Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah arkadaşım hepinizin hamile haberlerini burdan duymak nasip olur . bizim için açıkçası hayaldi bebek.ben tüp bebeğe kadar gider bu iş kolay kolay bizim olmaz diye düşünüyodum hamdolsun bize sürpriz oldu Allah nasip etti.bizimki mikrocerrahi değildi.1 gece kaldı eşim hastanede.ilgilenilecek hiçbişey yok merak etme.tek başına kalabilirsin.ameliayt sonrası yürürken biraz bacak açık yürüyolar ertesi gün düzelmeye başlıyo hiç merak etme adı ameliyat ama diş çektirmek gibi kolay bi ameliyat.bu varikosel çok ayakta durmaktan oluyomuş aynı bacaktaki varisler gibi.eşin öğretmense bundan sonra ayakta kalmamaya dikkat etsin.[/QUOTE]

eşim polis canım. zaten öğretmenler ve polislerde oluyomuş çoğunlukla. çok şükürki tedavisi var. biz de havalar düzelince trabzona gidecez ameliyat için, ailelere haber vermeye gerek yok basit bi operasyonsa çünkü uzaktalar telaş etmesinler. sağolun sizin söyledikleriniz umut oluyo Allahın izniyle bize de gelir o süpriz bebiişten :)

kızlar merhaba eşim spermiyogram yaptırmıştı bügün
amaliyatttan sonra 5.ayımız hala bebiş yok
ama değerlerimiz 2kat artmış çok sevindik
doktorumuz herşey yolunda ilaçlara kürlere aynen devam dedi
ameliyatın 1sene sonra tam değerleri yansıtacağını söyledi
yani şimdilik herşey yolunda sadece hareketin biraz artması lazım
evicap l-arginin kullanıyorduk yanına ek olarak klomen ekledi
ameliyatın kesin yararı oldu :))))

kızlar merhaba eşim spermiyogram yaptırmıştı bügün
amaliyatttan sonra 5.ayımız hala bebiş yok
ama değerlerimiz 2kat artmış çok sevindik
doktorumuz herşey yolunda ilaçlara kürlere aynen devam dedi
ameliyatın 1sene sonra tam değerleri yansıtacağını söyledi
yani şimdilik herşey yolunda sadece hareketin biraz artması lazım
evicap l-arginin kullanıyorduk yanına ek olarak klomen ekledi
ameliyatın kesin yararı oldu :))))

canim çok savindim. insallah yakin zamanda gelir bebisiniz. biz de ameliyat olunca sevinçli haberler veririz in_allah.

canim çok savindim. insallah yakin zamanda gelir bebisiniz. biz de ameliyat olunca sevinçli haberler veririz in_allah.

canım inşallah hepimizin tez zamanda bebişi gelir hayırlısıyla ameliyat olun bencede zaten ameliyattan sonra tam düzelme 1senede oluyormuş beklemesi zor biz 5ayı zor bekledik gerçe 3.ayında 6.ayında bile hamile kalanlar çok oldu burda ayy ne güsellzemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım inşallah hepimizin tez zamanda bebişi gelir hayırlısıyla ameliyat olun bencede zaten ameliyattan sonra tam düzelme 1senede oluyormuş beklemesi zor biz 5ayı zor bekledik gerçe 3.ayında 6.ayında bile hamile kalanlar çok oldu burda ayy ne güsellzemuszemuszemuszemuszemuszemus

gelicek bebislerimiz yeterki umudumuz ve inanc1m1z olsunzemus

yok canim trabzonlu degiliz. gümüshanedeyiz. burda yok. en yakin yer trabzon. en az1ndan üniversite hastanesi var diyoruz ama dedimya ordaki hastanelerle ilgili hiç bilgimiz yok.

canım ya iyice araştırın o zaman ben orayla ilgili bir bağlantınız ve bilginiz var sanmıştım... herşeyin heyırlısı evet bu listede hamile kalan çok inşallah en kısa zamanda bizde listede adımızı hamiş olarak görürüz...

ameliyat fayda ettiyse kürler ikinci planda kalıyo ama ben keçiboynuznu aksatark da olsa yaptım eşlime.bide sperm arttırıcı aldık saraçoğlundan ama 3 ay sonunda olmazsa kür satın al bence.öünkü 150 ytl filan.bizim 3 ay dolmuştu ama adetime daha vardı eşime bekle biraz dedim adet olmazsam gitmezsin dedim çünkü test vermek biliyosunuz zor oluyo erkekler için.5 gün sonra adetim gelmedi 10 gün bekledim ben çünkü 2 sene boyunca hep negatifi duyup yıkıldığım için bu sefer kendimi sağlama alıyım dedim adetim 10 gün geçince kan testiyle öğrendim idrar testi yapmadım çünkü tek çizgi görmekten çok korkuyodum.

tebrik edrim tekrardan allah kucagınızada almayı nasip eder inş cok sevindim senin adına darısı bizim basımıza inşallah 2.5 senedir bebeğimizi bekliyoruz daha fazla bekletmez bizi inş.o satın aldıgınız kürü nerden teğmin ettiniz acaba onun etkisi cok oldumu?fisfisfis

merhaba kızlar ben 6 ay öncesine kadar burda yazışıyordum sizinle, size 1 buçuk senelik hayatımı anlatayım ,biz 3 senelik evliyiz 7 ay korunduk sonra bebek yapmaya karar verdik,başladık 2 ay geçtü yok 4 ay geçti yok ben bi doktora gözükeyim dedim gittim bende bir sorun yokmuş doktorum sadece rahmin ters dedi ondan yolunu zor buluyor olabilir dedi siz birazdaha bekleyin dedi bizde 1 seneyi tamamladık sonra tekrar doktora gittim bu sefer eşinde görünsün dediiiii neyse eşimde doktora gitti ve sol tek taraflı varikosel olduğunu öğrendik ve dünyalar başımıza yıkıldı sanki o aralar çok stresliydik haraket 0 sayı hiç yok gibi bişeydi bu böyle olmayacak dedik ve eşim 1 sene 3 ay önce medipolde ameliyat oldu ,maşallah ameliyat başarılı geçti amaaa uzun bir zaman bekleme süreci başladı, tam 6 ay bekledik sonra test yaptırdık sonuç normalin altındaydı yine bir çöküntü içine girdik , doktor tam sonucu ameliyattan 9 ay sonra net alabiliriz dedi haaa bekle 3 ay daha öldük geberdik ama beklemek zorundaydık , neyse 9 ay oldu eşim tekrar istanbula gitti test verdi bu sefer sonuç normaldi çok şükür hareket a ve b toplamı %53 sayı 25 milyon ama morfoloji %6 çıktı morfoloji iyi ama kötüde değil , bu sonucu öğrendikten sonra aşılamaya karar verdik 2 ay sonra hsg çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı ,yaptırdık ama kısmet değilmiş tutmadı , aradan 3 ay geçti şimdi ilk tüp bebek tedavisine başladık inşallah sonum hayırlı olur , bize bunları neden yazdı diyeceksiniz size ışık olmak istedim yani eşim varikosel diye kendinizi harap etmeyin herşey düzeliyor önemli olan sağlık kendinize iyi bakın buraya artık yazamıyorum tüp bebek bölümüne geçtim ama inşallah tutarsa size sonucu yazarım inşallah dualarınızı benden esirgemeyin HOŞÇAKALINopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ya iyice araştırın o zaman ben orayla ilgili bir bağlantınız ve bilginiz var sanmıştım... herşeyin heyırlısı evet bu listede hamile kalan çok inşallah en kısa zamanda bizde listede adımızı hamiş olarak görürüz...

canim netten baktim biraz. insallah en hayirli sekilde olur. sen hamismiydin çankirida misiniz

gamzeliii kullanıcısından alıntı
slm kızlar sizlere bisey sormak istiyorum esim tek taraflı amelyat oldu sadece sperm sayımız düsük 8 milyonmus ayın 11de 3 ay dolacak banada doktorum bebek vitamini verdi sürekli kullan diye adı elevit protonal bu ilacı aranızda kullanan varmı bu ilacı kullandıgımdan beri(21gündür) karın agrım hic bitmiyo sürekli agrıyo bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana bilgi verirseniz cok sevinirim

ben hamile olduğum için verdi doktor bana elevit ama öyle çok karın ağrısı filan çekmiyorum.acaba yumurtalarına faydası oldu da mı ağrıyo yan etki mi yapıyo bence doktora sor sonra iyi bişey yapıyım derken yan etkisiyle zararı olmasın.[/QUOT

gamzeli sende bağırsak sendromu var bence o ağrı yapıyo içtiğin ilaç vitamin ama sen hap sana iyi gelmiyo bende de aynısı var ordan biliyorum doktoruna söyle onun iğnesi var onu versin sana ben onu kullanıyorum bu arada o hamilelikle bi ilgisi yok onu çocuk düşünen ve hamile kalan bayanlara veriyolar vitamin destek folikasit gibi

incili kaptan nasıl gidiyo hamileliğin kaç haftalık oldu bizim 11 haftamız bitmek üzere Rabbim sağlığıyla kucağımıza almayıda nasip etse çok korkuyorum bişey olcak diye benim miyde bulantılarım çok sende durumlar nasıl .....

canim netten baktim biraz. insallah en hayirli sekilde olur. sen hamismiydin çankirida misiniz

evet canım ben geçen yıl eylül ayında doğal yoldan hamile kaldım 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım ve 1 yıl oldu hala birşey yok bekliyoruz bakalım.. eşim ameliyat oldu şimdi onun iyileşmesini bekliyorua evet çankırıdayız malesef:KK43:( neden sordun tatlım?

incili kaftan nasıl gidiyo hamileliğin kaç haftalık oldu bizim 11 haftamız bitmek üzere Rabbim sağlığıyla kucağımıza almayıda nasip etse çok korkuyorum bişey olcak diye benim miyde bulantılarım çok sende durumlar nasıl .....[/QUOTE]

benim 12 hafta bitti hamdolsun çok bulantım yok.ben cumartesi doktordaydım bebeğimizi net olarak gördük rahatladım ellerini kafasını filan insan çok duygulanıyo. ben de çok korkuyodum ya karnımda ölürse kalbi durursa diye ama yavaş yavaş gidiyo korkularım.bazen sabahları bulanıyo ama nadiren lavaboya koşmak zorunda kalıyorum.

tebrik edrim tekrardan allah kucagınızada almayı nasip eder inş cok sevindim senin adına darısı bizim basımıza inşallah 2.5 senedir bebeğimizi bekliyoruz daha fazla bekletmez bizi inş.o satın aldıgınız kürü nerden teğmin ettiniz acaba onun etkisi cok oldumu?fisfisfis
faydası olmuş olabilir belki erkenden olması kürden de olabilir netten sipariş verdim ama tam olarak uygulayamadım ilk 1 ay filan içirdim eşime sonradan o da ben de tembelleştik tam olarak yapamadık.ibrahim saraçoğlunun sitesine gir.orda tel nosu var istersen ara konuş.ben konuşmuştum.sperm arttırıcı kürün adı ,yanında keçi boynuznu da uygulaman gerekiyo ve haftada iki kez istavrit ızgara yemesi gerekiyo eşinin.

faydası olmuş olabilir belki erkenden olması kürden de olabilir netten sipariş verdim ama tam olarak uygulayamadım ilk 1 ay filan içirdim eşime sonradan o da ben de tembelleştik tam olarak yapamadık.ibrahim saraçoğlunun sitesine gir.orda tel nosu var istersen ara konuş.ben konuşmuştum.sperm arttırıcı kürün adı ,yanında keçi boynuznu da uygulaman gerekiyo ve haftada iki kez istavrit ızgara yemesi gerekiyo eşinin.

tesekkür ederim bilgilendirdigin için canım ya peki hamile kalmadan doktorun sana vitamin ilacı verdimi bana dotorum verdide elevit protanal verdi hiçbir ilaç kullanma bundan baska dedi şimdilik buna uyuyorum yaptıgım baska birsey yok esimde keciboynuzu kürü kullanıyo ayrıca incirinde cok iyi oldugunu duydum bu konuda hem kadın hem erkek için bu konuda bi bilgin varmı acabafisfisfis

evet canım ben geçen yıl eylül ayında doğal yoldan hamile kaldım 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım ve 1 yıl oldu hala birşey yok bekliyoruz bakalım.. eşim ameliyat oldu şimdi onun iyileşmesini bekliyorua evet çankırıdayız malesef:KK43:( neden sordun tatlım?

inşallah tekrar hamile kalırsın doğal yolla ve bu kez bebiş sağlıklı bi şekilde gelir annesine. biz de çankırıda görev yapmıştık da ondan sordum.

X