• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var yemezlik midir bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilimi seviyorum ve sürekli stresli olmasından kendine ait hiçbir şey yapmaması dan rahatsızım. İnsna sevdiği için üzülür. Başkası çalışıo tatile vs giderken bu çocuk Bi çay içmeye dışarı çıkmıyor.
Bu durum böyle devam eder evlenince de böyle gider kabullenebileceksen devam et.bu biraz vizyon meselesi onların para ile ilişkileri bu şekilde para onlar için yatırım aracı o kadar ileride sen çalışıp para kazansan bile o paraya da karışırlar bunu göze alabiliyor musun? Dışarda bi çay bile içmiyor ne bileyim bana tuhaf geliyor insanın çalışması için motive olması lazım ben üstüme başına bisey almaz dışarda biseyler yiyip içmezsem kazandığım para beni tatmin etmez

Her ailenin yapısı farklıdır. Annesinin babasının işi yatırımları veya eşyaları sizi neden üzüyor ki? Cok anlamsız değil mi yargılarınız? Bu kadar müdahil olmaya ailesiyle alakalı yorumlar yapmaya ne lüzum var? Fazla sahiplenmişsiniz bence eşiniz bile olsa herjesin aile dinamiği farklı ve fazla eleştiriye açık konukar değil. Bana göre sizi ilgilendirmşyır bu konular. Sizin mutlu oldupunuz şeylerden o mutlu olmuyor olabilir.

15 yasında cocugu calıstıran aileden uzak dur derim,
Bukadr varlık içinde neden okutmamışlar?
Cok acı çekersin ciddi dusunursen
Yatırırm ,birikim güzel seyler ama hayatı zehir etmeden.
Yok okumuşlar ama şöyle, sabah okula gitmiş çıkışta işe. Ünv i ikinci öğretim yazmış sabah okula akşam ğnv e. Ortaokul lisede de öyle okul çıkışı çalışmış. Bana da yanlış geliyor

Bu evlenince de böyle devam eder. Erkek arkadaşınla aynı kafa yapısında değilsen iş ciddiye binmeden bitir derim.

Sevgiliniz gerçekten tatile vs gitmek istese giderdi. Durumları iyi diyorsunuz. Demek ki o da böyle yaşamaktan şikayetçi degil. Kardeşinin geleceğini düşünmek ona kalmamiş anne babası varken. Hayata dair isteklerinizi iyi konuşun. Yani siz tatil yapmak isterken o iş peşinde olursa sorun olur.

Erkek arkadaşınız bu. Onun hayattaki doğrusu bu.
Insanların görüşme nedenleri de uygun müyüz degil miyiz diye bakmak. Demekki size çok ters ona normalse siz uygun değilsiniz

Bazı insanların calısmaktaki motivasyonu yatırım yapmaktır. Bazı insanların da tatile gitmek, rahatlamak gbi seyler. Bu onların aile geleneği onu biliyorsunuz anlamışsınızdır asla değişmez. Evlenmeye karar verirseniz de bilincinde evlenin yani yası küçük değil erkek arkadasınızın hala kendi yatırımını yapamaması ya da ben ve benim hayatım dememesi bana garip gelirdi.

Benim kayınvalideler de böyle. Banka hesapları ağzına kadar doludur. Para yağar nerdeyse. Ama harcamazlar. Kayınpederim 1 lirayı hesap eder. Böyle insanlar çok zor, benden söylemesi

Karışmamalısınız belki ama bunlar ilişki bitirmek için yeterli sebep. Para hırsıyla yaşayan insanlar hayatı zehir eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back