- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
- Konu Sahibi CHOCOLATEA
-
Bu arada hanımlar Kartal'dan Tarabya'ya nasıl geçeceğimi bilmiyorum.Toplu taşıma raçlarıyla gideceğim. Bilen varsa bana tarif edebilirmi. Şeniz. a.s.
Hanımlar merhaba,
Demin telefonuma Acun Medyadan mesaj geldi. Var mısın? yok musun? yarışması ilk başladı zamanlarda başvuru yapmıştım. Unutmuştum çoktan. Şimdide mülakata çağırıyorlarmış. 28.07.2008 Pazartesi günü Tarabya da saat 1 de. Nedense pek gitmek gelmiyor içimden.Moralin bozuk olduğum için galiba kafamçokkarıştı
Bana yardımcı olur musunuz belki gitmeye ikna olurum sizin sayenizdetatlicadiarzu
Yanlış hatırlamıyorsam daha önce mülakata çağırılan arkadaşlar vardı. Gidenler oldumu? Nasıl geçti yani bana fikir verebilirler mi?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bence bosuna gıtme hem vskıt kaybı oluyo bneım dayımıda cagrdılar 3 kere gorusmeye cagrıyolarda flan fılan ooo uzun ıs bosuna ugrasma yanı okdar yolu gıtcen bıde gece bıtıcek gorusme sadece sen olmuyomussun orada yanı o yarısmada sututdyodakı seyrcıler varya hepsı gorusmeye cegrılmıs ınsanlar ıste gorusmeler bıtırıldıkten sonrada orda seyırdı konumunda tutuuyolar sızı ve geece 12 de gonderıyolar yanı masrafında kendıne artık yol paran vaskıtlerın zarar krdes bosa ugrasma daym gıttı gorusmeye ama bızım ev sarıyerde gorusme yerıde tarabyada metın oktay tesısılerıtydı sanırım yada enkamıydı unuttum sımdı yanı bızım evımıze yakın oldugu ıcın gıttı
bosuna gıtme derım vakıtıne yazık
canımmm ayy ne sevindim.:dance::dance:.git tabii niye gitmeyesinki...:sm_confused:inşallah oralardada görürüz seni...
al paracıklarıda bir yemek ısmarla ..geçen sefer buluşamamıştık bunu telafi edersin artık...:icecream:
canım görüşmeye geleceğin yer işyerimin yanı başı metin oktay spor tesislerine geleceksin tarabyayla alakası yok ferahevler orası kartal da 4. levente bişeklilde gel 4. leventten ferahevler otobüsüne bin tam metin oktay spor tesislerinin önünde durak var orda inersin.....
benide söyle söyleyebilirsenden cagırmıslardı gıtmemıstım ayrıca ilk mulakatta acunu gormuyosun 3 mulakat oluyo ilk 2 sinde yetkililerle 3. sünde acunla görüşüyorun..
hayırlısı olsuna.s.
iyi şanslar canım...
Hadi canım bol şans sana. İnşallah seçilirsin kız. Ben heyecanladım valla. Hehehehe :dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?