hayatım ben senin adına açayım sen takip edersina.s.hayatım mardini bilemiyorum ama ankarada iyi dr lar varmış sanırım biraz araştırısan bulabilirsin.memleket dediğin sanırım ankara istersen yeni bir topik aç ankarada varikosel ameliyatı olanlar diye ozaman ankaralı arkadaşlara daha rahat ulaşırsın sanırım.hakkınızda hayırlısı neresiyse o olsun canım.a.s.[/QUO
canım mardinde devlet hastanesini geçiyorum direk onun dışında sadece bir tane özel düzgün bi hastane var onunda amaliyat konusunda nasıl oldugunu hiç bilmiyorum. bi doktorada bagımlı kalmakta istemiyorum. büyük ihtimalle ankarada yaptıracaz. canım ben buraya zor üye oldum zaten topik hiç açamam şuan çünkü henüz çok yeniyim ama açılmış topiklere bakarım söyledigin için teşekkürler.şutarafagitti
h.b canım neredeyse 2 yıllık evliyim ilk 10 ay başka bi rahatsızlıktan dolayı ilaç tedavisi gördüm. bunun içinde bebek düşünmedik.ve son 10 aydırda istiyoruz fakat olmadı.eşimin görevinden dolayı şu an mardinde yaşıyorum.ben ankarada ve mardinde bi kaç kez doktora gittim ama dogru düzgün bi problem olup olmadıgını anlayamadım.mardinde gittigim doktor muayene falan ettikten sonra yumurtan gelişmiyo dedi ve 5 ay klomen tedavisi gördüm ve bi sonuç alamadık. daha sonra bi doktor buldum özel muayenehanesine gittim ve bende bi problem olmadıgı anlaşıldı eşim spermogram verdi ve problem anlaşıldı sperm sonuçları 1cc'de 7.000.000 normal ileri hareket %-(0 demek galiba)yavaş ileri hareket%-5 yerinde hareket%10 hareketsiz %85 yani sonuçlar kötü 1 ay sonra testi tekrarlamamızı istedi doktor ve ben çok üzüldüm tabiki ne yapabiliriz diye düşünmeye başladım araştırdım ve burada bulmak zor olur diye ankaradan annemden keçiboynuzu istedim aktar bide karışım yaptıklarını iyi geldigini söylemiş onuda yaptırdık eşim 15 gün kullanmaya başladı ama düzenli degil keçiboynuzunuda direk yedi suyunu begenmedi 1 ay sonra tekrar ürolojiye muayene olup spermogram verdik 2. dereceden varikosel çıktı amaliyat dedi doktor sperm sonuçları öncekine göre daha iyiydi 1cc'de 24.000.000 ileri hızlı %18 ileri yavaş%9yerinde %2hareketsiz %71 benim kadın dogumcum bu degerlere göre direk tüp bebek dedi üroloji amaliyat dedi bu arada morfoloji normal %20 işte sonuç bu amaliyatı düşünüyoruz şimdi ne zaman nerde yaptırsak diye şu an beklemedeyiz yani bu arada biz bunu daha yeni ögrendik şubatın 24ünde allah hayırlısını versin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın görüşmek üzere
hayatım buraya varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar diye bir başlıktan giriyosunya o sayfada ankarada varikosel ameliyatı olanlar diye konu açtım oradan bakhayır nerden bakacam
hepimizden canım:1hug:umarım iyi bir dr bulmanıza vesile olur:Saruboceq:canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
kaybetmiyorum canım hiç kaybedermiyim allah inşallah en kısa zamanda bizlerede tattırsın o duyguyu senin eşin oldumu sizde son durum nedir bu arada amaliyat oldumu eşin.
evet canım oldu benim eşim ameliyat ilkden herkez olmasın dieee şişirdiler bizi bende kendi doktoruma sordum hic beklemeyin hemen olsun dedi eşimin sonucları iyidi ama gün gectikce sayı düşücekti ve ben kimseyi dinlemeyip karar aldık ve 2 gün icinde ameliyat oldu ve 3 ay beklayin ve konturole gelin dedi bakalım bu ayın 25 de konturollü var her şeyin hayırlısı cok heycanlıyım sonucları cok merak ediyorumbilmiyorumkismile
yerimseniben
inşallah sonuçlar güzel çıkar canım ama biraz düşürsede hiç üzülme biliyosundur zaten ilk üç ayda düşüp sonradan çıkıyomuş burda okudugum kadarıyla o yüzden fazla kafaya takma yani.
h.b canım neredeyse 2 yıllık evliyim ilk 10 ay başka bi rahatsızlıktan dolayı ilaç tedavisi gördüm. bunun içinde bebek düşünmedik.ve son 10 aydırda istiyoruz fakat olmadı.eşimin görevinden dolayı şu an mardinde yaşıyorum.ben ankarada ve mardinde bi kaç kez doktora gittim ama dogru düzgün bi problem olup olmadıgını anlayamadım.mardinde gittigim doktor muayene falan ettikten sonra yumurtan gelişmiyo dedi ve 5 ay klomen tedavisi gördüm ve bi sonuç alamadık. daha sonra bi doktor buldum özel muayenehanesine gittim ve bende bi problem olmadıgı anlaşıldı eşim spermogram verdi ve problem anlaşıldı sperm sonuçları 1cc'de 7.000.000 normal ileri hareket %-(0 demek galiba)yavaş ileri hareket%-5 yerinde hareket%10 hareketsiz %85 yani sonuçlar kötü 1 ay sonra testi tekrarlamamızı istedi doktor ve ben çok üzüldüm tabiki ne yapabiliriz diye düşünmeye başladım araştırdım ve burada bulmak zor olur diye ankaradan annemden keçiboynuzu istedim aktar bide karışım yaptıklarını iyi geldigini söylemiş onuda yaptırdık eşim 15 gün kullanmaya başladı ama düzenli degil keçiboynuzunuda direk yedi suyunu begenmedi 1 ay sonra tekrar ürolojiye muayene olup spermogram verdik 2. dereceden varikosel çıktı amaliyat dedi doktor sperm sonuçları öncekine göre daha iyiydi 1cc'de 24.000.000 ileri hızlı %18 ileri yavaş%9yerinde %2hareketsiz %71 benim kadın dogumcum bu degerlere göre direk tüp bebek dedi üroloji amaliyat dedi bu arada morfoloji normal %20 işte sonuç bu amaliyatı düşünüyoruz şimdi ne zaman nerde yaptırsak diye şu an beklemedeyiz yani bu arada biz bunu daha yeni ögrendik şubatın 24ünde allah hayırlısını versin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın görüşmek üzere
kızlar günaydınn bu değerlerle nasıl direk tüp bebek der ya inananmadım çünkü aşılama için çok ideal bu değerler ama ameliyatı ertelemeyin bence Allah hepimize sabır versin:Saruboceq:
inşallah canım hep o umutla bekliyoruz.benimde geçen ay 9undaydı adetim olmam lazımdı ama olmadı hala.göğüslerimd şişlik dün başladı göğüsler şişince 3-4 gün içinde hastalanıyorum normaldekızlar bizde 16 eylül de ameliyat olmuştuk...aradan yaklaşık 6 ay geçti ama bizde tık yok bu arada sadece 1 kez test yaptırdık sayı biraz daha artmış fakat hareketlilik düşmüştü,hiçbiri çok değil ama...şimdi adetim 2 gün geçti ama test yapmayada cesaretim yok açıkçası.çünkü adet geçikmesi olmadan 1 gün önce yaptım sonuç negatifti şimdi gene öyle çıkacak diye hiç test yapasım gelmiyo valla....2 gündür hep banyolardayım kırmızılar ha geldi ha gelecek diye.....neyse sadece sizlerle paylaşmak istedim,eşime dahi artık bişey diyemiyorum o da üzülüyor zavallım...1.5 yılı geçti bizim çabalarımız,kısmet bakalım elbet bir gün bebişimiz gelir değil mi ama...
kızlar bizde 16 eylül de ameliyat olmuştuk...aradan yaklaşık 6 ay geçti ama bizde tık yok bu arada sadece 1 kez test yaptırdık sayı biraz daha artmış fakat hareketlilik düşmüştü,hiçbiri çok değil ama...şimdi adetim 2 gün geçti ama test yapmayada cesaretim yok açıkçası.çünkü adet geçikmesi olmadan 1 gün önce yaptım sonuç negatifti şimdi gene öyle çıkacak diye hiç test yapasım gelmiyo valla....2 gündür hep banyolardayım kırmızılar ha geldi ha gelecek diye.....neyse sadece sizlerle paylaşmak istedim,eşime dahi artık bişey diyemiyorum o da üzülüyor zavallım...1.5 yılı geçti bizim çabalarımız,kısmet bakalım elbet bir gün bebişimiz gelir değil mi ama...
inşallah canım hep o umutla bekliyoruz.benimde geçen ay 9undaydı adetim olmam lazımdı ama olmadı hala.göğüslerimd şişlik dün başladı göğüsler şişince 3-4 gün içinde hastalanıyorum normalde11 e kadar bekliycem.evde test zaten geçen aydan hazır ama ben hastalanıcağımı düşünüyorum:1no2:umarım sende bende hastalanmayız hayatımkaydirigubbakcemile5bence test için sende bekle boşuna canın sıkılmamış olur.eminim sendede benim gibi tek çizgi fobisi oluşmuştur depreşmesin şimdikaydirigubbakcemile3:roflol:
canım inşallah kötübirşey yoktur.belkide üzerine görmüşsündür ay ne güzel olur yaa:dance:test yaptınmı hiçyerimsenibencanım bende hiç ümit yok bu gün dayanamadım test yaptım:kedi:tabi negatif:1no2canım benimde aynı gögüslerimde agrı cok ya ben gecen ay hastalandım 15 de 1 gün geldi ardndan 2 gün gelmedi sonra 18 de bidaha oldum ve sonra biittii haftası dolmadan gögüslerimde agrı bel agrı kasıklarım agrı var bende yarın doktora gidicem belki kist oluşmuş ola bilir bakalım ne dicek yarın doktor bana umarım senden iii haberler alırız