Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet memlekete yakın ondan istiyo kendisi polis memleketine çıkamıyo tayini o yüzden yakın diye istiyo. senin eşin ameliyatı nerde oldu karatekin hastanesinde mi

öyle olmasa istenecek yer değil tabi:) evet canım karatekinde yaptırdık allaha şükür bir sorun çıkmadı bakalım gerisi nasıl gelecek.....

canım yaaaaaaaaaa çok sevindiiiiiiiimmmmmmmmm... sizler bize umut oluyosunuz. Rabbim inşallah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin ve sağlıklı uzun ömürler versin :)

öyle olmasa istenecek yer değil tabi:) evet canım karatekinde yaptırdık allaha şükür bir sorun çıkmadı bakalım gerisi nasıl gelecek.....

İnşallah sen de en kısa zamanda hamileyim haberini verirsin adaşım :) inan şuan çankırıda olmayı isterdim en azından karatekin hastanesi var. burda yok. ya erzincana ya trabzona gitmeliyiz.ikisinde de hiç bilgimiz yok. KTÜ FARABİ hast. arasım. mikrocerrahayi sadece bi yrd. doç. yapıyomuş ona da önceden tarih ayarlanamıyomuş. başka da bilmiyorum. Dua -edinde en kısa zamanda hayırlı bi yerde olsun da biz de bekleme sürecine geçelim artık

karatekin hastanesinde ne kadar para verdiniz, hastanede kaldı mı bi de mikrocerrahi mi oldu, kasıktan mı yoksa yumurtalıktan mı yapıyolar ameliyatı? çok soru sordum biliyorum ama merak ediyom da

canıım ALLAH kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim çok mutlu oldum bize umut oluyorsunuz ne kaaa güsel :lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar teşekkür ederimm allah sizlere de nasip etsin...

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin basına cok mutlu oldum sanki benim olmus gibi uyguladıgınız herhangi bisey varmıydı

tebrikler Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin bizim de 8 ay olacak
nasıl umutlandım şimdi
hayırlı olsun
bu ay inşallah güzel haberleri çok alacağız 8 ay olacak bizim de :)))))
yeniden gelecek ve bu kez bırakmıcak meleğim inşallah

canım teşekkür ederim allah razı olsun darısı başına inşallah tekrardan. a.s.

darkcım ameliyat öncesi değerleri bizimle paylaşır mısın? bu topikte vardır belki ama çok gerilerde kalmıştır biraz baktım da ameliyattan 3ay sonrasını buldum öncekini merak ettim

canım ameliyattan önceki degerleri inan bilmiyorum kayınvalidem alıp direk dr'a götürmüştü. daha sonra ameliyat kararı çıkmıştı. ameliyattan 3ay sonraki degerlerimiz pek iç acıcı degildi ama dr beklicez demişti. bende mart'ta tekrar testi yaptıralım demiştim eşime tekrarlıcaktık gerek kalmadı.inşallah gerekte kalmaz bundan sonra.

canım çooook güzel bi haber:teytey::teytey:inan çook sevindim.tüm mutsuzluğumla pc başına oturmuştumki yazını okudum moral oldu şimdi daha bi yapışıcam kocamın yakasınakaydirigubbakcemile3allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hamilelik ve doğum nasip etsin canım.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.dualarında bizide unutma biliyosun duaya çok ihtiyacımız var canım:1hug:

inşallah canım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. bizim de harekette falan problem var ama 1 yıl oldu ameliyatta olmadı testte yaptırmaddı umarım daha da kötülememiştir değerlerimiz. ve inşallah en yakın zamanda ameliyat olur da hayırlı neticeler alırız.

inşallah canımmm inşallah allah tüm isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu. a.s.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s. biliyorum canım bilmezmiyim. ben de hep dua istiyordum simdi sira bende ben sizi eklicem dualarima zaten hep ediyordum.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s. biliyorum canım bilmezmiyim. ben de hep dua istiyordum simdi sira bende ben sizi eklicem dualarima zaten hep ediyordum.
:1hug::teytey::teytey::teytey::lepi:çoook umutlandım çooook.yaaa kızlar dua edinde şu keçi kocam ameliyatı kafasına koysunyerimseniben

canım şimdi seni sorularla sıkmak istemem ama bende ameliyat için yer araştırıyorum sen istanbuldasın sanırım ameliyatı nerde olmuştunuz ve nekadara mal olmuştu canım.cevap verirsen çok sevinirima.s.

önce özel hastaneye gitmiştik oradaki dr çift taraflı demişti. güvenemedik.. daha sonra ümraniye araştırma hastanesine gittik kayınvalidemin tanıdıgı dr vardı genel cerrahiden o yönlendirdi ürolojiye orada ameliyat oldu sol taraftan tek taraflı canım. eger varikosel varsa mutlaka ameliyat olsun derim ben. bi dr gözüksünde önce bakalım ne diyecek.

slm arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi paylaşiyorum 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı kısa bi süre önce sol tarafta varikosel olduğunu öğrendik sayım falan yaptırmadık henüz eşim öğrenci şuan ameliyat zor görünüyo problem olurmu bilmiyorum ama 5,6 ay kadar erteliycez galiba bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ameliyatı ertelemek ne kadar doğru şimdiden teşekkür ederim

bebeğim olsun çok istiyorum bi o kadarda korkuyorum olmazsa diye evliliğimin ilk zamanlarında kist vardı ama çok şükür eridi umarım bi sorun olmadan bu hastalığıda atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…