Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım kusura bakma bi iyigeceler demeden ayrıldım çünkü nette sorun oldu dünde yoktu tüm gün bu sabah dua ederek kalktım valla çok merak ettim yazılanlarıopuyorumnanaktan.herşey normal olduğunda bile bir bayanın bir ay içinde hamile kalmabilme şansı %25 miş canım.biraz daha sabır hayatım herşey güzel olacak.bak biz 1,5 senedir bekliyoruz ama ben her ay aynı umutla bekliyorum bu garip bir duygu.ama güzel allah içimizden bu umudu hiç almasın yoksa hayat ve beklemek daha zor olur canım:1hug:a.s.

Son düzenleme:
:1hug:evet canım zaten bukadar sıkıntının altından sadece inançla kalkıyoruz.rabbimize duyduğumuz güven.hep şu hikaye geliyor aklıma mevlanadan:adamın biri elma ağacının altında uyuya kalmış.o uyurken yılan gelmiş adamın ağzından içeri girmiş.yoldan geçen bir ermiş durumu görmüş ve adamın yanına gitmiş uyandırmış.adama hemen ağaçlardaki elmalardan ye demiş.adam bakmış elmaların hepsi ham acı adam ermiş olduğundan sesini çıkarmadan tüm ham elmaları acı acı yemiş.karnı ağrımaya başlamış ve kusmuş.yılan adamın ağzından çıkmış.adam şaşırmış tabi.ermişte gülümsemiş.yani kıssadan hisse tatığımız acı bazen bizi bilmediğimiz bir kötülükten korur.hakkımızda hayırlısına ulaşmak için bazen acıyıda tatmamız gerekir.bilmem anlatabilmi.ben çok beğenirim.sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
leylmelek canım ya çok doğru söylemişsin ne güzel bir paylaşım sağol....

evet canım dogru sölüyosun allahdan umut kesilmez umarım seninde güzel haberlerini alıcaz inanmak cok önemli ben inanıyorumki allah isteyen herkeze vericek:Saruboceq:

herkese selamlar listemizde emel82 vardı temmuzda ameliyat olmuştu eşi şimdi hamileymiş arkadaşlar onu listeye yazarsanız hamişlerin sayısı artar bizimde umudumuz :))

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...es-buraya.html (8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...)HERKESı DESTEK OLMAYA BEKLıYORUZ

ne güzel bir haber :teytey::teytey::teytey:dökülün kızlar sırayla şu listeden hadii çabuk oluuunnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

ya bu listeye ben kendimi ekliyorum kim çıkarıyor ya yoksa benim hamiş olmamı istemiyor musunuz((

.....

ya bu listeye ben kendimi ekliyorum kim çıkarıyor ya yoksa benim hamiş olmamı istemiyor musunuz((
hayatım liste senin burada olmana gerel yok zaten hamile kalacaksın demek istiyo sanırım:1hug:ben pek anlamıyorum bu liste işinden ama bikaç değişiklik yapıp yeniden güncelledim.eksiği varsa düzeltirsiniza.s.

hayatım liste senin burada olmana gerel yok zaten hamile kalacaksın demek istiyo sanırım:1hug:ben pek anlamıyorum bu liste işinden ama bikaç değişiklik yapıp yeniden güncelledim.eksiği varsa düzeltirsiniza.s.

canım ya inşallah hepimiz hamiş kalırız ya....opuyorumnanaktan

inşallah canım:Saruboceq:nasılsın nasıl gidiyo kürler:hulya:

valla benimki içiyor ay bende denedim gerçekten kötü mü diye ama yok ya çoğu şeyden çok daha güzel bence naza çekiyorlar valla... ben hala 2 incir yiyorum bilmem faydası olur mu:))) gerçi hamile kaldığım ay inanılmaz yeşil incir yemiştim tam mevsimiydi zaten daha sonra böyle bir kür olduğunu duyunca acaba dedim yani:)

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .

bizdede hız sorunu var umarım geri kaln sorunlarında biran önce yoluna girer:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…