Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umarım olmuşturkaydirigubbakcemile5

kızlar kendimi listeye nasıl ekleyeceğim
canım quote yazısından öncesine tarihi yazıyorsun.sonrasına yazınca alıntı yapmış oluyosun.umarım listede kısa bir süre kalırsın zaten ameliyat olalı da baya olmuş.eli kulağındadır bebeğinin:CüvCüv:

ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yazışmak zor gelio okuyunca bile boğazım düğümleniyo yazınca daha heycanlandım inşallah allah söyletmiştir seni tahmini yumurtlama günümün saklandığı bir haftadayım inş. bu ay tuttururuz.

Arkadaslar varikosel ameliyatindan sonra morfoloji duzeliyor mu?
ah canım bende aynı şeyi merak ediyorum.ama anladığım kadarıyla düzeltmesi lazım çünkü varikosel için spermin yapısını bozuyo diyor morfolojide yapısal birşey diye düşünüyorum yada düşünmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

inşallah canım bol bol çalışın ozamankaydirigubbakcemile:hulya:

Son düzenleme:
hayatım umarım en kısa zamanda hamile kalırsın:Saruboceqpuyorumnanaktan

emle e cnm tekbrik ederim alllah kucağına aldırmaytı nasip etsin benım eşimde senle aynı zamanda ameliyat oldu sadec sayı yükselmişti dört ay önce şuanda durum ne bilmiyoruz< allah yardımcmız olsun

hayatım sayı normalde 20mil.ve üzeri olması lazım ml de sizin sayınızda bunun üzerinde.harekette ileri hızlı ve yavaşın toplamı %50 olmalı sizinki biraz düşük gözüküyo.morfolojide hangi yönteme göre bakıldığı önemli canım WHO ya göremi yoksa kruger yöntemine göremi kruger da %14 ve üzeri normal olarak kabul ediliyo WHO ya göre bakılmışsa size spermlerin yarısı normal demektir.genel olarak kruger yöntemi kabul görmekte canım sizinki buna göre yapılmadıysa istersen bunu yapan bir yerde tekrar yapın.ama bence canını sıkma sayı ve hareketi artıracak birçok şey var araştırdıkca göreceksin.bunlardan düzeltmesi en zor olan morfoloji.bence hangi yöntemde çıkmış olsada %50 iyi bir değer sizin için.sen keçiboynuzu kürü denemişmiydin canım.bu sitede bir sürü yöntem var iyice araştır hareket ve sayı için.:1hug:

canım eşim şuan keci boynuzukürü kullanıyo who ya göre bakılmışdeger zaten %50 miş eşimin degeride % 50 cıkmış bizim morfoloji le ilgili sorunumuz oldugunu sölemedi doktorumuz bizde sadece varikosel oldugunu söledi ve sonuclarına baktı ve sınırda dedi oyüzden ameliyat oldu şuan 3 aymız dolmak üzere bende sürekli konturollerden gectim ama herhangi bişey cıkmadı herşeyim normal prolaktin hormonum yüksek ama ilac kullanıyorum bakalım umarım herşey yolunda gider canım cok saololumunekankayizsmile

umarım kür işe yarar ve bebeğine kavuşursun canım:Saruboceq:bence senin haberini erken alıcaz hayatımzemuszemus

umarım kür işe yarar ve bebeğine kavuşursun canım:Saruboceq:bence senin haberini erken alıcaz hayatımzemuszemus

canım cok saol ya allah sesini duysun öle moral verdinki bugün bana bir türlü kalkamıyoum bilgisayrın başından seni tanıdıgıma cok sevindim:1hug:

canım cok saol ya allah sesini duysun öle moral verdinki bugün bana bir türlü kalkamıyoum bilgisayrın başından seni tanıdıgıma cok sevindim:1hug:
canım benim burada öle şeyler paylaşıyoruzki insanı en yakın dostundan bile daha iyi anlıyoruz.yollarımız öle bir kesişmişki aynı şey için gece gündüz du ediyoruz.rabbim şüphesiz duayı hakkıyla işitendir ve bizim sezimizide duyacak.ama inan moral olsun diye demedim sana buradaki bir çok arkadaşa göre durumun çok iyi eski değerlerle bile hamile kalabilirdin bence inşallah ameliyattan sonrada artmıştır değerlerin ve listeden bir an önce çıkarsın.bende seni tanıdığıma çok sevindim canım:1hugpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…