önce özel hastaneye gitmiştik oradaki dr çift taraflı demişti. güvenemedik.. daha sonra ümraniye araştırma hastanesine gittik kayınvalidemin tanıdıgı dr vardı genel cerrahiden o yönlendirdi ürolojiye orada ameliyat oldu sol taraftan tek taraflı canım. eger varikosel varsa mutlaka ameliyat olsun derim ben. bi dr gözüksünde önce bakalım ne diyecek.
Teşekkür ederimmmm...inşallah canımmmDark hayırlı olsun kardeşim Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah cümlemizin .........:teytey::teytey lumunekankayizsmile
canım biz yaklaşık bir sene önce doktora gitmiştik beylikdüzü medicanaya orada varikosel teşhisi kondu ama birinci aşama ameliyata gerek yok dedi doktor sonra 6 ay kadar sonra tekrar test yaptırdık %3 olan morfoloji %2 düşmüş diğer değerlerdede biraz düşüş var ama onlar zaten normal değerin üzerinde olduğu için sorun değil.benim korkum morfolojinin giderek düşmesi ve hatta şu an normal olan değerlerinde normalin altına düşmesi ama gel görkü bunu kocama şu an anlatamıyorum daha kabullenemedi birde doktorun ameliyata gerek yok demesi ve bu değerlerle eşin hamile kalır demesi de istememesinde etkili tabi.o yüzden bende başka doktora daha gitsin istiyorum belki o gözünü korkutur yoksa benim ısrarlarım pek etkili olmıycak sanırımyerimsenibenama ümraniye bize uzak kalır hayatta oralara gitmez.:1no2:bulucam artık bi çaresini.offf ya hem çocuğum olmuyo diye üzülüyorum birde bu kocişle uğraşıyorum nedir benim bu çilem kızlar yaaamafoldumbenönce özel hastaneye gitmiştik oradaki dr çift taraflı demişti. güvenemedik.. daha sonra ümraniye araştırma hastanesine gittik kayınvalidemin tanıdıgı dr vardı genel cerrahiden o yönlendirdi ürolojiye orada ameliyat oldu sol taraftan tek taraflı canım. eger varikosel varsa mutlaka ameliyat olsun derim ben. bi dr gözüksünde önce bakalım ne diyecek.
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:eşim 2 temmuzda ameliyat olmuştu 7.ayda geldi melegim...
reglim 3gun gecmisti bugun test yaptim ve ogrendim sonrası da kan testi yaptırdım 87.99 çıktı degerim. dua edin emi herşey yolunda gitsin. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
mrb canım benimde varikosel yüzünden 15 ay bebeğim olmadı eşim ameliyat olduktan 6 ay sonra hamile kaldım imkanınız varsa erteleme özellikle cocuk sahibi olmayı hemen istiyorsan çünkü varikosel ilerledikçe spermlerde kalite ve sayı azalabiliyorslm arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi paylaşiyorum 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı kısa bi süre önce sol tarafta varikosel olduğunu öğrendik sayım falan yaptırmadık henüz eşim öğrenci şuan ameliyat zor görünüyo problem olurmu bilmiyorum ama 5,6 ay kadar erteliycez galiba bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ameliyatı ertelemek ne kadar doğru şimdiden teşekkür ederim
mrb canım benimde varikosel yüzünden 15 ay bebeğim olmadı eşim ameliyat olduktan 6 ay sonra hamile kaldım imkanınız varsa erteleme özellikle cocuk sahibi olmayı hemen istiyorsan çünkü varikosel ilerledikçe spermlerde kalite ve sayı azalabiliyor
çok teşekkür ederim canım artık hemen anne olmak istiyorum eşim hocalarıyla konuşmuş acilse ol ameliyatını demişler 10gün kadar rapor alda ameliyat ol diyorum martın sonunda olcak inşallah bu rabbim seni bebeğine kavuşturmuş benide kavuşturur inşallah
benim eşim de martta olacak inşallah. beraber bekleriz ameliyat sonrası hamişliği :) ben bu topikte olduğumuza çok şükrediyorum en azından ameliyatla düzelme ve normal yolla hamişlik olabiliyo. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..
:teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv:sırnaşık şeyhihoyyyta.s.
çok sevindim ya daha 2 gün önce neler konuşuyoduk şimdi hamileyim diyosun ne güzel bi sürpriz olmuştur.şimdi sıra diğer arkadaşlarda herkes teker teker dökülüyo inşallah yaza kimse kalmaz
canım biz yaklaşık bir sene önce doktora gitmiştik beylikdüzü medicanaya orada varikosel teşhisi kondu ama birinci aşama ameliyata gerek yok dedi doktor sonra 6 ay kadar sonra tekrar test yaptırdık %3 olan morfoloji %2 düşmüş diğer değerlerdede biraz düşüş var ama onlar zaten normal değerin üzerinde olduğu için sorun değil.benim korkum morfolojinin giderek düşmesi ve hatta şu an normal olan değerlerinde normalin altına düşmesi ama gel görkü bunu kocama şu an anlatamıyorum daha kabullenemedi birde doktorun ameliyata gerek yok demesi ve bu değerlerle eşin hamile kalır demesi de istememesinde etkili tabi.o yüzden bende başka doktora daha gitsin istiyorum belki o gözünü korkutur yoksa benim ısrarlarım pek etkili olmıycak sanırımyerimsenibenama ümraniye bize uzak kalır hayatta oralara gitmez.:1no2:bulucam artık bi çaresini.offf ya hem çocuğum olmuyo diye üzülüyorum birde bu kocişle uğraşıyorum nedir benim bu çilem kızlar yaaamafoldumben
Dark artık gün saymaya başlıcaksın bu ay geçse bi dahaki ay geçse 9 ay ne zaman olcak diye bizim 3 ayımız bitti .eşim askerlik bile daha çabuk geçmişti diyo.geç olunca böyle oluyo gün sayıyoruz ki ultrasonda bebeği görelim diyeboshayallersmile
Evet canımm teste göndericektim martta besliyordum birde güzel ki sorma canım kaydirigubbakcemile3 insallah rabbim tamamına erdirir de bir problem cıkmaz. korkuyorum nedense.. mafoldumben
darısı diğer kızların başına inşallah.
maşallah canımah ah ben acaba 3.ayımdayım diyebilecekmiyim. insallah bir problem olmaz dua et emi bana canım a.s.
Dark artık gün saymaya başlıcaksın bu ay geçse bi dahaki ay geçse 9 ay ne zaman olcak diye bizim 3 ayımız bitti .eşim askerlik bile daha çabuk geçmişti diyo.geç olunca böyle oluyo gün sayıyoruz ki ultrasonda bebeği görelim diyeboshayallersmile
mrb arkadaşlar eşim ameliyat oldu sonunda aynen dediginiz gibi sünnet olmuş cocuk gibi geziyo evde ama cok şükür iyi incili kaftan ameliyattan sonra bile sana dua ettim oraya bize tavsiye ettigin için süper temiz cok iyi doktorları olan ve herşeyiyle 4 4lük hastane ama cok duygusallaştım o ameliyata girince cok agladım bide yanlızdım yukarı kimseyi almadılar saatler gecmek bilmedi eşim sedyede yuyo getirdiler odanın kapısından içeri girerken ben kapıya cıkınca sanki hissetmiş gibi gözünü actı ve güldü ben tabii koptum salya sümük aglıyorum hiç agrısı olmadı gercekten basit bi ameliyat ya arkadaşlar eşinizin kac dikişi var söylermisiniz eşimin 8 dikişi var bana cok geldi herkezinmi öle acaba ögrenmek istedim:)
incili kaptan ikili testi yaptırmadım biliyomusun yaptırmakta çok kararlıydım ama doktorum yapmak istemedi sanırım benim buna hazır olmadığımı oda hissetti riskli çıkar hamileliğin kötü geçer dedi 3 lü testi yaparız dedi . Israrlarıma ragmen yapmadı şimdi darkı o kadar iyi anlıyorum hamile kalacakmıyım bu ay diye beklerken şimdi bişey olcak korkusu sağlıklısıyla bir doğursak 9 ay hiç bitmeyecekmiş gibi sanki .....