Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım aglatdın beni vallaha cok umudum kırılmışdı 3 ay ahmile kalmıyınca ama bu sitede okudugum yazılardan sonra daha iii hissetdim benim kardeşimde 5 senelik evli nedemek oldugunu az cok anlıyorum en son tüp bebek yaptı ve şuan hamile ve 2 miz olucak onu cabalrını gördükce ve eşimde böle bi sorun cıkınca cok kötü olmuşdum başlarda oda ban bu sitenin adını verdi ve bende üye oldum ama inanıyoum senin kalbin cok temiz bütün duvalarım seninle cok saol

hoşgeldin duygu,ben de bu gece geciktim,madem buradasın anlat bakalım hikayeni sorun ne ne kadardır bekliyorsunuz

canım ya aglatdın beni yanlışlıkla kendime cvp yazmışım inana nedemek oldugunu biliyorum benim kız kardeşim 5 senelik evli ama cocugu olmuyodu aşılama yaptı 2 kez olmadı en son tüp bebekde karar aldı ve şimdi hamile ve 2 miz olucak onu öle görünce benimde eşimde sorun cıkınca cok moralim bozulmuştu inan kardeşim bu sitenin adını verdi bn bende üye oldum ama iiiyiki olmuşum senin kalbin okadar temizki inanıyorum buna bugün bütün duvalrım seninle:Saruboceq:

hoşgeldin duygu,ben de bu gece geciktim,madem buradasın anlat bakalım hikayeni sorun ne ne kadardır bekliyorsunuz

benim eşim sol varikosel ameliyatı oldu aslıda 1,5 senedir bekliyoruz ama eşimin varikosel oldugunu bilmiyordum ilk önceleri kendide diye düşüm bütün herşeyim normal cıktı en son eşim doktora gitmeye kara verdik şimdi ise beklemedegiz 3 ayım dolmak üzere mart ayında konturolümüz var baklım neler olucak inşallah iii sonuc alırız. burda bi arkadaşla konuştum beni biraz rahatlatdı ona eşimin ameliyatdan önceki sonuclarını yazdımışdım burası gercekten cok güzel bi siteymiş

benim eşime de doktor ameliyata gerek yok dedi sayımız iyi çok şükür harekette biraz problem var doktor bal polen ye demiş. benim kociş de doktorunun dediğinden başka hiç bişey yeyip içmiyo ama ben inanıyorum ki Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip edecek. O kullarına karşı çok merhametli. Biz bile birbirimizin durumuna üzülüp yavrusu olsun istiyorsak Rabbim de biz kullarını asla üzmez....

canım çok sevindim. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Güzel bi hamilelik nasip etsin. Darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına :) opuyorumnanaktan

canım benim seni çok iyi anlıyorum. benim kociş de doktorunun dediğinden başka bişey yemiyo ve içmiyo. bana çok takıldığımı söylüyo. bazen ben de çok kızıyorum sanki tek ben istiyorum gibi oluyo. ama sonra Rabbim e diyorum ki eşimin de elinde değil herşey Rabbimin elinde O 'ol' deyince nasılsa nasip olacak.. boşver eşin dirense de, ona o duyguyu verecek yine Rabbimiz. vesile olacak şeyin önüne geçemeyecek nasılsa :) opuyorumnanaktan

Arkadaslar varikosel ameliyatindan sonra morfoloji duzeliyor mu?

canım ben bi gece bu topiği baştan sona okumuştum. ve inan hepsinin de heyecanla hamilelik haberlerini bekledim. ve durumu çok kötü olanlar, ameliyattan 3ay geçtiği halde pek bi değişiklik olmayanlar bile zamanla hamile kaldı. içlerinde morfoloji düşük ve 0 olanlar da vardı ama içlerinden hamile kalabilen oldu. Rabbim ol deyince olur. biz yeterki içten ve inanarak dua edelim.. bizi bizden daha çok seven ve düşünen Rabbimiz var.

MERYEM SURESİ

1. Kâf Hâ Yâ Ayn Sâd.

2. Bu, Rabbinin, Zekeriya kuluna olan merhametinin anılmasıdır.

3. Hani o Rabbine gizli bir sesle yalvarmıştı.

4. O şöyle demişti: "Rabbim! Şüphesiz kemiklerim gevşedi. Saçım sakalım ağardı. Sana yaptığım dualarda (cevapsız bırakılarak) hiç mahrum olmadım."

5, 6. "Gerçek şu ki ben, benden sonra gelecek akrabalarım(ın isyankâr olmaların)dan korkuyorum. karım ise kısırdır. Bana kendi tarafından; bana ve Yakub hanedanına varis olacak bir çocuk bağışla ve onu hoşnutluğuna ulaşmış bir kimse kıl!"

7. (Allah şöyle dedi:) "Ey Zekeriyya! Haberin olsun ki biz sana Yahya adlı bir oğul müjdeliyoruz. Daha önce onun adını kimseye vermedik."

8. Zekeriyya, "Rabbim!" "Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?"

9. (Vahiy meleği) dedi ki: "Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: "Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım."

CANIM ARKADAŞLARIM bu Ayetler hepimize umut olsun. ben düşünüyorum ki bu olay sadece Peygamber Zekeriyya aleyhisselama mahsus olsaydı. Kıyamete kadar olacak tüm insanların okuması ve düşünmesi için bu Ayetler Kuran da yer almazdı. sadece ikisi arasında olurdu ve haberimiz bile olmazdı. Ama bizim hayatımıza örnek olsun diye Kuran da kıssalar yer almaktadır. O yüzden hepimiz Meryem Suresini okuyup dua edelim... çünkü Rabbim hiç birşey değilken bizi yarattıysa canlı tek bir sperm bile yaratması için yetecektir. iyiki müslümanız ve iyiki bunları biliyoruz.....

geçmiş olsun umarım çok beklemezsiniz,eğer ameliyattan önceki sperm sayısı çok düşük değilse çok beklemezsin diye düşünüyorum,tabi bu biraz da nasip işi.
ben sağlıklı hayırlı olsun da biraz beklemekten bir şey çıkmaz diyorum,geçen gün bir şey duydum,geçen sene evlenen bir akrabamız vardı evlendiği ay hamile kaldı ama sanırım çocukta sorun varmış,çok üzüldüm ve her şeyin hayırlısını istemeli illa da olsun dememeli diyorum,tabi ki mevlam her şeyin en iyisini bilendir...

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

tapiki öle herşeyin iyisini kötüsünü allah bilir ben illaki olsun diieee acele etmiyorum sadece biraz bazı şeyleri bilmekde önemli eşim varikosel ameliyatı olmasaydı belkde cocugum olmucaktı ama evliligimiz 1 seneyi gecince ben biraz korkmaya başladım ama allahdan erken fark etdik yoksa gec kala bilirdik

ya canım cok merak etdim neden doktor ameliyat etmedi sanırım bizim sorunlarımız aynı cünkü benim eşiminde sayı da sorun yok bizimde hereketde sorun var ama bize ameliyat dediler ve eşim ameliyat oldu ve şimdi mart ayında kontrolü var biza keci boynuzu kürü kullanıoruz ama bizze doktorumuz kullanın demedi ben bu sitede okudukca ögrendim iii geldigini

canım bizim de 1yıl önce özele gittiğimiz doktor ameliyat ol demişti. ama eşim olmadı. geçen hafta bi prof. doktora gittik varikosel solda çok hafif olduğu için ameliyata gerek yok dedi doktor. hareket için sabahları aç karnına 1çay kaşığı bal polen ye demiş. 1ay sonra tekrar kontrole gidecek.

benim eşiminde solda genelde öle sanırım eşimin doktoru bize aynı şeyi söledi ama ilerki zamanlarda dahada harekerli sayının düşmesi söz konusuydu biz öyüzden karar verdik umarım iii sonuclar alırız bizimde mart heycanla bekliyorum sonucları:1hug:

canım inşallah hepimizin beklediğine değer ve hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz kaydirigubbakcemile5 az kalmış sizin inşallah en güzel sonuçları alırsınız..

canım inşallah hepimizin beklediğine değer ve hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz kaydirigubbakcemile5 az kalmış sizin inşallah en güzel sonuçları alırsınız..
saol canım umarım sizde iii sonuc alırsın enkısa zamanda :CüvCüv: haberini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…