• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilyalı parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi yzc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
95
1
0
Samsun
:nazar::18:kızlar şöyle kremalı bisküvi gibi kokan bir vanilyalı parfüm istiyorum sitede önerilen bi parfüm vardı üstünde cocuksu desenleri olan ona baktım şeker kokuyo ben tam vanilya istiyorum önerilerinizi bekliyorum:53::51::44::2:

body shopta görmüştüm canım ama adını hatırlamıyorum
böyle cam şişede basit olanlarındandı.
tam vanilyaydı
ben de gündüz parfümü olarak çileklisini kullanıyorum bütün erkek arkadaşlarım çok beğeniyor tavsiye ederim:23:

saol canım body shop taki sanırım vücut spreyiymiş ve tarçınlı vanilyalıymış duyduquma qöre..ayrıca bunu nerden bulabilirim ve fiatı ortalama nedir acaba cnm:63:

saol canım body shop taki sanırım vücut spreyiymiş ve tarçınlı vanilyalıymış duyduquma qöre..ayrıca bunu nerden bulabilirim ve fiatı ortalama nedir acaba cnm:63:

:nazar::18:kızlar şöyle kremalı bisküvi gibi kokan bir vanilyalı parfüm istiyorum sitede önerilen bi parfüm vardı üstünde cocuksu desenleri olan ona baktım şeker kokuyo ben tam vanilya istiyorum önerilerinizi bekliyorum:53::51::44::2:

merhabalar vanillya kokan vücüt parfüm istiyormussunuz ozaman sizee caşmeer parfüm öneririm artı bettina barty vanili nin parfüm gibi olanları var ve lotyonları ...ben almanyadan cok getirdim ve uyguna verdim sabah sürüyorsun bettinanin lotyonunu vaili olan hatta musk u da var kalıcı kokulu lotyon yani dediğim gibi vücüt spreyi de var eu de toullet yoğun vanjılı kokuyor ....mesaj atabilirsin xxxxxxxxveya burdan mj gönderebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
vanılyadan konu açılmışken söylemeden geçemeyeceğim.Vanılyanın erkekler üzerinde afrodizyak olduğu heryerde yazıyor amaaaa yendığınde öyle .Parfümde aynı etki sağlamıyor benden söylemesi hanımlar.

başka bir başlığın altına daha yazmıştım aynısını ama vanilya yağını öneririm. tüm vucüda sürdükten sonra ısınma hissi veriyor, etkliyor yani;) ayrıca kokusu çok kalıcı, saatlerce çıkmıyor ve parfüm gibi hoş kokuyor. nişanlım bayıldı ve etkilendi;) ayrıca bir kız arkadaşım da parfüm sandı.

Back