hayatım kapsüller hakkında bilgi verirmisin.adı fiyatı hakkında.bu dedigin kisi istanbulda nerede acabakıslar sperm sayı ve hareketini artırıcı bitkisel kapsuller buldum içinde ginseng arı sütü polen, panax zencefil ve gingko biloba var bide bu bitki uzmanı bize karakovan balıyla bi macun yapıcak adam çok iddialı ve cocuğu bu şekılde olanların sayısını hatırlamıorum diyor adam turkıye genelınde meşhurmuş bakalım bizim değerleri artıracakmı ıkı haftadır kullanıoz eşim acaip enerji v erdiğini söylüo bakalım ilgilenen arkadaşlara daha detaylı bilgi verebılırım bu arada bız amelıyat olalı 3 ay oldu sayı 11 mılyon ve ıulerı hareket cok kkotu işte %2...amelıyattan once hareket %15ti sayı 7-8 mılyondu
hayatım kapsüller hakkında bilgi verirmisin.adı fiyatı hakkında.bu dedigin kisi istanbulda nerede acaba
canım sana zahmet olmazsa özelden ürünün ismi kişinin ismi hakkında daha detaylı bilgi gönderebilirmisin.bende araştırayım.eşimin varikoseli ameliyatlık değil sanırım olmıycak bizde çareyi bitkilerde kürlerde arıyoruz.yardımcı olursan sevinirima.s.canım kapsuller toroslardan toplanılan bitkılerden yapılıo eşim 3 tane içio
1.panaxlı zencefilli sperm sayı ve kalıtesını artırıo içinde ayrıca bodurotu ginseng ve yakıotu var.
2.keten tohumlu bi kapsül içio ounun ıcndede keten tohumu,çörekotu,polen ve arı sütü var
3. gingko bilobalı sarı kantoronlu kapsul ıcınde ayrıca civanperçemide var
bunları kullanıo bu kapsullerı yapan kişiylede taniştık bi profla ve drla çalısıomyuş formülleri onlardan alıomus zaten adamın yanına tahlıllerle fılmlerle gıdıosun 2 ay sonra değerlerınız 2 kat artacak dedi bakalım inşallah
adam azda olsa his varsa felçli hastaları bile ayağa kaldırmış biz ordayken bi çok hasta geldı il dışından teşekkure ve tedavının devamına ilacın adına gelınce burda verırsem reklam yapıo diye banlanırmıyım bilmiorum ama bi şimdi doğu görevindeyiz ama konya adana,mardin,adana (en büyük şube)vanda var bildiğim kadarıyla ama istanbuldada şube varmı bi sorarım
fiyata gelince içinde 60 kapsül var gunde 3 tane içiosun yaklasık 30-35 arası değisio bi kutunun fiyatı
merhaba hanımlar,ben bu ay yapacağım şeyi size de tavsiye etmek istedim buna çok inanıyorum işin ucunda hem sevap kazanmak var inşallah,hem de belki o saatler duaların kabul olma saatleridir diye düşünüyorum,şu an hastayım ama haftaya gece namazına yani teheccüte kalkıp dua edeceğim inşlallah, birçok hocanın tavsiyesi var bu hususta o yüzden ben de size tavsiye etmek istedim,gece o tatlı uykudan rabbin için uyanıp abdestle kendine gelip sonra ihlasla namazı kılıp ardından mevlaya kalbini açıp dua etmenin ve de peygamberimize salavatlar getirmenin mutlaka faydası olacaktır,umarım dualarınız hayırlısıyla kabul olur...
canım allah emeklerini emeklerimizi boşa çıkarmasınmerhaba hanımlar,ben bu ay yapacağım şeyi size de tavsiye etmek istedim buna çok inanıyorum işin ucunda hem sevap kazanmak var inşallah,hem de belki o saatler duaların kabul olma saatleridir diye düşünüyorum,şu an hastayım ama haftaya gece namazına yani teheccüte kalkıp dua edeceğim inşlallah, birçok hocanın tavsiyesi var bu hususta o yüzden ben de size tavsiye etmek istedim,gece o tatlı uykudan rabbin için uyanıp abdestle kendine gelip sonra ihlasla namazı kılıp ardından mevlaya kalbini açıp dua etmenin ve de peygamberimize salavatlar getirmenin mutlaka faydası olacaktır,umarım dualarınız hayırlısıyla kabul olur...
canım ne güzel bilgiler paylaşmıssın.allah razı olsun:1hug:kıslar bizimde 3.ayımız bıttı 2 hafta once tahlil yaptırdık 11 mılyon sayı ve ileri hareket%2 artmazsa eğer direk tup bebek dedi doktorumuz bende meryem suresi okuorum hergün bide her ezanda dua edıorum dun mevlut kandılıydi tvde izledım dua için en makbul zamanlar ezanla gamet arası(imam namazdan once gamet getırır)gece yapılan dua ve başkasının sizin için yaptığı dua imiş bide diyoki namaz kılmayanın duası kabul olmaz ve istiğfar(edilmeli) bide hz zekeriyyanın ettiği bir dua var cocuğu olsun diye
rabbim bana tarafından hayırlı bir soy ver,sen duaları hakkıyla işitensin amin..
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya :ya musavvir,ya bari,ya halık diyip orucunu o suyla açarsan bebeğim olurmuşş..son olarak 11o defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahimya zıp bebek olana kadar ilşki esnasında üzerinde bulundurracakmışsın...kıslar uzun oldu ama bayağı bi araştırdım umarım bi faydası olur bide kıslar dualarınızın basında ve sonunda salavat getırecekmısız yoksa dua yeryuzuyle gokyuzu arasında asılı kalırmıs ulaşmazmıs hayırlısı olsuun hakkkımızda...
canım ne güzel bilgiler paylaşmıssın.allah razı olsun:1hug: