Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar soru açık
şuan indirime girmiş fiyatı uygun olan güzel ünlü bi parfüm varmı
parfüm almak istiyorum içim acıyo resmen o kadar para veremem ben:))
evet kızlar soru açık
evet kızlar soru açık
ne zaman aldın cnm sen ben baktım şimdi 400 tl hepsi buradadaHepsiburadada Hermes 24 Faubourg Limited Edition Edp 100 Ml 120 Tl. Kesinlikle mükemmel bir koku ve acayip kalıcı, indirimde şu an. Bir yıl kullanılır 100 ml.olduğu için. Başka parfümlerde de indirim var sitede..
Onun dışında yves rocherin parfümleri de kalitelidir.
Hepsiburada zaman zaman indirime sokuyor ürünleri. Şuan aynı fiyata bulamaman çok normal..ne zaman aldın cnm sen ben baktım şimdi 400 tl hepsi buradada
doğru haklısın cnm birde kullanıcıyı bulmak lazım tabi.Hepsiburada zaman zaman indirime sokuyor ürünleri. Şuan aynı fiyata bulamaman çok normal..
ne zaman aldın cnm sen ben baktım şimdi 400 tl hepsi buradada
aldıgın urun üretim tarihi kaçtı canım bi de kokusu kalıcı mı.
kış için biraz kalıcı kokular arıyorum
notaları tam benlik göünüyo zaten.
ama fragrantica limited editioon diye bi versiyonu yok hermesin.
o biraz kafamı karıştırdı
çok teşekkür ederim cnm haber verdiğin için ama benim istediğim elixir malesef yine çok pahalıııcanım şu an inanılmaz indirimde yine hermes 24 :) bence kaçırma. ben şimdi yedekledim aldım hemen. zaten sitede de sınırlı stok diyor. 100 ml ve edp olması da bir artı :)
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgta90695&categoryId=32010686
Elixir'i denedin mi? Bende notalarına kanıp seveceğimi düşünmüştüm denemeden alacaktım.çok teşekkür ederim cnm haber verdiğin için ama benim istediğim elixir malesef yine çok pahalııı