Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah tekrar hamile kalırsın doğal yolla ve bu kez bebiş sağlıklı bi şekilde gelir annesine. biz de çankırıda görev yapmıştık da ondan sordum.

tamam tatlım ne güzel kurtulmuşsunuz :)) şimdi neredesiniz? sizde mi öğretmensiniz...

canım inşallah hepimiz hamiş kalırız ve buradan paylaşırız şekerim:))

ben de duydum inciri de istersen soğan kürü yap rahimde embriyonun tutunmasını ve rahim yollarının temizliyo ben bi ay filan yaptım ama sana şunu söyliyim sende bi sorun yoksa bunların hepsi gereksiz çünkü ben bu kürlerden hiçbirini yapmadığım ay hamile kaldım ama insan bişey yapmadan da duramıyo seni anlıyorum ama ameliyattan sonra doktor bir sene süre veriyo rahat olun bir senemiz var deyip kendinizi sıkmayın.kaydirigubbakcemile5

gamzeli proxeed diye bi ilaç var vitamin eşime 3 aydan sonra doktora ben dedim l-argınamı ne ilaç varmış çok iyi geliyomuş diye oda bunu yazdı 110 TL idi eşim onu içtiği ay ben hamile kaldım içinde 30 tane oluyo sabah akşam suya karıştırıp içiyo sende doktora söyle verir bence aktarıcıdansa bunu kullanman daha iyi keçiboynuzu da içer ....

tesekkür ederim verdiğin bilgiler için saol

incili kaptan ikili testi yaptırdınız mı ?

incili kaptan ikili testi yaptırdınız mı ?
yaptırmadım sen de yaptırma benim bütün çevremde doğum yapanlar yaptırmamış zaten o testin amacı eğer bi sorun çıkarsa çocuğu aldırmak kaldı ki yanlış da çıkabiliyo para tuzağı bunlar sozuu hangi hastaneye gidiyosun ben maltepe semaya gidiyorum ama çok pahalı bi hastane .erdem e gidicem artık inşallaholumunekankayizsmile

incii_kaftan83, merhaba.Evvela, hayırlı olsun.Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bizlere de bu duyguyu tattırsın inşaallah.Benim eşimde de varikosel var.Ameliyet olup olmamayı düşünüyoruz.Merak ettiğim, senin eşinin ameliyattan önceki değerleri.Paylaşırsan çok sevinirim.

Ben pendik hospital hastanesine gidiyorum (20,00 TL )pahalı değil ama ben her hafta gidiyorum miyde bulantıları çok olduğu için serum (40-50 TL )takılıyorum ben bide akşamları gidiyorum çalıştığım için ....Doktorumda dedi yaptırma diye ama ben yaptırmak istiyom çünkü olumlu çıkarsa en azından içim rahatlar olumsuz çıkarsada zaten rahat değilim ben hep iyi olduğunu duymak istiyorum psikolojik galiba :-(((

teşekkür ederim Allah hepinizede tattırsın hep dua ediyorum çünkü aynı günleri ben de geçirdim.eşimin morfolojisi %1 di.total 72 milyondu.ileri hareket %15 filandı.şimdi evde olmadığım için bunlar aklımda kaldı.ama daha fazla istersen eve gidince yazarım.annemde kalıcam bi kaç gün.ama ameliaytı ertelemeyin.çünkü varikosel olduğu halde hamile kalanların çok düşük yaşadığını tüp bebeği bile ameliyat olmadan yaptırmamalarını doktordan dinledim.ve düşükleride ben buralardan da okudum çünkü varikosel spermlerin kromozomlarını bozuyomuş ben burdan bi arkadaşa fatih sultan mehmet araştırma hastanesini tavsiye etmiştim bugün eşi ameliayt olcaktı.istersen onunla da görüş.arkadaşın nicki hkn.inşallah onun da sizin de ameliyattan sonra benim gibi 3 ay dolmadan hamile haberlenizi duyarız

ne güzel ya bizde inşallah yazarız bir gün buradan güzel haberlerimizi....

Eşim varikosel ameliyatı olacak arkadaşlar 1 hafta sonra.Mikrocerrahi yöntem ile eşi varikosel ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi bana?Yani büyüteç ile de yapılabiliyormus bu ameliyat.Adana da mikrocerrahi yöntem ile yapan yok bu ameliyatı.İstanbul da bu konuda ıyı olan bırı var mı?Bilen paylaşabilir mi?

benim eşim mikrocerrahiyle olmadı hiçbir zararını da görmedik.ama yine de sen bilirsin.devlet hastanesinde oldu ve sonuç da gayet iyi

ne güzel ya bizde inşallah yazarız bir gün buradan güzel haberlerimizi....
her namazdan sonra her isteyene hayırlıyla çocuk ver ALLAHım diye yalvarıyorum inşallah tez zamanda olucak hepinşzşn eminim.biz ameliyattan fayda gördük ya herkes görücek gibi geliyo bana:Saruboceq:

benim eşim mikrocerrahiyle olmadı hiçbir zararını da görmedik.ama yine de sen bilirsin.devlet hastanesinde oldu ve sonuç da gayet iyi

Cok tesekkur ederım verdıgınız bılgı ıcın.Bızde bıraz kararsız kalmıstık.Bakalım esıme soyleyım.O hangısıne karar verırse artık.

incili kaftan sagol canım dualarına bizleri de ekledigin icin.

her namazdan sonra her isteyene hayırlıyla çocuk ver ALLAHım diye yalvarıyorum inşallah tez zamanda olucak hepinşzşn eminim.biz ameliyattan fayda gördük ya herkes görücek gibi geliyo bana:Saruboceq:

canım ya allah razı olsun sende inşallah olur bizlerinde:)) benim eşimde mikrocerrehi ile ameliyat olmadı inşallah bizdede sorun çıkmaz... sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne kadarlık oldu şimdi?

benimki de micro ile olmadı normal oldu. devlet hastanesinde yapıldı ameliyatı. 7ay gecti hala tık yok bende kaydirigubbakcemile3 ameliyattan 3ay sonra ki testimiz de morfolojimiz %1'di. ileri hızlımız %47 sayımız da totalde 35milyon. daha da yaptırmadık test onumuzde ki ay tekrarlıcaz insallah.

bu arada bildiginiz iyi lab.var mı ? sizler nerede yaptırıyorsunuz sperm testlerini? bizim dr'muz biruni lab. önermişti orada yaptırıyorduk, kalite sistem belgeli 114tl lüks bir yer sözde afedersiniz ama wcde yapmis esim iki kez kizip duruyordu haklı olarak. iyi bir lab arıyorum da kızlar yardımcı olursanız sevinirim.

gercektenmi allah analı babalı büyütsün kucagınızada almayı nasip etsin inşallah bu ilacı esimmi kullanacak kadın dogumcumu veriyo bu ilacı aktarıcı dediğin şey ne anlamadımda verdigin bilgiler için simdiden tesekkür ederim bu arada kac yıllık evlisin ve kac yasındasın evliliginde hiç korundunmu sorun olmazsa ögrenebilirmiyim esin ameliyat olduktan kac ay sonra hamile kaldın acaba

Son düzenleme:
o bahsettigin ilacı ne icin verdi drnuz canım ? yani sizde problem neydi. bizde tek problem morfoloji. morfolojiye iyi geliyor mu acaba. bizim dr'muz da padutin diye bi vitamin verdi ister alın ister almayın ek olarak dedi. fiyatı 180tl ama içerigini okudum domuz pankreası var diye icime sinmedi ve almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…