Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

talihsizlik o ki muayene saatimde doktorun acil ameliyatı çıktı ve görüşme yarın sabah saat 10 a ertelendi..
kendime buna benzeyen sütyenden aldım 2 çeşit biri yuvarlak diğeri oyuntulu yaka protezleri onun içine koyarak deneyeceğim.. birde kalıplı ama desteksiz 75 C cup südyen aldım onda da denerim dedim.. aslında D cup alacaktım da kocaman durdu üzerimde
kızlar yaa..
ameliyat sonrası kullanacağım sporcu sütyeninden hiç biyerde bulamadım gezmediğim eczane medikal kalmadı ya..
sizin kullandığınız memnun kaldığınız bi marka varmı internetten alayım..
hangi eczaneye girip sporcu südyeni varmı desem "aa.. yok onu spor malzemeleri satan bi yere sorun "dedi bende aradığım "o tarz bişey değil operasyon sonrası kullanacağım" dedim "ozaman medikallere gidin" dediler ama sadece 1 tane medikal istek üzerine bedenle getirtiyoruz dedi siz nasıl aldınız kuzular :44:

Son düzenleme:

canım valla ben de pzt günü kendi dr.uma sordum nasıl bir sütyen alayım diye, ben hastalarıma cok pahalı ürünler önermiyorum, 3-5 liralık kısa streç sporcu sütyenleri varya onlardan al bedenide small olsun dedi. bende biraz daha kolay giyilebilen bişi istiyorum aslında önden fermuar ya da cıtcıtlı falan. cok profesyonel bişey olmasına gerek yok yani, ben o medikalcilerde satılan sütyenlerin fiyatlarına bakmıştım 150tl.den baslıyo. cok geldi acıkcası bana.

canım eger doktorun bandaj kullanıyosa o medıkal sutyenlerden almana gerek yok.sen onu bı sor doktoruna.
genelde bandaj kullanmayan cerrahlar tercıh edıyo medıkal sutyenı.
ben nbb nın kını kullandım bandajlar bırıncı haftada cıktıktan sonra.sıkılıgı guzel ama bıraz gıyerken zorluyo.fermuar falan yapmamıslar.
iç çamasır satan yerlere sporcu sutyenı dedgınızde verıyolar.bıraz sıkı olmaası gerekıyo tabı sıkı tutsun dıye ve memenın sekıllenmesındede onemlı.

Kızlar,bu konu ile ilgili daha öncede birçok yere tavsiyemi yazdım.Ama aramıza yeni katılan arkadaşların göünden kaçmış olabilir.Tekrar yaziyim bari Ay yıldızın sporcu sütyeni bu ameliyatlardan sonra kullanılabilen bir sütyen.Verecegin linke girip bakarsanız zaten estetik ameliyatlar sonrasında kullanılabilen en ideal sütyen yazısınıda görürsünüz Kullanımıda çok rahat.Önden kopçalı olması nedeniyle giyinip çıkarırken zorluk yaşamazsınız.Cup ölçüsü olmadıgı için her gögüse olur.Sadece gögüs alt bedeninizi ölçüp ona göre sipariş vermeniz gerekiyor.75-80-85 beden gibi...Bedeninizi ögrenmek içinde daha önce açtıgım linke bakabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Sütyen bilgilerini bulabileceginiz ve sipariş verebileceginiz linkide veriyorum,inceleyin SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

Son düzenleme:

arzumcum hzırı gibisin yeminle cok saol canım bundan alıcam bende muckkkk

Vanilyaaaa çok az kaldıı ben senden daha heyecanlıyım:) mutlaka bizimle paylaş deneyimlerini merakta bırakma bizi. bu arada estetikten sonra kaç beden büyüyecek gögüslerin????

Son 8 günde kalmışsın yavru Böyle geri sayım olurmu yahu..Hadi bakalım son 4 gün diyelimmi o zaman
evet artık heyecandan sayamıyorum resmen 5 gün sonra minik kulaklarım ve koca memelerim olucak wuuuhuuuuuuuuuuuuu küçük olcak korkusu basladı şimdi bende loveyourlook sitesinde aml. öncesi sonrası bi foto buldum kızın memişleri aynı benimkiler tabii önce ki hali :) sonra ki hali ise tam istediğim gibi acaba cenk beye göndersem mi resmi diyorum :44: ama adam manyak olduğumu düşünür mü diye vazgeçiyorum. gönderiim mi dersin :)

Vanilyaaaa çok az kaldıı ben senden daha heyecanlıyım:) mutlaka bizimle paylaş deneyimlerini merakta bırakma bizi. bu arada estetikten sonra kaç beden büyüyecek gögüslerin????
paylaşmaz olur muyum şekerim, cuma günü arzumun önerdiği sütyenden sipariş ettim yarın gelir sanırım, bide az önce ameliyat bicaması aldım kendime bi görseniz pembe pembe çok eğlencelikli

arzum bende çok teşekkür ederim yardımların ve verdiğin bilgiler için seni forumdan tanıdım ama tanıdığım kadarıyla melek gibi bir insansın iyiki varsın sevgiler.
Ben teşekkür ederim canım..Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana O senin güzel kalbinin bakışı,ondan Kalp kalbe karşıdır

Bunlar güzel heyecanlar canım Allahın izniyle en güzel görüntüye kavuşacaksın sorunsuz bir şekilde Begendigin fotografta hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi yazar muhakkak Yada telefona kaydedip doktoruna gösterebilirsin tabiki Manyak oldugunu düşünmez asla,bu ameliyat için ne kadar heyecanlı oldugunu düşünecektir

ameliyat tarihine kadar dr.umu göremicem, telefon acıp mail.ını isteyeyim bare de o şekilde göndereyim yada mms gönderirim telimde kayıtlı zaten resim. teşkkür ederim cnm

ameliyat tarihine kadar dr.umu göremicem, telefon acıp mail.ını isteyeyim bare de o şekilde göndereyim yada mms gönderirim telimde kayıtlı zaten resim. teşkkür ederim cnm

vanilyacim bende o sitelerden laptopuma begendigim iki resmi yukleyip , doktorumla gorusmeye gittigimde gostermistim. sende gosterebilirsin garip karsilamaz yani:) hadi cok az kaldi bende seninle bir heyecanlaniyorum:)

busefer gerçekten çok çok az kaldı geri sayım bitiyor valla ben bile heyecanlandım. inşallah ağrısız sızısız istediğin memelere sağlıkla kavuşursun..

vanilyacim bende o sitelerden laptopuma begendigim iki resmi yukleyip , doktorumla gorusmeye gittigimde gostermistim. sende gosterebilirsin garip karsilamaz yani:) hadi cok az kaldi bende seninle bir heyecanlaniyorum:)

Tekrar mı gitsem acaba muaynaneye adam bıktı benden yeminle evet az kaldı canım sende az ugrasmadın benimle cok cok tşk ederim sana da

cok tşk ederim canım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkese nasip etsin

canım ya az kaldı amelıyatına bende heyecan yaptım valla senle beraber. cok hoş güzel bı kızsın ve umarım her sey ıstedııgın gıbı olur mutlu olursun.
bu kk da gordugum hatunların hepsı cok guzel ve cok bakımlı ) sevıyorum hepınızı ..

Son düzenleme:
ben de uzun süre sonuç için bekleyenlerden ve buradaki değerli arkadaşlar fkir edinenlerdenim. çok şükür izmir de 5.5 ay ince ameliyatımı oldum ve artık unutuyorum bile orda yabancı bir şey olduğunu, inanılmaz keyifli. herkese tavsiye ederim

bana hoş güzel diyene bakar mısın, sensin be asıl güzel canım benim senin yardımların sayesinde bi çok şeyi netleştirdim kafamda coooook tşk ederim. inanılmaz heyecanlı bi süreç ve gerçekten bu süreçte insan tecrubeli birilerine ihtiyac duyuyor ama ben inanın bu kadarını beklemiyordum. cok iyisiniz cook tatlısınız cooook minnoşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…