kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. malum ameliyatıma cok az kaldı,10 gün kadar bi zaman var önümde psikolojik olarak hazırladım kendimi, sıra geldi diğer hazırlıklara. bana önereceğiniz şeyler var mı? özellikle beslenmeyle ilgili? birde bir ara forumda denk gelmiştim ama kaybettim o yazıyı, hastanede nelere ihtiyac duyarım dersiniz? neler alayım yanıma
Ben yanima esofman almistim, ust kismi onden fermuarli kolsuzdu mayis ayi oldugu icin, ic camasiri, yedekleriyle beraber ,ped , pijama ust tarafi onden dugmeli, islak mendil, makyaj malzemeleri gerci yapmadim cikarken ama olsun yanimda bulunsun demistim:)kremlerim, laptop almadim yanima, ameliyat olduktan sonra uslu kizlar gibi hic kipirdamadan (zaten kipirdayamiyorsun) mutlu bir gulmusemeyle yatmistim yatagimdabol bol telde konusup gece yarisina kadar tv izleyip arada bir bandajlardan gorebildigim kadariyla bakip tatli bir uykuya dalmistim:)
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. malum ameliyatıma cok az kaldı,10 gün kadar bi zaman var önümde psikolojik olarak hazırladım kendimi, sıra geldi diğer hazırlıklara. bana önereceğiniz şeyler var mı? özellikle beslenmeyle ilgili? birde bir ara forumda denk gelmiştim ama kaybettim o yazıyı, hastanede nelere ihtiyac duyarım dersiniz? neler alayım yanıma
Canım grip olmamaya calıs, bol bol vitaminli seyler ye, iç. Sanahları portakal suyu iç ve dinlen vücudunu yorma. Ne kadar dinç girersen ameliyata o kadar cabuk toparlanırsın. Bitki çayı asprin içme.
Yanınada önden fermuarlı yada düğmeli kıyafet. Alt tarafında kolay cıkan bir esofman olsun ilk gün kendin cıkartamıyorsun yanındaki kişi zorlanmasın. Şal olsun yanında kızlar bana söylemişlerdi işe yarıyor. Ameliyattan cıkınca cok üşünüyor. Corap, iç çamaşırı, hastanede vermişlerdi ama vermezlerse pipette olsun suyu ilk gün pipetle içmiştim. Yattıgın yerden canın sıkılanilir oyalanacak birseyler olsun. Ben iphone ile sıkılmamıstım. Küçük havlu olabilir. Terlik mutlaka olsun. Islak mendil. Sac bas dagılmıs oluyor. Ben fön cektirip gitmiştim cıkınca saclarım savastan cıkmıs gibiydi :) tarak falan al yanında kim varsa sacını tarar o bile moral veriyor :) simdilik aklıma gelen bunlar
Ben yanima esofman almistim, ust kismi onden fermuarli kolsuzdu mayis ayi oldugu icin, ic camasiri, yedekleriyle beraber ,ped , pijama ust tarafi onden dugmeli, islak mendil, makyaj malzemeleri gerci yapmadim cikarken ama olsun yanimda bulunsun demistim:)kremlerim, laptop almadim yanima, ameliyat olduktan sonra uslu kizlar gibi hic kipirdamadan (zaten kipirdayamiyorsun) mutlu bir gulmusemeyle yatmistim yatagimdabol bol telde konusup gece yarisina kadar tv izleyip arada bir bandajlardan gorebildigim kadariyla bakip tatli bir uykuya dalmistim:)
muhtemelen bende öyle olacağım
liste yapıyorum şuan,
-Önden fermuarlı veya düğmeli pijama , hırka, sabahlık tarzı kıyafetler ve esnek rahat alt eşofman, iç çamaşırı.
-Şal , çorap , havlu, terlik , pipet , peçete, ıslak mendil , sabun , poşet.
ben meyve çok severim kendime ameliyat öncesi meyve alışverişi yapayım bariyoğurt falan alicim kalsiyum desteğiiiiiii, hemde mis gibi uyurum.
listem henüz bu kadar artık aklıma geldikçe eklerim
Kizlar sok sok sok! Az once cenk beyin yanindan geldim, 1 aralik gunu cenk bey sehir disinda olucakmid oyuzden bi sonra ki hafta yapalim dedi eger haftasonu olsun diyosan. Noooooo dedim daha fazla bekleyemem. Ozaman 31 kasim cuma aksami olur dedi. Kabul ettim aksam 6 gibi giricem ameliyata niyeyse biraz keyfim kacti. 1 gun onceye alinmis oldu yani ameliyat tarihim. Cok mutluyummmm
Kizlar sok sok sok! Az once cenk beyin yanindan geldim, 1 aralik gunu cenk bey sehir disinda olucakmid oyuzden bi sonra ki hafta yapalim dedi eger haftasonu olsun diyosan. Noooooo dedim daha fazla bekleyemem. Ozaman 31 kasim cuma aksami olur dedi. Kabul ettim aksam 6 gibi giricem ameliyata niyeyse biraz keyfim kacti. 1 gun onceye alinmis oldu yani ameliyat tarihim. Cok mutluyummmm
canım hayırlı olsun bende 27 sinde olacağım bir aksilik çıkmazsa kasım 30 çekiyor ama ben çantamı hazırladım bile
beslenmeyle ilgili ben yaziyim, eğer normal yemek yiyen biriysen hastanede sana uygun yemek veriyorlar. ama benim gibi domuzcuk misali yiyorsan refakatçini yemeğe dışarı yollayıp refakatçi yemeğini de hüpletebilirsin
yanına ped al, zamanı olmasa da narkoz stres vs lazım olabiliyor. can sıkıntısıa karşı laptop, kitap götürebilirsin. diren takılacaksa çıkışın için cepli bir hırka kolaylık olur. benim polarımın iç cepleri vardı, direnleri ceplere koyup nişantaşında yemeğe gitmiştim hastane çıkışı söylemesi ayıp
Sayılı günler çabuk geçiyo az kalmış hayırlısı olsun cnm.Bu arada avatarına bayıldım çok seksi sende öyle güzel ve seksi memişlere kavuşacaksın.
uuuu çok güzeeeel :)
ben 3 günlük ameliyatlıyken sende ameliyat oliceksinn
gelsin memişleeer
27sinde mi ameliyatıııııııın?
eveeeet , yarın da protez denemesi yapacağız doktorumlaa
çok heyecanlıyıımmm
Eeeee bişey kalmamış güzel haberlerini bekliyoruz cnmeveeeet , yarın da protez denemesi yapacağız doktorumlaa
çok heyecanlıyıımmm
çok heyecanlıyıımmm
çok heyecanlıyıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?