Çok sevindim adına umarım herşey yolunda gider. Yaza bomba gibi giriceksin )
inşallah canım ya seninkine bayıldım bayıldım ben 250cc istiyorum inşallah skntı yaşamam yaza bomba bomba istyrm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim adına umarım herşey yolunda gider. Yaza bomba gibi giriceksin )
Canm cc konusuna karar verdnmi sn doktorunla 275te dusunebilirsin Seninde dümdüz benim gbi doktrm Bna 250 yada 275 demişti bn 275 olsn istemistm. Buyuklgu cok ii bence 275ininşallah canım ya seninkine bayıldım bayıldım ben 250cc istiyorum inşallah skntı yaşamam yaza bomba bomba istyrm :)
canım yaaaa memnunsun sen değilmi korkuyom yaaa
canım yaaaa memnunsun sen değilmi korkuyom yaaa
Amelyattan hiç korkma inan bana korkulduğu kadar zorlu bir süreç değil. Hangi yöntemle yapılacak operasyanun? Benim kas zarı altına yerleştirildi protezim yeterli meme dokum vardı çünkü. Benm boyum 169 cm kilomda 58di geçen sene. Şuan 52 kg.ım zayıfladığım için dekolte bölgemde protezim dokununca ele gelmeye başladı. Ama zar altı operasyonda bunun olabileceğini biliyodum kendim kabul ettim yani. Bunu aklında bulundur derim. Ama inan korkulacak birşey yok. Cenk bey işinin ehli bir doktor ona güvenebilirsin. Hiç korkma ben kendi adıma mutluyum gecen sene aralık sonunda olmuştum ameliyatımı ve yazım muhteşem geçti :) senin de öyle geçecek. Büyüklük konusuna gelince benm tek sol göğsümde 250, sağda 300 cc protez var. Büyüklüğü beni tatmin ediyor ama azıcık daha büyük olsun isterdim açıkçası :) omuzlarım geniş ama belim cok ince benim oyuzden abırtı duracagını söylemişti Cenk bey oyüzden böyle karar verdik. Yine sorun olursa sor istediğin zaman. Telaşını anlıyorum içini ferah tut bence sonuç harika olucak
inşallah canım ya seninkine bayıldım bayıldım ben 250cc istiyorum inşallah skntı yaşamam yaza bomba bomba istyrm :)
Canm cc konusuna karar verdnmi sn doktorunla 275te dusunebilirsin Seninde dümdüz benim gbi doktrm Bna 250 yada 275 demişti bn 275 olsn istemistm. Buyuklgu cok ii bence 275in
Amelyattan hiç korkma inan bana korkulduğu kadar zorlu bir süreç değil. Hangi yöntemle yapılacak operasyanun? Benim kas zarı altına yerleştirildi protezim yeterli meme dokum vardı çünkü. Benm boyum 169 cm kilomda 58di geçen sene. Şuan 52 kg.ım zayıfladığım için dekolte bölgemde protezim dokununca ele gelmeye başladı. Ama zar altı operasyonda bunun olabileceğini biliyodum kendim kabul ettim yani. Bunu aklında bulundur derim. Ama inan korkulacak birşey yok. Cenk bey işinin ehli bir doktor ona güvenebilirsin. Hiç korkma ben kendi adıma mutluyum gecen sene aralık sonunda olmuştum ameliyatımı ve yazım muhteşem geçti :) senin de öyle geçecek. Büyüklük konusuna gelince benm tek sol göğsümde 250, sağda 300 cc protez var. Büyüklüğü beni tatmin ediyor ama azıcık daha büyük olsun isterdim açıkçası :) omuzlarım geniş ama belim cok ince benim oyuzden abırtı duracagını söylemişti Cenk bey oyüzden böyle karar verdik. Yine sorun olursa sor istediğin zaman. Telaşını anlıyorum içini ferah tut bence sonuç harika olucak
Slm vanillacimm.. Gecmis olsun oncelikle💕ben de fotolarini gormek istiorm arkadaslik teklifimi kabul edermisin?☺️
Ettm canm bakablrsnCnm oncelikle gecmis olsun, cok mrk ediorm fotolarini😳arkadaslik teklifimi kabul edermisin?))
Kabul ettimmm canım bakabilirsin
Tsk ediorm cnm))Ettm canm bakablrsn