• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vardiyalı çalışmak

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar ben kamuda çalışıyorum 12-48 vardiyaya dönecek işim ve ben 24 yaşında evliyim ayrıca başka bi ildeyim gurbetçiyiz yani.1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışacağım .. vardiyalı çalışanlar var mı aramızda gece çalışmak cidden çok mu zor?

12-48 'in vardiyası olsa nolur :) ne güzel şanslısın ben 3 yıl vardiyalı çalıştım ki ara ara bu bitmek bilmeyen 12-12lere dönüyordu. Şu an 9-7 çalışıyorum ama 12-36 çalıştığım sistemi çok özlüyorum :(

12-48 ne demekki hatta 12-12 , 12-36 vs

Bence uykusuzluğa tahammül edebilen biriyseniz iyi olur tabi çocuk da yoksa ama çocuk varsa ya da benim gibi gece uyku uyumayınca içinizden bir canavar çıkıyorsa zor olacaktır .

Vardiyalı çalışmaya başlayınca diyeceksin ki; ben hep gündüz nasıl çalışmışım :halay: gebelikten dolayı gündüz vardiyasında çalışıyorum 7 aydır fakat vardiyalı çalışmak iyidir, gündüz uykusuna alışmak zor onun dışında bence sorun yaşamazsın.

Vardiyalı çalışmaya başlayınca diyeceksin ki; ben hep gündüz nasıl çalışmışım :halay: gebelikten dolayı gündüz vardiyasında çalışıyorum 7 aydır fakat vardiyalı çalışmak iyidir, gündüz uykusuna alışmak zor onun dışında bence sorun yaşamazsın.
cidden mi.inşallah iyi olur ya.ben uykucuyum bu mevzu beni ürkütüyo

kızlar ben kamuda çalışıyorum 12-48 vardiyaya dönecek işim ve ben 24 yaşında evliyim ayrıca başka bi ildeyim gurbetçiyiz yani.1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışacağım .. vardiyalı çalışanlar var mı aramızda gece çalışmak cidden çok mu zor?
Bence çok kolay. 6 yıldır vardiyalı çalışıyorum. Sen dua et öğrencilik yok :) 14 - 22 arası oluyor. Ne sabahın ne gündüzün var

Ben otelde çalışiyorum ve bildiğiniz gibi bu tip hizmet sektörü hep vardiyalidır. Bazen vardiyali oluyorum bana göre çok yorucu. Bekarim evli olsam bir de eve git evle uğraş mahvolurum ben. Bir sabah bir akşam derken sabahım aksamim birbirine geçiyor ve vücudum dinlenemiyor. Tabii otel ve kamu sektörü farklıdır. Vücut kapasitesi de oyle. Ben çok yoruluyor ve zorlaniyorum ama belki siz yaparsıniz kolay gelir,belli olmaz.

1 senedir vardiyali calisiyorum ama benim en erken geldigim saat 7 en gec ciktigim saat 12 dir.

Sartlar bu haldeyken bile ben zorlaniyorum alisamiyorum bir diger sisteme gece gunduz olsaydi kaldiramazdim sanirim.

Küçük çocuk yoksa idare edilebilir..

Not: Kamu çalışanı değilim hiç vardiyalı çalışmadım. Sadece çalışan anneyim :)

Gece calismak tabii ki kolay bir mesele degil. Ama 12 saat calisip 48 saat istirahat edecekseniz gayet iyi bence. Sadece su hafta dönüşlerinde cok zorlanirsiniz. Onun dışında gun icinde işe gitmemek guzel oluyor, ben severim. Her gun mesaiden daha iyi yani bana gore.

Back
X