evet memlekete yakın ondan istiyo kendisi polis memleketine çıkamıyo tayini o yüzden yakın diye istiyo. senin eşin ameliyatı nerde oldu karatekin hastanesinde mi
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:eşim 2 temmuzda ameliyat olmuştu 7.ayda geldi melegim...
reglim 3gun gecmisti bugun test yaptim ve ogrendim sonrası da kan testi yaptırdım 87.99 çıktı degerim. dua edin emi herşey yolunda gitsin. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
öyle olmasa istenecek yer değil tabi:) evet canım karatekinde yaptırdık allaha şükür bir sorun çıkmadı bakalım gerisi nasıl gelecek.....
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:eşim 2 temmuzda ameliyat olmuştu 7.ayda geldi melegim...
reglim 3gun gecmisti bugun test yaptim ve ogrendim sonrası da kan testi yaptırdım 87.99 çıktı degerim. dua edin emi herşey yolunda gitsin. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
canım çooook güzel bi haber:teytey::teytey:inan çook sevindim.tüm mutsuzluğumla pc başına oturmuştumki yazını okudum moral oldu şimdi daha bi yapışıcam kocamın yakasınakaydirigubbakcemile3allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hamilelik ve doğum nasip etsin canım.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.dualarında bizide unutma biliyosun duaya çok ihtiyacımız var canım:1hug:Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:eşim 2 temmuzda ameliyat olmuştu 7.ayda geldi melegim...
canım ameliyattan önceki degerleri inan bilmiyorum kayınvalidem alıp direk dr'a götürmüştü. daha sonra ameliyat kararı çıkmıştı. ameliyattan 3ay sonraki degerlerimiz pek iç acıcı degildi ama dr beklicez demişti. bende mart'ta tekrar testi yaptıralım demiştim eşime tekrarlıcaktık gerek kalmadı.inşallah gerekte kalmaz bundan sonra.
canım çooook güzel bi haber:teytey::teytey:inan çook sevindim.tüm mutsuzluğumla pc başına oturmuştumki yazını okudum moral oldu şimdi daha bi yapışıcam kocamın yakasınakaydirigubbakcemile3allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hamilelik ve doğum nasip etsin canım.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.dualarında bizide unutma biliyosun duaya çok ihtiyacımız var canım:1hug:
:1hug::teytey::teytey::teytey::lepi:çoook umutlandım çooook.yaaa kızlar dua edinde şu keçi kocam ameliyatı kafasına koysunyerimsenibenaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s. biliyorum canım bilmezmiyim. ben de hep dua istiyordum simdi sira bende ben sizi eklicem dualarima zaten hep ediyordum.
canım şimdi seni sorularla sıkmak istemem ama bende ameliyat için yer araştırıyorum sen istanbuldasın sanırım ameliyatı nerde olmuştunuz ve nekadara mal olmuştu canım.cevap verirsen çok sevinirima.s.canım ameliyattan önceki degerleri inan bilmiyorum kayınvalidem alıp direk dr'a götürmüştü. daha sonra ameliyat kararı çıkmıştı. ameliyattan 3ay sonraki degerlerimiz pek iç acıcı degildi ama dr beklicez demişti. bende mart'ta tekrar testi yaptıralım demiştim eşime tekrarlıcaktık gerek kalmadı.inşallah gerekte kalmaz bundan sonra.