Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o bahsettigin ilacı ne icin verdi drnuz canım ? yani sizde problem neydi. bizde tek problem morfoloji. morfolojiye iyi geliyor mu acaba. bizim dr'muz da padutin diye bi vitamin verdi ister alın ister almayın ek olarak dedi. fiyatı 180tl ama içerigini okudum domuz pankreası var diye icime sinmedi ve almadım.

esimin sadece sperm sayısı düşük digerleri normalmiş banada diger arkadas tavsiye ediyo benimde pek bi bilgim yok esimin doktoru hiç birsey önermemiş acıkcası doktordan hiç memnun deiliz degistirmeyi düsünüyoruz anarada bu konu üzerinde tvsiye edeceginiz bi doktor varmı acaba

anladım canım ben istanbuldanım bilmiyorum ki ankarada iyi bir dr var mı. ankaralı olan kızlar yardımcı olurlar sana. hepimizin derdi aslında aynı kimimiz morfoloji kimimiz sayı düsüklügü kimimizde de hareket sorunu var işte. allahım yardım etsin bizlere şifa versin eşlerimize.aminnn

Eşim varikosel ameliyatı olacak arkadaşlar 1 hafta sonra.Mikrocerrahi yöntem ile eşi varikosel ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi bana?Yani büyüteç ile de yapılabiliyormus bu ameliyat.Adana da mikrocerrahi yöntem ile yapan yok bu ameliyatı.İstanbul da bu konuda ıyı olan bırı var mı?Bilen paylaşabilir mi?

canım benim eşim Mikrocerrahi ile ameliyat oldu istanbul medipol bülent rkurt beyi tavsiye ediorum değerleri %60 değişti

gercektenmi allah analı babalı büyütsün kucagınızada almayı nasip etsin inşallah bu ilacı esimmi kullanacak kadın dogumcumu veriyo bu ilacı aktarıcı dediğin şey ne anlamadımda verdigin bilgiler için simdiden tesekkür ederim bu arada kac yıllık evlisin ve kac yasındasın evliliginde hiç korundunmu sorun olmazsa ögrenebilirmiyim esin ameliyat olduktan kac ay sonra hamile kaldın acaba

arkadaşlar doktorlar zaten ilk üç ay ilaç vermiyolar üç ay sonra test yapın gidin ve doktora siz söyleyin vitamin versin benim eşim sessiz biri doktora hep birlikte gittik ben doktora internette bi ilaç buldum çok iyi geliyomuş sperlere bize yazın dedim oda proxeed diye bi ilaç yazdı eşim kullandı ama eşimde diyo sen dedin doktorun yazdığı ilaç çok etkili diyo bana da öyle geliyo bu ilaç hareketliliğini ve sayısına etki ediyo bide keçiboynuzu ihmal etmeyin benim eşim mikro oldu ameliyatını çok rahattı 1,5 yıl oluyo evleneli hiç korunmadık zaten hemen varikosel olduğunu öğrendik doktorlar olur 1 yıl bekleyin dedi 6 aydan fazla bekledik olmayınca eşim benim ısrarlarımla özel hastanede ameliyat oldu bence boşuna bekleniyo ameliyatsız olmuyo buarada ben eşime çok baskı uyguladım bu konuda çünkü o hep ağırdan alıyodu sanırım korkuyodu sizde ihmal etmeyin korkulcak hiç bişey yok çok basit ama ameliyattan sonra moralini iyi tutun bu zor ama hep hayırlı zamanı beklediğinizi düşünün Rabbimin Allah cümlemizin yardımcı olsun Rabbim bizi güldürdü dilerim ki tüm çocuk isteyenleri güldürür Rabbim çocukla sınamasın inşallah kimseyi çok oldu yaw ameliyattan sonra 4 ayda hamile kaldım eşin kullanıyo üroloji veriyo olumunekankayizsmile

canım benim eşim Mikrocerrahi ile ameliyat oldu istanbul medipol bülent rkurt beyi tavsiye ediorum değerleri %60 değişti

Sizin adınıza cok sevındım.Amelıyat masrafları ne kadar cıvarı oldu?Herhangı bır saglık guvencesı masrafları karsılıyor mu?

bu arada bildiginiz iyi lab.var mı ? sizler nerede yaptırıyorsunuz sperm testlerini? bizim dr'muz biruni lab. önermişti orada yaptırıyorduk, kalite sistem belgeli 114tl lüks bir yer sözde afedersiniz ama wcde yapmis esim iki kez kizip duruyordu haklı olarak. iyi bir lab arıyorum da kızlar yardımcı olursanız sevinirim.

nişantaşında tümlaba yaptırdık ama 260 tl .eşim memnun kaldı özel hastanede suratı beş karış çıkmıştı testten tümlabda gayet normal bi haldeydi hem temiz hem de sadece laboratuar o yüzden bu iş üzerine iyi bi yer.netten bak istersen.testte gayet ayrıntılı o test üzerine ameliyat oldu eşim.

arkadaşlar doktorlar zaten ilk üç ay ilaç vermiyolar üç ay sonra test yapın gidin ve doktora siz söyleyin vitamin versin benim eşim sessiz biri doktora hep birlikte gittik ben doktora internette bi ilaç buldum çok iyi geliyomuş sperlere bize yazın dedim oda proxeed diye bi ilaç yazdı eşim kullandı ama eşimde diyo sen dedin doktorun yazdığı ilaç çok etkili diyo bana da öyle geliyo bu ilaç hareketliliğini ve sayısına etki ediyo bide keçiboynuzu ihmal etmeyin benim eşim mikro oldu ameliyatını çok rahattı 1,5 yıl oluyo evleneli hiç korunmadık zaten hemen varikosel olduğunu öğrendik doktorlar olur 1 yıl bekleyin dedi 6 aydan fazla bekledik olmayınca eşim benim ısrarlarımla özel hastanede ameliyat oldu bence boşuna bekleniyo ameliyatsız olmuyo buarada ben eşime çok baskı uyguladım bu konuda çünkü o hep ağırdan alıyodu sanırım korkuyodu sizde ihmal etmeyin korkulcak hiç bişey yok çok basit ama ameliyattan sonra moralini iyi tutun bu zor ama hep hayırlı zamanı beklediğinizi düşünün Rabbimin Allah cümlemizin yardımcı olsun Rabbim bizi güldürdü dilerim ki tüm çocuk isteyenleri güldürür Rabbim çocukla sınamasın inşallah kimseyi çok oldu yaw ameliyattan sonra 4 ayda hamile kaldım eşin kullanıyo üroloji veriyo olumunekankayizsmile

canım ya seninle aynı şeyleri yaşamız inşallah ben de senin gibi hemen hamiş kalırım. biz de hiç korunmadık sayılır hemen öğrendik varikosel olduğunu. biz de 1 yıldan fazladır bekledik eşim çok ağırdan alıyo. benim ısrarımla martta olmayı kabul etti gibi bakalım. inşallah isteyen herkes hayırlı sağlıklı bebişine kavuşur..

slm özlem yoksa ılgazda mı görev yapıyosunuz. biz ılgazdaydık geçen sene ve ondan önceki sene.

nişantaşında tümlaba yaptırdık ama 260 tl .eşim memnun kaldı özel hastanede suratı beş karış çıkmıştı testten tümlabda gayet normal bi haldeydi hem temiz hem de sadece laboratuar o yüzden bu iş üzerine iyi bi yer.netten bak istersen.testte gayet ayrıntılı o test üzerine ameliyat oldu eşim.

Tesekkur ederim canım 114tl veren 260'ıda veririz o sorun degil ama degen bir yer olsun diye arastiriyorum iste. Bizim yaptirdigimiz yer de ayrintili inceliyordu kruger'a göre. Dedigin yeri de bir arastirayim ben a.s.

slm özlem yoksa ılgazda mı görev yapıyosunuz. biz ılgazdaydık geçen sene ve ondan önceki sene.

yok hayatım biz kızılırmaktayız:KK43:( ben burayı hiç sevmedim eşimde öyle valla tayin dönemi gelsin isteyelim diyoruz ... burayı neden istiyor eşin hiç anlamadım memlektine falan yakın mı yoksa?

teşekkür ederim Allah hepinizede tattırsın hep dua ediyorum çünkü aynı günleri ben de geçirdim.eşimin morfolojisi %1 di.total 72 milyondu.ileri hareket %15 filandı.şimdi evde olmadığım için bunlar aklımda kaldı.ama daha fazla istersen eve gidince yazarım.annemde kalıcam bi kaç gün.ama ameliaytı ertelemeyin.çünkü varikosel olduğu halde hamile kalanların çok düşük yaşadığını tüp bebeği bile ameliyat olmadan yaptırmamalarını doktordan dinledim.ve düşükleride ben buralardan da okudum çünkü varikosel spermlerin kromozomlarını bozuyomuş ben burdan bi arkadaşa fatih sultan mehmet araştırma hastanesini tavsiye etmiştim bugün eşi ameliayt olcaktı.istersen onunla da görüş.arkadaşın nicki hkn.inşallah onun da sizin de ameliyattan sonra benim gibi 3 ay dolmadan hamile haberlenizi duyarız

Cnm teşekkürler cevabın için.Amin.Bizim durum biraz karışık.2009 temmuzda iki farklı test yaptırdık.İki testte de 1cc'de 8 milyon çıkmıştı.Sonraki ağustos- eylül-ekim aylarında eşim farklı sağlık problemlerinden dolayı(diş iltihabı ve başındaki yağ bezesinin alınması) toplamda 5 kutu antibiyotik aldı.Bu antibiyotikler de en ağır olanlardandı.2009 ekimde bir test daha yapıldı.Emre Bakırcıoğlu'na gitmiştik.O istedi ameliyata karar vermek için.Bu testte sonuç 3 milyondu 1cc'de.Bu arada keçibonuzu içmişti eşim.Keçiboynuzuna rağmen bu sonucu görünce üzüldük.Doktor anitibiyotiğin etkileyebileceğini söyledi.En az 3 hafta sonra bir test daha yaptırın dedi ve biz hala yaptırıcaz.Keçi boynuzu kürüne başladık adamakıllı.Çakşır suyu içiyor eşim.Önümüzdeki hafta test yaptırmayı planlıyoruz.Öyle işte.Baya bi uzun oldu.İnsan herkesle paylaşamıyor bu konuları.Sen ve senin gibi arkadaşların varlığını bilmek güzel.Teşekkürler.

arkadaşlar bana istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bi ürolog varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürlera.s.

Tesekkur ederim canım 114tl veren 260'ıda veririz o sorun degil ama degen bir yer olsun diye arastiriyorum iste. Bizim yaptirdigimiz yer de ayrintili inceliyordu kruger'a göre. Dedigin yeri de bir arastirayim ben a.s.

marmara üniversite hastanesine yakınsanız orasıda çok iyi ve ayrıntılı yapıyo bunun için bi odaları var çok da güzel bide bedava biz özelde çok yaptık hem hiç hoş değil (wc) hemde testleri ayrıntılı değildi

canım ya seninle aynı şeyleri yaşamız inşallah ben de senin gibi hemen hamiş kalırım. biz de hiç korunmadık sayılır hemen öğrendik varikosel olduğunu. biz de 1 yıldan fazladır bekledik eşim çok ağırdan alıyo. benim ısrarımla martta olmayı kabul etti gibi bakalım. inşallah isteyen herkes hayırlı sağlıklı bebişine kavuşur..

mart çok geç hemen olsun :-)))) ben sabırsızım biraz galiba :-)) inşallah canım sen ameliyattan 1 ay sonra hamile kalırsın inşallah.....:dance:

yok hayatım biz kızılırmaktayız:KK43:( ben burayı hiç sevmedim eşimde öyle valla tayin dönemi gelsin isteyelim diyoruz ... burayı neden istiyor eşin hiç anlamadım memlektine falan yakın mı yoksa?

evet memlekete yakın ondan istiyo kendisi polis memleketine çıkamıyo tayini o yüzden yakın diye istiyo. senin eşin ameliyatı nerde oldu karatekin hastanesinde mi

mart çok geç hemen olsun :-)))) ben sabırsızım biraz galiba :-)) inşallah canım sen ameliyattan 1 ay sonra hamile kalırsın inşallah.....:dance:

ben de sabırsızım ama bi türlü kısmet olmuyo. ya etrafımızda hastanelerle ilgili bilgimiz yok. memlekete de yaza ancak gideriz o zaman daha da geç olur. Rabbim hayırlı yeri en kısa zamanda nasip etsin. ameliyat sonrası da fikirlerinize ihtiyacım olacak :))

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :nazar: eşim 2 temmuzda ameliyat olmuştu 7.ayda geldi melegim...
reglim 3gun gecmisti bugun test yaptim ve ogrendim sonrası da kan testi yaptırdım 87.99 çıktı degerim. dua edin emi herşey yolunda gitsin. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :nazar: eşim 2 temmuzda ameliyat olmuştu 7.ayda geldi melegim...
reglim 3gun gecmisti bugun test yaptim ve ogrendim sonrası da kan testi yaptırdım 87.99 çıktı degerim. dua edin emi herşey yolunda gitsin. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

canım ya hayırlı olsun çok sevindim rabbim bizim meleklerimizide göndersin inşallah... allah kucağına almayıda nasip etsin tatlım sende bize dua et.....:Saruboceq:

X