazarsan hepimize yardımcı olmuş olursuna.s.
Rabbim dileyen herkese sağlıklı -hayırlısıyla nasip eder inşallah..
Eşime sadece ağrı kesici tarzı ilaç verilmiş hatırladığı kadarıyla
:Saruboceq: inşallahenkısa zamanda :CüvCüv:haberlerini alırız
inşallah diyerek sayfaya girmek istiyorum baştan sona kadar bütün yazıları gece gündüz demeden okudum ve şimdi çok daha ümitliyim inşallah en kısa zamanda hepimizin duaları kabul olur.
geçmiş olsun canım.aramıza hoşgeldina.s.hayatım yaşınız kaç bilemiyorum ama ameliyat olup değerleri yükselen çok arkadaş var.boşa umutda vermek istemem ama ben olsam önce ameliyatı denerdim.benim yaşım 31 eşimin 32 ameliyat deseler ben yinede denerdim.ama bizim tek taraflı ve 1 aşamada iki dr da ameliyata gerek yok dedi o yüzden olmuyoruz.beklemek istemiyorsan yada yaşınız ilerlediyse tabiki tüp bebek ama gençseniz ameliyat olun çünkü varikosel zamanla ilerleyip ağrıda yapıyormuş sonunda yine olamsı gerekebilir.allah yardımcınız olsun canım:1hug:h.b canım neredeyse 2 yıllık evliyim ilk 10 ay başka bi rahatsızlıktan dolayı ilaç tedavisi gördüm. bunun içinde bebek düşünmedik.ve son 10 aydırda istiyoruz fakat olmadı.eşimin görevinden dolayı şu an mardinde yaşıyorum.ben ankarada ve mardinde bi kaç kez doktora gittim ama dogru düzgün bi problem olup olmadıgını anlayamadım.mardinde gittigim doktor muayene falan ettikten sonra yumurtan gelişmiyo dedi ve 5 ay klomen tedavisi gördüm ve bi sonuç alamadık. daha sonra bi doktor buldum özel muayenehanesine gittim ve bende bi problem olmadıgı anlaşıldı eşim spermogram verdi ve problem anlaşıldı sperm sonuçları 1cc'de 7.000.000 normal ileri hareket %-(0 demek galiba)yavaş ileri hareket%-5 yerinde hareket%10 hareketsiz %85 yani sonuçlar kötü 1 ay sonra testi tekrarlamamızı istedi doktor ve ben çok üzüldüm tabiki ne yapabiliriz diye düşünmeye başladım araştırdım ve burada bulmak zor olur diye ankaradan annemden keçiboynuzu istedim aktar bide karışım yaptıklarını iyi geldigini söylemiş onuda yaptırdık eşim 15 gün kullanmaya başladı ama düzenli degil keçiboynuzunuda direk yedi suyunu begenmedi 1 ay sonra tekrar ürolojiye muayene olup spermogram verdik 2. dereceden varikosel çıktı amaliyat dedi doktor sperm sonuçları öncekine göre daha iyiydi 1cc'de 24.000.000 ileri hızlı %18 ileri yavaş%9yerinde %2hareketsiz %71 benim kadın dogumcum bu degerlere göre direk tüp bebek dedi üroloji amaliyat dedi bu arada morfoloji normal %20 işte sonuç bu amaliyatı düşünüyoruz şimdi ne zaman nerde yaptırsak diye şu an beklemedeyiz yani bu arada biz bunu daha yeni ögrendik şubatın 24ünde allah hayırlısını versin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın görüşmek üzere
hayatım mardini bilemiyorum ama ankarada iyi dr lar varmış sanırım biraz araştırısan bulabilirsin.memleket dediğin sanırım ankara istersen yeni bir topik aç ankarada varikosel ameliyatı olanlar diye ozaman ankaralı arkadaşlara daha rahat ulaşırsın sanırım.hakkınızda hayırlısı neresiyse o olsun canım.a.s.amin canım hepimizin allah yardımcısı olsun benim yaşım 22 eşimin yaşı 32 bizde amaliyat düşünüyoruz ama nerede yaptıracagımıza karar veremiyoruz mardinde yaşadıgım için burda koşullar nasıl pek bilgimiz yok belkide memlekette yaptırırız.
Arkadaslar bilginiz var mi? ozel saglik sigortasi varikosel ameliyatini karsiliyor mu?
inşallah diyerek sayfaya girmek istiyorum baştan sona kadar bütün yazıları gece gündüz demeden okudum ve şimdi çok daha ümitliyim inşallah en kısa zamanda hepimizin duaları kabul olur.
hayatım mardini bilemiyorum ama ankarada iyi dr lar varmış sanırım biraz araştırısan bulabilirsin.memleket dediğin sanırım ankara istersen yeni bir topik aç ankarada varikosel ameliyatı olanlar diye ozaman ankaralı arkadaşlara daha rahat ulaşırsın sanırım.hakkınızda hayırlısı neresiyse o olsun canım.a.s.[/QUO
canım mardinde devlet hastanesini geçiyorum direk onun dışında sadece bir tane özel düzgün bi hastane var onunda amaliyat konusunda nasıl oldugunu hiç bilmiyorum. bi doktorada bagımlı kalmakta istemiyorum. büyük ihtimalle ankarada yaptıracaz. canım ben buraya zor üye oldum zaten topik hiç açamam şuan çünkü henüz çok yeniyim ama açılmış topiklere bakarım söyledigin için teşekkürler.şutarafagitti