Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum benimde eşim sol varikosel ameliyatı oldu bizimde 3 ayımız dolmak üzere mart ayında konturollümüz var bakalım sonuc ne cıkıcak sizin yazılarınız sayesinde biraz rahatladım ama bu 3 ay icinde hamile kalırım sanmişdım ama kalmadım ben size eşimin ameliyat olmadan önceki sperm sayılarını yazayım sizde bana cvp verirseniz sevinirim sperm sayısı 27 milyon total sperm sayısı 44 milyon morfoloji%50 hızlı ilerliyen%15 yavaş ilerliyen%25 hareketsiz %45 bunlar ameliyatdan önceki sayıları bakalım bundan sonraki konturolünde ne cıkıcak

slm kızlar hepinize... biz perşembe bi prof. a muayene olduk. en son 1,5 yıl önce varikosel olduğunu öğrenmiştik çift taraflı ameliyat demişlerdi. ameliyat da olmamıştı s.tahlili de vermemişti. hamiş de olamadım tabi. hep dua ediyodum inşallah değerler çok düşmemiştir geç kaldık diye. perşembe yapılan ultrasonda sağda bişey çıkmadı solda hafif varikosel çıktı. s.tahlili de eskisine göre daha iyi. sayı 20milyondu şimdi 28milyon toplam sayı da 84milyon yazıyo. ileri hareket de %12 idi şimdi %21 yavaş ve yerinde hareketlilerle beraber toplam %36 çıktı. morfoloji normal Allahıma çok şükür. prof. dr. ameliyatlık durum yok demiş. lökosit fazla çıktığından antiibiyotik vermiş. bi de hareket artması için sabahları 1kaşık bal polen ye demiş. 1 ay sonra tekrar kontrol demiş. sizce nasıl değerler? lütfen bilgisi olan ya da bu değerlerle hamiş kalanlar varsa yorumlayabilir mi?

canım ya anladığım kadarıyla bayağı düzelmiş rabbim inşallah emanetinizi en kısa zamanda verir....

Selam arkadaşlar.Eşleriniz ameliyattan sonra yumurtalıklarında çok ağrı hissettimi?Benim eşim çift taraflı oldu ameliyat.Suan 4 gün oldu ameliyat olalı ama yumurtalıkları çok şişti.Böyle bir problem yasayan bırı varsa bana yol göterebilirmi?Birde sanırım ameliyat başarısı varikoselin derecesi ile ilgiliymiş.Sol 3.derece sağ 2.derece dedi doktor bize.Bizim gibi iki taraftan ameliyat olan var mı?

benim eşimde de yumurtalıklarında şişme oldu doktora gittik doktor ameliyattan sonra su toplamış dedi.yani hidrosel olduğunu öğrendik.inşallah sizde böyle bir durum yoktur.eşim 14 aralıkta varikosel ameliyatı ardından 15 şubatta hidrosel ameliyatı oldu.

slm kızlar hepinize... biz perşembe bi prof. a muayene olduk. en son 1,5 yıl önce varikosel olduğunu öğrenmiştik çift taraflı ameliyat demişlerdi. ameliyat da olmamıştı s.tahlili de vermemişti. hamiş de olamadım tabi. hep dua ediyodum inşallah değerler çok düşmemiştir geç kaldık diye. perşembe yapılan ultrasonda sağda bişey çıkmadı solda hafif varikosel çıktı. s.tahlili de eskisine göre daha iyi. sayı 20milyondu şimdi 28milyon toplam sayı da 84milyon yazıyo. ileri hareket de %12 idi şimdi %21 yavaş ve yerinde hareketlilerle beraber toplam %36 çıktı. morfoloji normal Allahıma çok şükür. prof. dr. ameliyatlık durum yok demiş. lökosit fazla çıktığından antiibiyotik vermiş. bi de hareket artması için sabahları 1kaşık bal polen ye demiş. 1 ay sonra tekrar kontrol demiş. sizce nasıl değerler? lütfen bilgisi olan ya da bu değerlerle hamiş kalanlar varsa yorumlayabilir mi?
canım bencede değerleriniz güzel:nazar:istersen sayı ve hareket biraz artsın diye keçiboynuzu kürü yapabilirsin şans dahada artaryerimsenibeninşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayatıma.s.

melikecim geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah eşin....

canım bencede değerleriniz güzel:nazar:istersen sayı ve hareket biraz artsın diye keçiboynuzu kürü yapabilirsin şans dahada artaryerimsenibeninşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayatıma.s.

sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişlere kavuşuruz. inşallah sen de güzel haberler verirsin :) keçiboynuzu kürünü eşim içmiyo bi türlü :KK43:

sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişlere kavuşuruz. inşallah sen de güzel haberler verirsin :) keçiboynuzu kürünü eşim içmiyo bi türlü :KK43:
inşallah canım:Saruboceq:hayatım soğuk mu içiriyosun eşine ben buzdolabında soğutup öle veriyorum.eşin böle kürleri uygulamıyorsa istersen ilaçlar var onları dene şimdi tam olarak hangileri hıza sayıya iyi geliyo bilemiyorum ama arştır sen yinede faydası olur belki.biz bu ay arı sütü+bal+polen karışımına başladık bu 20 günlük bir kürmüş her sabah aç karnına içilecek.reçetesinde yazıyo.bittikten sonra yine başlayabiliyosun ama 20 gün ara vermeden devam etmek gerekiyomuş.bilgin olsun canım.proxeed plus diye bir ilaç var ben şimdi onu araştırıcam belki onada başlarızyerimseniben

inşallah canım:Saruboceq:hayatım soğuk mu içiriyosun eşine ben buzdolabında soğutup öle veriyorum.eşin böle kürleri uygulamıyorsa istersen ilaçlar var onları dene şimdi tam olarak hangileri hıza sayıya iyi geliyo bilemiyorum ama arştır sen yinede faydası olur belki.biz bu ay arı sütü+bal+polen karışımına başladık bu 20 günlük bir kürmüş her sabah aç karnına içilecek.reçetesinde yazıyo.bittikten sonra yine başlayabiliyosun ama 20 gün ara vermeden devam etmek gerekiyomuş.bilgin olsun canım.proxeed plus diye bir ilaç var ben şimdi onu araştırıcam belki onada başlarızyerimseniben

canım senin eşinde de hafif varikosel olduğundan ameliyat olmamıştı değil mi? ben de eczaneden aldım bal polen karışımı diye ama kutusu bile yoktu. reçetesi zaten yok. sadece kapağında kalomix kronik yazıyo. sizinkinin adı ne eczaneden mi aldınız? ben de proxeed plus ı araştırıyorum.

canım senin eşinde de hafif varikosel olduğundan ameliyat olmamıştı değil mi? ben de eczaneden aldım bal polen karışımı diye ama kutusu bile yoktu. reçetesi zaten yok. sadece kapağında kalomix kronik yazıyo. sizinkinin adı ne eczaneden mi aldınız? ben de proxeed plus ı araştırıyorum.
evet canım 1. aşama varikosel var sol tarafta eşimin dr ameliyata gerek yok dedi.önümüzdeki hafta başka bir dr daha gidecek bakalım o ne diyecekeyvahedigeldismileeşimde eczaneden almış sipariş verdi 1 gün sonra getirdiler.kutunun içinde 10 küçük şişe var hani kan ilaçları vardır bilmem bilirmisin öle küçük şişeler.her sabah bir tane alıyor.ismi dynabeille hayatım.biz araştırıp almadık aslında bu denk geldi 25 tl fiyatı hayatım.eşim şu an megamen ve proanthocyanidin kullanıyo gnc den.proanthocyanidin damarları yeniliyormuş canım varislere falan iyi geldiği söleniyo varikoselde damar rahatsızlığı olduğundan faydası olur diye düşünüyorum.özü üzüm çekirdeği ekstresi hayatım faydalarını sende duymuşsundur.ikinci şişeyi bitirdi eşim bende şimdi proxeed plusa başlayalım diyorum.bakalım allah hangisi vesile olacaksa onu nasip etsin canım:Saruboceq:

merhaba bayanlar..sizlere moral olmaya geldim..önceleri ara ara girerdim bu topiğe..2.5 yıllık evliyiz..1.5 yıldır çocuğumuz olmuyordu..eşime varikosel teşhisi konuldu..ameliyattan önce sperm sayısı 2 milyondu..sonrasında 22 milyona çıktı..ameliyattan sonra 6.ayda hamile kaldım..aslında doktor 1/3 şansınız var isterseniz ameliyat olmayın direk tüp yapalım dedi..ama ben kabul etmedim..hem tüp bebekde de kaliteli sperm ne kadar çok olursa şans o kadar yüksekti..yani eninde sonunda sperm sayı ve hızının mümkün olduğu kadar düzeltilmesi gerekir diye düşündüm.şu anda çok mutluyuz..Allah isteyen herkese nasip etsin..bunları şunun için yazdım:ben 1.5 yıldır yumurtlama günümü takip ediyordum..ama hiç tutmadı..yumurta hesabını bırakıp çocuk fikrini aklımdan çıkardığım ocak ayında hamilelik oluştu..bitkisel kürlerin çoğunu uyguladık..ama sonradan sıkılıp bıraktık..faydasını gördük mü emin değilim..Allah ol deyince oluyor işte..Hepinizin bu mutluluğu yaşamanızı gönülden dilerim..bizler kader birliği yapmış insanlarız...sakın pes etmeyin.üzülmeyin..çevreden etkilenip moralinizi bozmayın..eşlerinizi de üzmeyin..eninde sonunda kavuşacaksınız bebeklerinize..hepinizi öpüyorum..

sağol umutcum çoooooook teşekkürler inşallah bir gün bizde başarı öykümüzü yazarız ne dersin:)))

inşallah canımm yaa artık ben pek düşünmeyeye çalısıorum çünkü şartalnınca olacağı varsada olmuomuşş elimizden geleni yapıoz ama eşim elınden gelenı yapıo verdıklerımı yememek ve içmemek için baen dıorumm bırak ne halii varsa görsünn.3 ayda yaptırdığı tahlilden sonra yıkılmıştı bana düştü ona toparlamak yaa sorun bende olsa afedersin ...ok iyi gelır deseler onu bıle yerım yanıı adama meyve getırıom yemıo fındık cevız getırıom yemıo kur yapıom lutfedıp ıcıo mırın kırın bi gonlum dıo boşverr hiiç ugrasma agustosta direk tüp bebek diorum

merhaba bayanlar..sizlere moral olmaya geldim..önceleri ara ara girerdim bu topiğe..2.5 yıllık evliyiz..1.5 yıldır çocuğumuz olmuyordu..eşime varikosel teşhisi konuldu..ameliyattan önce sperm sayısı 2 milyondu..sonrasında 22 milyona çıktı..ameliyattan sonra 6.ayda hamile kaldım..aslında doktor 1/3 şansınız var isterseniz ameliyat olmayın direk tüp yapalım dedi..ama ben kabul etmedim..hem tüp bebekde de kaliteli sperm ne kadar çok olursa şans o kadar yüksekti..yani eninde sonunda sperm sayı ve hızının mümkün olduğu kadar düzeltilmesi gerekir diye düşündüm.şu anda çok mutluyuz..Allah isteyen herkese nasip etsin..bunları şunun için yazdım:ben 1.5 yıldır yumurtlama günümü takip ediyordum..ama hiç tutmadı..yumurta hesabını bırakıp çocuk fikrini aklımdan çıkardığım ocak ayında hamilelik oluştu..bitkisel kürlerin çoğunu uyguladık..ama sonradan sıkılıp bıraktık..faydasını gördük mü emin değilim..Allah ol deyince oluyor işte..Hepinizin bu mutluluğu yaşamanızı gönülden dilerim..bizler kader birliği yapmış insanlarız...sakın pes etmeyin.üzülmeyin..çevreden etkilenip moralinizi bozmayın..eşlerinizi de üzmeyin..eninde sonunda kavuşacaksınız bebeklerinize..hepinizi öpüyorum..
tebrik ederim canım ne güzel bir haber:nazar:biz ameliyat olmadık ama umarım gerek kalmadan gelir bebeğim.sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah canıma.s.

Arkadaslar benim esimede teoman cem kadiogli 1 grade varikosel ameliyat dedi ama biz direk tup bebek denedik ama olmadi . Diger doktorlar ameliyat onermemisti . Simdi acaba yaptirsak mi diyoruz. sperm sayisi 9 milyon ileri hareketli yuzde 3 morfoloji 0 . Ne dersiniz bu durumda olup ameliyat olup cozum bulan varmi? morfoloji duzeliyormu ameliyattan sonra?

inşallah canımm yaa artık ben pek düşünmeyeye çalısıorum çünkü şartalnınca olacağı varsada olmuomuşş elimizden geleni yapıoz ama eşim elınden gelenı yapıo verdıklerımı yememek ve içmemek için baen dıorumm bırak ne halii varsa görsünn.3 ayda yaptırdığı tahlilden sonra yıkılmıştı bana düştü ona toparlamak yaa sorun bende olsa afedersin ...ok iyi gelır deseler onu bıle yerım yanıı adama meyve getırıom yemıo fındık cevız getırıom yemıo kur yapıom lutfedıp ıcıo mırın kırın bi gonlum dıo boşverr hiiç ugrasma agustosta direk tüp bebek diorum

canım ya eğer öyleyse sen bilirsin benim eşim hiç öyle yapmadı ne kürü uyguladıysak sevmese bile yedi içti... senin işin biraz zor istersen yaza düşün ama ondada garanti değil sonuçta bence şimdiden yatırım yapın canım... aslında çerezi herkes sever neden yemiyor anlamadım ama anladığım tek şey senin şin zor tatlım allah kolaylık versin... rabbim isteyen herkese bebişini göndersin...

canım ya allah sana bağoşlasın inşallah sizler bize umut oluyorsunuz... rabbim bizide görür inşallahhhhhh.......... darısı isteyen herkesin başına....

emel tebrikler sağlıkla doğsun büyüsün inşallah darısı da bizlerin başına olsun

LıSTEMıZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark
2 temmuz 2009 emel82
4 temmuz 2009 sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı.
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı
26 ağustos 2009 zola
1 eylül 2009 eftalya_35
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı
02 ekim 2009 nzm
22 ekim 2009 duygumit 29 ocak 2010 hamile kaldı:nazar::CüvCüv:
14 aralık 2009 melike84
20 ocak 2010 bitte
16eylül 2009 tulu81