Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ı-arginine kullanmasının faydası olucagını syledi dktru kullanıpta fayda gören varmı e vitaminide kullanıyorıuz ikisi birlikte ters bi etki yaparmı diyede korkuyorum bide o ilaçın farklı şelilleri varmış toz olanı kapsül olanı hangisi dha iyi acaba

hayatım valla benim eşimin üzerine buradan eş çıkacağını sanmam.arı sütü bal polen karışımı kullanıyoruz demiştim ya.aldığımız kutuda 10 şişe var reçetedede 20 gün ara vermeden kullanın fayda görmek için yazıyor.şişe azalmaya başlayınca ben eşime dedim bir kutu al son ana bırakma ara verirsen işe yaramaz diye.tabi eşim beni dinlemedi elimizdeki kutu bitti aradanda 3 gün geçti hala o lanet kutu alınmadı hayatım.onu bırak evde hazır alınmış vitamini bile içmiyo unutuyomuşklava:ya ben akşam aynı düşünceyle yatıyor sabah aynı düşünceyle kalkıyorum benim şu lanet aklımdan niye çıkmıyoda onun aklından çıkıyo anlamıyorum.akşam biraz sölendi işte üzerime çok geliyosun yok bunaldım falan diye.yani istediğimde sanki çok.ben bu erkekleri hiç anlamıycam.sonunda çocuk olmasa zaten bu mücadeleyi bırakırdımda bebeğime kavuşma ümidiyle katlanıyorum işte.:çok üzgünüm:

Bende de tam tersi ben unutmaya calisiyorum esim unutturmuyor. Adam ne duysa yiyor iciyor . Gerci iyide yapiyor 2 ayda 10 milyon arttirdi sperm sayisini ama hiz ve morfoloji duzlmedi onun duzeltecek birsey duysa hemen yer icer:)

arkadsım doktorun vedıgı ilaçları yazarmısın lutfen birde bu basarını benım topıme yazarmısıncanım guclubacismilekaydirigubbakcemile3

biz ameliyattan sonra e vitamini kullandık geçen ay da l-argınin aldık doktor olur dedi kapsül şeklinde olanı kullanıyor e vitaminin den mi ameliyattan mı bilmem değerler 2-3 kat artmıştı son tahlilde ama hala ne gelen var ne giden

Konuyu baştan sona okuyamadım Ama yaşadıklarımı yazayım [başlığa istinaden] !...

Benim eşim geçen **Mayıs 2009** da askerde iken varikosel ameliyatı oldu...
Aralıkta (2009) evlendik...
Şuan 9+4 hamileyim....

Ben yaz geçsin istemiştim ama eşim bebeğim olmaz korkusundan sabredemedi...Rabbim dileyen herkese nasip etsin <<hayırlısıyla>>

Bende de tam tersi ben unutmaya calisiyorum esim unutturmuyor. Adam ne duysa yiyor iciyor . Gerci iyide yapiyor 2 ayda 10 milyon arttirdi sperm sayisini ama hiz ve morfoloji duzlmedi onun duzeltecek birsey duysa hemen yer icer:)
ne güzel canım çok şanslısın.bence kocanın kıymetini bilbayanssulusmilekeşke bende senin gibi olsam inan bunu çok istiyorum.belkide doğru olan sizin yaptığınız ben çok abartıyorum ama elimde değil sabah uyandığımda ilk düşündüğüm şey hep bu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

hayatım senin adına çok sevindim.allah kucağınada almak nasip etsin.ameliyat öncesi ve sonrası değerleri birde kullandığınız ilaç yada kürler varsa yazarsan hepimize yardımcı olmuş olursuna.s.

tüp yada aşılama denediniz mi merak ettim bizimde hız problemi var uyuşuk kocadan anca bu kadar oluyor akannehirboshayallersmile

yok daha denemedik.eşimin sperm sayıları iyi olduğu ve sadece hareketlilikte çok düşük olmadığı için direk varikosel ameliyatı dedi ve en az 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi.ve 1 sene beklememizin doğru olacağını söyledi.bizim 3. ayımız dolmak üzere bu ay eşimin kontrolü var.doktorun tavsiyesini beklicez..doktorunuz size ne dedi.

ne güzel allah kucagına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına:lepi:

arkadaşlar merhaba, ben de hikayemizi anlatmak istedim sizlere;
kadınlar kulübüne yaklaşık 1,5 sene önce, 2008 yazında üye oldum ve gebelik kısmında paylaşımlara başladım, 3-4 ay boyunca bu sefer oldu olacak diye hayaller kurarken eşimin varikosel olduğunu ve sonuçların vahim olduğunu öğrendik. sayı 800.000 hareketsiz %70 civarı falandı. yıkıldık, ne yapacağımızı bilemedik. ameliyattan başka çaremiz olmadığı için 2009 ocakta eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. bir yandan endişelerimiz devam ederken, bir yandan da umudumuzu kaybetmemeye çalışıyorduk. ilk 3 aylık dönemde keçiboynuzu suyunun da sayesinde sayımız 5000.000 civarına yükseldi, harekette de artış vardı ama oranını hatırlayamadım şimdi, ikinci 3 ayda keçiboynuzunu kullanmadık, havuç suyu ve doktorun verdiği ilacı kullandık, ve sayılar yine düştü. neler yaşadığımızı hissedersiniz sanırım daha sonra eşim doktora gitmek istemedi, ve kendisi araştırıp iki ilaç aldı biri çinko biri vitamin içerikli, keçiboynuzuna da başladık tekrar, yine olmuyor, ameliyat olduğu da 1 seneye yaklaşıyor, bir sene dolunca ocak 2010da tedaviye başlayalım dedik. adetlerim de bi sorunum olmamasına karşın düzensizdir, aralık sonu gibi olmayı bekliyorum, sancılarım var ama olmadım. 2 ocakta dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif :lepi: hayatımın en güzel günü. şu an 13+6 hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar nolur umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin. ben 800.000ken bile kaybetmedim, hep inandım, dua ettim. şimdi de dualarım sizlerle. hayırlı zamanı Allah biliyo. hepinize umut dolu günler diliyorum.

ne güzel bir haber canımm rabbimm sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizimde 4 ay olacak 1 hafat sonra..3ay dolduğunda sayı bıras yukselmişti 11 milyonduu bende kaçıboynuzu kürü yapıorum karakovan balı yıyo arı bakalım hayırlısı bızede doktor dırek tup bebek dedı hız cunku kotu ılerı hızlı%2 amelıyaytan once %15di anlmadık bakalım inşallah ayn mutluluğu rabbim bizede nasip eder hamılelrin dualrı kabul olurmuş canım benım ıcınde dua edermisin....

Benım eŞımde oldu ama ben hıÇ hamılelık duygusunu bıle tatmadım. Sebepsız ınfertılıte. Aslında dÜŞÜk olmasına raĞmen bu deĞerlerle olabılır de denıldı ((

nh3 tebrikler Allah tamamına erdirsin
güle güle büyüt inşallah
darısı da başımıza

hayatım tebrik ederim allah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik e doğum nasip etsin.burada bizimle paylaşıp umut olduğun içinde çok teşekkürler inan bunlar okadar moral oluyorki canım hamilek kaldıktan sonra bile bizi düşünüp yazman çok güzel.allah gönlüne göre versin hayatım:1hug:a.s.

bizimde aynı sizin ki gibi canım sayı falan iyi problem yok sadece hareketi yavaş bizim bu ameliyattan sonra 6. ayımız şimdiye kadar bütün sayılar 2 kat arttı bakalım bu ay gene tahlil var bize de tüp aşılama olsun demediler 1 sene bekleyin dediler bakalım ben yaza kadar bekler sonra aşılama falan denemek isterim çünkü nerdeyse 30 oldum yaş gidiyor malum

sende haklısın herşeyde bu umut vardır allahdan umut kesilmez .canım benim eşimin sonucları ameliyatdan önce sperm sayısı 27 milyon total 44 milyon morfoloji %50hızlı ilerleyen %15 yavaş ilerliyen %25hareketsiz%45 . sizde bölemi

sonuçlar geçmiş sayfalarda var ama ben şimdi tam hatırlayamıyorum total de180 milyon ameliyatta önce 90 milyondu o aklaımda kalmış bir tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…