Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar arkadaşlarr ameliyatla ilgili söyleyeceklerim var.başatan çokta umutlu değildim biz geçen sne martta amelita olduk tek taraflı sayımız 6 ile 9 milyon arasındaydı.ameliyattan 3 ay sonra pek bi düzelme olmamıştı baktırdığımız tahlillerde.8.ayımızda baktırdık 18 milyon olmu.10.ayda tekrar baktırdık 20 milyon.yani çok şaşırdık hiç beklemiyodum bukadar düzlebileceğini.çok şükür sayımız normale yakın oldu hareketlilikte biraz daha arttı.haaa hala tık yok :))))))))ama yinede sevindiici gelişme 6 mil.20 milyona ulaştık şükürler olsun rabbime.yani herkete işe yararmı bilmem ama olmakta fayda var gibi tabi doktorunuz öneriyosa hoş benim kadın doğumcum boşuna olmuşsunuz hiçbişeye yramaz diyodu ama oda şaşkın:))))))herkes için hayırlısı olur inşallah biz halen bekliyoruz 1 sne olacak martta.hayırlısıyla rabbim isteyen herkese içindede bana bu duyguyu nasip eder.

canım teşekkürler cevap verdiğin için. eşim de ben de 84 doğumluyuz. kimine göre çocuk için erken kimine göre çook geç kalmışız :) eşimin sperm sayısı 20milyondu ileri hareketlilik %12 falandı. ama tekrar test yaptırmadık, daha da düşmüş olabilir. sadece ürolojide yakın zamanda muayene oldu ameliyatlık kadar farkedilir bi varikosel değil dedi. biz de çocuk olmuyo deyince sperm testi istedi. ama burda yok daha veremedik. geçen yılki ilk teşhis çift taraflı 2.dereceidi, renkli dopler ile bakılmıştı. canım inşallah senin de tüp bebek için beklerken bi bakarsın oluverir inşallah. aynı yıl evlendiğimiz arkadaşlar tüp bebek yaptırdı daha 2 yıl dolmamıştı beklenmesi gerektiğini doktorunuzmu söyledi. inşalllah en hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelir bebişlerimiz...

canım benim çok şükür hamiş olmuşsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. nasıl bi mutluluk olur tahmin etmeye çalışıyorum inşallah biz de yaşarız. normal yolla sağlıklı bebişim olsun o kadar çok istiyorum ki...biz de havalar düzelince trabzonda olcaz ameliyat inşallah. mikrocerrahi yöntemiyle mi olmuştu. bi de ameliyat sonrası bi kaç gün öğretmen evinde filan kalırız.tek başıma ben ilgilenebilir miyim. ameliyat sonrası nasıl oluyolar?

canım yazını okuyunca birden umutlandım bizim de morfolojimiz 6ay önce %1di. düzeldimi düzelmedimi daha bilmiyoruz. ameliyat olalı tam 6ay oldu. bir ay sonra tekrarlıcaz testini umarım düzelmistir. senide cok tebrik ederim incili kaftancım allah kucagına almayı da nasip etsin. darısı bizlere.

canım trabzonu neden tercih ediyorsunuz memleketiniz mi yoksa?

canım zaten hep öyle oluyor kadın doğumculara göre olmasada olur ama ürolog mutlaka yapar gereklidir ona göre... bence de yapılması gerkli ise yapılmalı çünkü burada okuduğum çoğu kimse yaptırmış ve olumlu sonuç almış inşallah bizde alırız ve burada paylaşırız bu güzel haberi...

merhaba arkadaşlar sürekli yazamasam da takip ediyorum.benim eşimde çift taraflı ameliyat oldu.eşim bir kaç yerde muayene oldu.ameliyata gerek yok normal yolla olur dediler.fakat 1 yıl geçmesine rağmen olmadı.size tavsiyem ameliyat olacaklara mutlaka mikrocerrahi yöntemini uygulayın.biz istememize rağmen doktor bildiğini yapıp normal ameliyat yaptı ve daha sonrasında hidrosel oluştu.ameliyat sonucuna göre 100 kişiden 7 kişide oluyormuş.benim eşimin başına geldi.siz dikkatli olun ve iyi bir yerde yaptırın.mümkünse araştırma hastanelerinde.sorum şu varikosel ameliyatından sonra hidrosel oluşan varmı ve hamileliği etkiler mi.yardımcı olursanız sevinirim.

canım ya o birazda yapan cerrahın yeteneğine kalmış benim eşimde normal yolla oldu ama hiçbir sorunumuz olmadı şükürler olsun... ama şuna katılıyorum mutlaka gerekiyorsa ameliyat şart yaptırın ve şu şöyleydi bu böyleydi diye herkesi dinlerseniz olmaz kararlı olun ve yaptırın kurtulun... iyi sonuçlanan çok kişi var sonuçta ...

slmmmm kıslarr size bende hastaneden yazıyorum bugün benimde eşim varikosel oldu çift taraflı 6 yıldr bişi yok diyodu dr lar ben geçen yıl boş gebelik geçirdim dr gittim bişi yok dedi eşin sperm test versin deyince zaten hareketlilik 0 çıkınca sonuç varikosel bebeksiz geçen yıllarıma üzülüyorum 30 uma gircem çok geç kaldım kendime göre 6 yıl oluyo olmayınca olmuyo işte kısmet inşşlah herşey güzel olacak yine umutlarım depreşti iiişin kötü yanı dün ve bugün yumurtla günüm yumurtalarım ziyan olduuuuuuu:)))))))))) of eşimde bi nazlıki bebek gibi yaf çiş yaptır su ver:)))))) ayy sanki delik deşik ettiler nazlı bebişimi adamı artık koca gibi deil bebek gibi sever ve görür oldum napsın kıslar herşeyi benim huysuz koçişimin tek ailesi ben çünkü hepsi ölmüş depremde yanı dostlar bebek özlemiyle yanıyor içimiz her minik canlıyı cokkk seviyoruz bebişlilier gibi bizimde evimiz şenlensin aallhım nolurrr ::::...........

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

canım geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir .... hikayeni okuyunca duygulandım isteyen herkese rabbim nasip etsin tabi bize de:) yaşı dert etmiyorum artık bende 29 yaşındayım geçen gün bir tv programında ilk kez 38 ve 40 yaşında olan anneleri gördüm ya rahatım demekki oluyor ... tabi ki hemen olsa ama olmayınca olmuyor işte...

slm kızlar sizlere bisey sormak istiyorum esim tek taraflı amelyat oldu sadece sperm sayımız düsük 8 milyonmus ayın 11de 3 ay dolacak banada doktorum bebek vitamini verdi sürekli kullan diye adı elevit protonal bu ilacı aranızda kullanan varmı bu ilacı kullandıgımdan beri(21gündür) karın agrım hic bitmiyo sürekli agrıyo bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana bilgi verirseniz cok sevinirim

ben hamile olduğum için verdi doktor bana elevit ama öyle çok karın ağrısı filan çekmiyorum.acaba yumurtalarına faydası oldu da mı ağrıyo yan etki mi yapıyo bence doktora sor sonra iyi bişey yapıyım derken yan etkisiyle zararı olmasın.

6 yıl niye beklediniz arkadaşım ben bi sene olmayınca hemen düştüm peşine.çok geç değil gerçi.ama sana ve diğerlerine şunu söyliyim yumurtlama günlerini filan hiç takip etmeyin tabi adet sonrası günleri 1 gün arayla değerlerndirin ama çok üstüne düşmeyin eşindeki sorun da bitince öyle kolay oluyoki tarih filan hesaplamana gerek kalmıyo annelerimiz tarh mi hesaplamış.benim eşimin de ailesi çocuğa hasretti hamdolsun bizim oldu gerçi ağustosta dpğucak iple çekiyo o günleri eşim.inşallah size de en kısa zamanda nasip olur.

ameliyat fayda ettiyse kürler ikinci planda kalıyo ama ben keçiboynuznu aksatark da olsa yaptım eşlime.bide sperm arttırıcı aldık saraçoğlundan ama 3 ay sonunda olmazsa kür satın al bence.öünkü 150 ytl filan.bizim 3 ay dolmuştu ama adetime daha vardı eşime bekle biraz dedim adet olmazsam gitmezsin dedim çünkü test vermek biliyosunuz zor oluyo erkekler için.5 gün sonra adetim gelmedi 10 gün bekledim ben çünkü 2 sene boyunca hep negatifi duyup yıkıldığım için bu sefer kendimi sağlama alıyım dedim adetim 10 gün geçince kan testiyle öğrendim idrar testi yapmadım çünkü tek çizgi görmekten çok korkuyodum.

canım 6 yıldr deniyoruz olmadı tüpbebek aşılama vss yoruldum sebebsiz ilfeliteydi çok şükür geçen yıl oldu ama oda boş gebelikti oda bana umut olmuştu kısmet işte kardeşimde benim gibi aynı şeyi yaşadı ama 1 ay sonra tekrar hamiş oldu şimdi bebişi var nolurr dua edin olsun bıktım artıkk biz hepbebk istedikk ailemiz genişlesin şenlensin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…