var mı baya indirimde olan güzel bi parfüm??

dilek9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
80
3
48
Adana
evet kızlar soru açık
şuan indirime girmiş fiyatı uygun olan güzel ünlü bi parfüm varmı
parfüm almak istiyorum içim acıyo resmen o kadar para veremem ben:))

evet kızlar soru açık

Ben geçenlerde boynerden internet sitesinden guerlain idylle seti yuz tl ye almıştım

evet kızlar soru açık

Cnm the body shopta vucut spreyleri var parfum olarak kullanilio ayni sey yani 34 tl ve kocaman şişe :)) harika kokulari var cesit cesit ben bircok kokusunu kullandim cok memnunum sureklide kullanirm. Ben bitek avmlerde gordum subelerini ona gore bakarsin artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsiburadada Hermes 24 Faubourg Limited Edition Edp 100 Ml 120 Tl. Kesinlikle mükemmel bir koku ve acayip kalıcı, indirimde şu an. Bir yıl kullanılır 100 ml.olduğu için. Başka parfümlerde de indirim var sitede..
Onun dışında yves rocherin parfümleri de kalitelidir.

ne zaman aldın cnm sen ben baktım şimdi 400 tl hepsi buradada

Hepsiburada zaman zaman indirime sokuyor ürünleri. Şuan aynı fiyata bulamaman çok normal..
doğru haklısın cnm birde kullanıcıyı bulmak lazım tabi.
çok denemek istediğim bir parfüm o bnm inşallah denk gelirim

aldıgın urun üretim tarihi kaçtı canım bi de kokusu kalıcı mı.
kış için biraz kalıcı kokular arıyorum

aldıgın urun üretim tarihi kaçtı canım bi de kokusu kalıcı mı.
kış için biraz kalıcı kokular arıyorum

canım az evvel sipariş verdim daha, 5 gün içinde gelecek diye görünüyor. ama aynı ürünü daha önceden yine hepsiburadadan almıştım, sorun yoktu. hem kalıcı hem de ağır olmayan bir koku. çiçeksi oryantal diyebilirim...

notaları tam benlik göünüyo zaten.
ama fragrantica limited editioon diye bi versiyonu yok hermesin.
o biraz kafamı karıştırdı

a o muymuş. şişe farklı olunca dikkat etmemişim.ay sümbül de varmış içinde baılırım.
bizim koku zevklerimiz uyuşuyor sanırım

evet canım genelde benziyor. kış için gerçekten uygun bir parfüm olacağını düşünüyorum. elimdeki noa bitsin, hemen kullanmaya başlıycam kış aylarında :)

çok teşekkür ederim cnm haber verdiğin için ama benim istediğim elixir malesef yine çok pahalııı
Elixir'i denedin mi? Bende notalarına kanıp seveceğimi düşünmüştüm denemeden alacaktım.
Ama bir denedim gerçekten çok maskülen bir koku hiçbir kadınsallık bulamadımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…