canım benim burada öle şeyler paylaşıyoruzki insanı en yakın dostundan bile daha iyi anlıyoruz.yollarımız öle bir kesişmişki aynı şey için gece gündüz du ediyoruz.rabbim şüphesiz duayı hakkıyla işitendir ve bizim sezimizide duyacak.ama inan moral olsun diye demedim sana buradaki bir çok arkadaşa göre durumun çok iyi eski değerlerle bile hamile kalabilirdin bence inşallah ameliyattan sonrada artmıştır değerlerin ve listeden bir an önce çıkarsın.bende seni tanıdığıma çok sevindim canım:1hugpuyorumnanaktan
hoşgeldin duygu,ben de bu gece geciktim,madem buradasın anlat bakalım hikayeni sorun ne ne kadardır bekliyorsunuz
evet canım 1. aşama varikosel var sol tarafta eşimin dr ameliyata gerek yok dedi.önümüzdeki hafta başka bir dr daha gidecek bakalım o ne diyecekeyvahedigeldismileeşimde eczaneden almış sipariş verdi 1 gün sonra getirdiler.kutunun içinde 10 küçük şişe var hani kan ilaçları vardır bilmem bilirmisin öle küçük şişeler.her sabah bir tane alıyor.ismi dynabeille hayatım.biz araştırıp almadık aslında bu denk geldi 25 tl fiyatı hayatım.eşim şu an megamen ve proanthocyanidin kullanıyo gnc den.proanthocyanidin damarları yeniliyormuş canım varislere falan iyi geldiği söleniyo varikoselde damar rahatsızlığı olduğundan faydası olur diye düşünüyorum.özü üzüm çekirdeği ekstresi hayatım faydalarını sende duymuşsundur.ikinci şişeyi bitirdi eşim bende şimdi proxeed plusa başlayalım diyorum.bakalım allah hangisi vesile olacaksa onu nasip etsin canım:Saruboceq:
merhaba bayanlar..sizlere moral olmaya geldim..önceleri ara ara girerdim bu topiğe..2.5 yıllık evliyiz..1.5 yıldır çocuğumuz olmuyordu..eşime varikosel teşhisi konuldu..ameliyattan önce sperm sayısı 2 milyondu..sonrasında 22 milyona çıktı..ameliyattan sonra 6.ayda hamile kaldım..aslında doktor 1/3 şansınız var isterseniz ameliyat olmayın direk tüp yapalım dedi..ama ben kabul etmedim..hem tüp bebekde de kaliteli sperm ne kadar çok olursa şans o kadar yüksekti..yani eninde sonunda sperm sayı ve hızının mümkün olduğu kadar düzeltilmesi gerekir diye düşündüm.şu anda çok mutluyuz..Allah isteyen herkese nasip etsin..bunları şunun için yazdım:ben 1.5 yıldır yumurtlama günümü takip ediyordum..ama hiç tutmadı..yumurta hesabını bırakıp çocuk fikrini aklımdan çıkardığım ocak ayında hamilelik oluştu..bitkisel kürlerin çoğunu uyguladık..ama sonradan sıkılıp bıraktık..faydasını gördük mü emin değilim..Allah ol deyince oluyor işte..Hepinizin bu mutluluğu yaşamanızı gönülden dilerim..bizler kader birliği yapmış insanlarız...sakın pes etmeyin.üzülmeyin..çevreden etkilenip moralinizi bozmayın..eşlerinizi de üzmeyin..eninde sonunda kavuşacaksınız bebeklerinize..hepinizi öpüyorum..
inşallah canımm yaa artık ben pek düşünmeyeye çalısıorum çünkü şartalnınca olacağı varsada olmuomuşş elimizden geleni yapıoz ama eşim elınden gelenı yapıo verdıklerımı yememek ve içmemek için baen dıorumm bırak ne halii varsa görsünn.3 ayda yaptırdığı tahlilden sonra yıkılmıştı bana düştü ona toparlamak yaa sorun bende olsa afedersin ...ok iyi gelır deseler onu bıle yerım yanıı adama meyve getırıom yemıo fındık cevız getırıom yemıo kur yapıom lutfedıp ıcıo mırın kırın bi gonlum dıo boşverr hiiç ugrasma agustosta direk tüp bebek diorum
Arkadaslar varikosel ameliyatindan sonra morfoloji duzeliyor mu?
benim eşim sol varikosel ameliyatı oldu aslıda 1,5 senedir bekliyoruz ama eşimin varikosel oldugunu bilmiyordum ilk önceleri kendide diye düşüm bütün herşeyim normal cıktı en son eşim doktora gitmeye kara verdik şimdi ise beklemedegiz 3 ayım dolmak üzere mart ayında konturolümüz var baklım neler olucak inşallah iii sonuc alırız. burda bi arkadaşla konuştum beni biraz rahatlatdı ona eşimin ameliyatdan önceki sonuclarını yazdımışdım burası gercekten cok güzel bi siteymiş
melikecim geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah eşin....
geçmiş olsun umarım çok beklemezsiniz,eğer ameliyattan önceki sperm sayısı çok düşük değilse çok beklemezsin diye düşünüyorum,tabi bu biraz da nasip işi.
ben sağlıklı hayırlı olsun da biraz beklemekten bir şey çıkmaz diyorum,geçen gün bir şey duydum,geçen sene evlenen bir akrabamız vardı evlendiği ay hamile kaldı ama sanırım çocukta sorun varmış,çok üzüldüm ve her şeyin hayırlısını istemeli illa da olsun dememeli diyorum,tabi ki mevlam her şeyin en iyisini bilendir...
benim eşime de doktor ameliyata gerek yok dedi sayımız iyi çok şükür harekette biraz problem var doktor bal polen ye demiş. benim kociş de doktorunun dediğinden başka hiç bişey yeyip içmiyoama ben inanıyorum ki Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip edecek. O kullarına karşı çok merhametli. Biz bile birbirimizin durumuna üzülüp yavrusu olsun istiyorsak Rabbim de biz kullarını asla üzmez....
ya canım cok merak etdim neden doktor ameliyat etmedi sanırım bizim sorunlarımız aynı cünkü benim eşiminde sayı da sorun yok bizimde hereketde sorun var ama bize ameliyat dediler ve eşim ameliyat oldu ve şimdi mart ayında kontrolü var biza keci boynuzu kürü kullanıoruz ama bizze doktorumuz kullanın demedi ben bu sitede okudukca ögrendim iii geldigini
canım bizim de 1yıl önce özele gittiğimiz doktor ameliyat ol demişti. ama eşim olmadı. geçen hafta bi prof. doktora gittik varikosel solda çok hafif olduğu için ameliyata gerek yok dedi doktor. hareket için sabahları aç karnına 1çay kaşığı bal polen ye demiş. 1ay sonra tekrar kontrole gidecek.
benim eşiminde solda genelde öle sanırım eşimin doktoru bize aynı şeyi söledi ama ilerki zamanlarda dahada harekerli sayının düşmesi söz konusuydu biz öyüzden karar verdik umarım iii sonuclar alırız bizimde mart heycanla bekliyorum sonucları:1hug:
saol canım umarım sizde iii sonuc alırsın enkısa zamanda :CüvCüv: haberini alırsıncanım inşallah hepimizin beklediğine değer ve hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz kaydirigubbakcemile5 az kalmış sizin inşallah en güzel sonuçları alırsınız..