Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azcık mı kalmış bu kızın güzelliğine güzellik katmasına, hadi bakalım, en güzel sonuçlar hepimizin olsun
Kaç gün kadı yahuuu :44: Bu nasıl geri sayım böylee...
Kaç gün kadı yahuuu :44: Bu nasıl geri sayım böylee...
ay bide senin tavsiye ettiğin sütyeni sipariş etmiştim bugun geldi denedim 80 bedeb sipariş etmiştim inanılmaz rahat. biraz küçük geldi gözüme umarım pamela anderson memişlerime olur
Olur olur Ben 75 bedenini almıştım,benim sırt kısmı geniş degil çünkü.Normalde sütyen bedenimde 75 bedendir..400cc ye 75 beden olduysa sana 80 bedende olur yani Cup olayı yokya o sütyende,ayrıca esnek çok rahat.Bak çok güzel duracak inan,normal hayattada çok rahat kullanacaksın Gerçektende kesimi duruşu çok spor.Bazı sporcu sütyeni diye satılan sütyenler babaanne sütyeni gibi oluyor çünkü Yakışır arkadaşıma
Kim seninle ilgilenmemiş bakiyim Biz varız bak,seninle beraber heyecan yapıyoruz inan
Ayyy canim benim ya cok tsk ederim sabah cenk beyin asistani ile konustum ameliyat saatimi oglen 1.e almislar 10.30da hastanede ol dedi kiz. Kac saat surer acaba? Ayyy kalbim yerinden cikicak sanirimmmm
Ay canım,ne güzel bir heyecan bu böyle..Hadi çok güzel sonuçlar olsun inşallah.Çok çok mutlu haberlerle aramıza dön canım Ameliyat 2 saat kadar sürer.Yani ameliyat o kadar sürmezde senin ameliyathaneden çıkman,odaya gelmen 2 saati bulur sanırsam Allah yardımcın olsun birtanem.Dua edecegim senin için
son 2 kız heyecan fırtınası yasıyorum suan, fenayım dr.uma ulaşamıyorum saati netleştirmek için arıycaktı yardımcısı aramadılar ben aradım bugun yarın ara dedi yardımcısı :44: biraz burkuldum bugun neden kimse benimle ilgilenmiyo diye
Canim benim:) kiz hepimiz ilgileniyoruz seninle , aklimizdasin cok az kaldi hayirlisiyla hersey guzel olacak:) bugunlerinin heyecaninin kiymetini bil cok guzel heyecanlar bunlar:) ben fazla giremedim bu hafta, sag gosumde bir kac aydan beri masaj yaparken bir sey geliyordu parmagima kucuk ama , cok kafama takmistim. cunku son bir yilda tanidigim iki kisiye gogus kanseri teshisi konulmustu. bende evhamliyim. gecen hfta doktora anlattim muayene etmeden direk hastaneye sevk etti protezli oldugumuda soyledim tabiki. bugun mamografi ve ultrason cekildi, aksamda baska bir doktor elle muayene etti ayni hastanede. Allaha sukur temiz cikti:) sadece bi yagmis benim hissettigim, hatta doktor dedi biz mamografide zor gorduk sen nasil fark ettin diye:') bu arada protezlerimin de durumlari cok iyiymis onuda ogrenmis oldum 6. ayda . en cok esim bir ohh cekti stres yapmistik ama sonuc guzel oldu:) bu yuzden bende bikac gundur stresliydim bugun cok rahatladim . simdi sana tekrar konsantre oluyorum:) vanilyacim hersey cok guzel olacak sakin stres yapma:)
Canım cok geçmiş olsun, cook şükür sevindim önemli bişi olmayısına. aynı benim gibisin:) bende öyle evhamlıyım. en dogrusunu yapmıssın dr.a gitmekle. benmde son 1 artık :) şaka gibi geldi çattı artık ameliyat günü. evet cok heyecanlıyım, biraz korkuyorum :) ama yinede koşa koşa gidicem hastaneye. herşeyin yolunda gitmesi tek dileğim. aksam olucak ameliyatım diye üzülüyodum bikaç kişi bana aksam ameliyat olmanın zor oldugunu, uyuyamadıklarını vs anlattı. ama bugun ameliyatımın öğlen 1.e alındıgını öğrendim :) şanslıyım sanırım biraz, halbuki öncesinde gündüz baska bi ameliyatı olugunu söylemişti cenk bey. valizimi hazırladım bugun söylediklerinin hepsini koydum. kısacası hazırım artık:) burdan ameliyat olmak isteyen tüm arkadaslara tavsiyem gerçekten karar verdikten sonra bence ameliyat sürecini uzun tutmasınlar. valla şimdi ki aklım olsun cenk beye muayeneye gittiğimin ertesi günü mümkünse ameliyt olurdum. süreç uzadıkça kafa karışıyor stres oluyor insan. valla 1 aydır öldüm öldüm dirildim. neyse ki geçti cok sükür. hersey için cok tşk ederim canım cok yardımcı oldun bana.
canim benim, senin gibi seker , tatli birine kim yardimci olmak istez. Herseyyyyyyy cokkkk guzel olacak ,stres tabi yapacaksin ama guzel heyecanlar onlar, bomba gibi donececeksin insallah:hersey yolunda gidecek hic merak etme sen:)
guzelım çoookk az kaldı vallahı yaa..bende aksam olmustum burnumu 4 te gırdım amelıyata 7 ıdı cıktıgımda..ben 12 ye kadar uyummusum..sonea bı ara uyndm dolandım bıraz hemsıre yuruttu bıraz.. nılsu gelmıştı forumdan kızı goremedım uyudugumdn.
sonrakı gorusemızde dısarda tanıstıkk..
merak edıyorum senı ya. amelıyattan once cenk bey arar yapman gerekenlerle ılgılı o zaman tekrar konusursun boyutla ılgılı..mms gonder begendıgın resmı..
ben hep buyuk dedgıımden 400 cc ye kadar vardı sılıkon.
senın vucut ve meme seklıne gore atıyorum 300 - 400 arasında gelıyo denenıyo ve denendıkten sonra orjınalını kutudan cıkarıp kullanıyo..
sende ıcın rahat etmıyosa kı bendede vardı boyut konusnda tereddut ve ben hep buyuk dedgım ıcın ıstedıgım gıbı oldu.sende zaten belırtmıssın canım nasıl ıstedıgını ve
sonucunda super olacak ınsallah..şimdiden bol şanss..amelıyat kaç saat surecekmıs sordunmu canım.ararım ben senı meraktan duramam
canım benim boyum 169-170 gibi, kilom 57 suan 325 cc civarı koyucak dr.um ama bakıcak ameliyat sırasında ben nasıl bir gögüs istedigimi uzun uzun anlattım ona. high profile kullanmıycak modarate plus kullanıcak. biraz doğal dursun istiyorum canım.