• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

Hayirli olsun vanilyacim, umarim en kisa zamanda istedigin goguslere kavusursun:)

beratticiim tşk ederimm inşallah herşey yolunda gider, korkuyorum falan ama içimde 1 gr umutsuzluk yok. harika olucaklar. sana yardımın ve desteğin için ayrıca cok tşk ederim. sen ve gizem bana extra yardımcı oldunuz. gerçekten hem cok keyifli hemde tedirgin edici bir süreç; nekadar bilgi sahibi olabilirse, okadar doğru karar verebiliyor insan. bende yardmlarınız sayesinde kendimce dogru oldugunu düşündüğüm bir dr.da karar kıldım. Allah utandırmasın. Allah herkesin gönlüne göre versin. İmkanı, cesareti olmayan herkese biran önce nasip etsin rabbim.:16:

beratticiim tşk ederimm inşallah herşey yolunda gider, korkuyorum falan ama içimde 1 gr umutsuzluk yok. harika olucaklar. sana yardımın ve desteğin için ayrıca cok tşk ederim. sen ve gizem bana extra yardımcı oldunuz. gerçekten hem cok keyifli hemde tedirgin edici bir süreç; nekadar bilgi sahibi olabilirse, okadar doğru karar verebiliyor insan. bende yardmlarınız sayesinde kendimce dogru oldugunu düşündüğüm bir dr.da karar kıldım. Allah utandırmasın. Allah herkesin gönlüne göre versin. İmkanı, cesareti olmayan herkese biran önce nasip etsin rabbim.:16:

Canim, insallah hersey yolunda gidecek korkma:) bu forumda herkez birbirine cok yardimci oluyor. Banada ozellikle Gizem ve Arzu arkadaslarimiz cok yardimci olmustu oncelikle. ve diger arkadaslar sagolsunlar yardimci oldular . Bende ameliyatima bir kac hafta kala cok tatli bir heyecan icindeydim.:1: Bir an once olup bitmesini istiyordum. Korkmamistim ama ameliyathaneye girerken biraz tirsmistim:18: acikcasi, ama cok surmemisti bayilip ayildiktan sonra hersey olmus bitmisti:) dedigin gibi Allah herkezin gonlune gore versin, sana ve ameliyat olacak diger kisilere yadimci olsun.

Silikon taktıracaksınız sanırsam :) Lütfen aşamalarını yazarsanız çok seviniriz neler yaşıcaksınız fark nedir psikolojik açıdan hisleriniz yorumlarınızı heyecan içinde bekliyorum , Hadi hayırlısı bakalım..

Silikon taktıracaksınız sanırsam :) Lütfen aşamalarını yazarsanız çok seviniriz neler yaşıcaksınız fark nedir psikolojik açıdan hisleriniz yorumlarınızı heyecan içinde bekliyorum , Hadi hayırlısı bakalım..

Herşeyi anlatıcam merak etme, bu hafta testlerimi yaptırıcam. herseyi yazıcam tek tek, takipte kalınız :23:

ayy heyecan yapmadan duramıyorummm, bide 2 operasyon birden geçiricem ya o da korkutuyo biraz, cok mu canım yanar vs. gibi :(

Başka hangi operasyon olacaksın canım .. O konuyu kaçırdım ben sanırım. Ben şahsen kombine ameliyat taraftarıyım.Vücudun başka bir yerindede beğenmediğiniz bir kusur varsa,maddi durumunuz el veriyorsa,doktorunuzda onaylıyorsa tabi bir ameliyatta diğer sorunlarda giderilmeli.Agrı öyle böyle oluyor zaten,ikisini yada üçünü bir arada çıkarmak mantıklı ;) Ben ameliyat olduğumda hem Gögüs hem burun hemde gozkapagı ameliyatı olanlar vardı.Hatta Gögüs,burun ve lipo olanlarda vardı.Gece hep birlikte kolidorda turluyorduk ;)

Başka hangi operasyon olacaksın canım .. O konuyu kaçırdım ben sanırım. Ben şahsen kombine ameliyat taraftarıyım.Vücudun başka bir yerindede beğenmediğiniz bir kusur varsa,maddi durumunuz el veriyorsa,doktorunuzda onaylıyorsa tabi bir ameliyatta diğer sorunlarda giderilmeli.Agrı öyle böyle oluyor zaten,ikisini yada üçünü bir arada çıkarmak mantıklı ;) Ben ameliyat olduğumda hem Gögüs hem burun hemde gozkapagı ameliyatı olanlar vardı.Hatta Gögüs,burun ve lipo olanlarda vardı.Gece hep birlikte kolidorda turluyorduk ;)

canım ben kulak ameliyatı olucam bide. cenk beyde 2sini birden olmam taraftarı. iyleşme süreci biraz beni düşündürüyor. 2.5 ay sonra hala normal hayatına dönemeyen arkadaslar var. yan yatamayan, gögüsüne dokunduramayan, spor yapmayan vs. yeni yılda zıp zıp yıplayamazsammm :)

canım ben kulak ameliyatı olucam bide. cenk beyde 2sini birden olmam taraftarı. iyleşme süreci biraz beni düşündürüyor. 2.5 ay sonra hala normal hayatına dönemeyen arkadaslar var. yan yatamayan, gögüsüne dokunduramayan, spor yapmayan vs. yeni yılda zıp zıp yıplayamazsammm :)

bende ıkı yada uc amelıyatı bır arada olma taraftarıyım maddı durum elverıyosa tabı. bır kez narkoz alıyosun , amelıyathane hastane ucretını bır kez verıyosun, kombıne amelıyatlarda fıyatta uygun olabılıyo.. canım sende oyle yada boyle ıyıleseceksın ve cenk beyde onay verdıyse korkmana gerek yok ..
ben bır kontrolumde ıngıltereden gelmıs bır kız gormustum kafıle olarak gelmıslerdı..kız burun, meme, çene amelıyatınının hepsını bır amelıyatta olmustu.
mesela meme benı 3- 4 gun zorladı oda sadece yatıp kalkarken ve agrım olmadı fazla..ama 4 gun yatıp kalkarken zorlanacaksın o bıraz can sıkıcı.
burun amelıyatımdada kafam zonklayarak uyanırım dıyodum ve uyandıgımda narkozdan dolayı uyku sersemlı dısında hıc bı sorun yasamadım hatta ertesı gun cenk beye sormustum benım burnumda hıc agrı yok ya bu normal mı dıye..ve herkes burun amelıyatından korkar ama agrısı olmayan bır operasyondur dedı..tamponlarda ıslak tampon oldugu ıcın eskıde kullanılanlar gıbı zorlamıyo ınsanı..yanı cıkarken gıdıklanma gıbı bı hısle cıktı..
mesela ben ekonomık olarak musaıt olsaydım ıkısını bır arada olurdum..
sende hıc korkma bu tatlı heyecanın keyfını cıkarmaya bak ;)

Sende benim gibi aktif,hareketli,zıpır zıpır birisin demek :52: Yılbaşında çok zıplayamasanda dekoteli bir elbise giyinip ortamda bütün dikkatleri üzerine çekersin merak etme :34: Oynarsında ama öyle çok dagıtarak degil tabikide :1: Yavaş yavaş,duruma göre takılırsın panik yok :54:

kızlar ben yarın testlerimi yaptırıcam ancak regl oldum. regl döneminde yapılan kan testlerinde hormonlar sapıtmış bi şekilde çıkar mı dersiniz?

kızlar ben yarın testlerimi yaptırıcam ancak regl oldum. regl döneminde yapılan kan testlerinde hormonlar sapıtmış bi şekilde çıkar mı dersiniz?

Sadece regl olman sonuçları etkilemez diye biliyorum tatlım, ama ilaç aldıysan o etkileyebilir. Sen sor yine de tahliller yapılmadan önce.

Back