Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

Canım ya hayırlı olsun öncelikle; bende meme estetiği yaptıracağım ve siteye üye olma sebebim bu konudur. Seni takip edeceğim. Sık sık bilgilendirme yaparsan korkularım ve soru işaretlerim aydınlanacak sayende. :)

Krema.cım teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin ozaman evet benim ameliyatıma az kaldı, yarın testlerimi yaptırıcam sonrada dr.umla görüşücem. her ayrıntıyıda buradan yazıcam cnm aklına takılan bişi olursa istediğin zaman yardımcı olurum. sana da kolay gelsin cnm

Gizem.cim canım benim, valla bana okadar yardımcı oluyosun ki, cok cok teşekkür ederim kombine ameliyatların artıları cok daha fazla araştırdım 1 hafta boyunca. sadece mumya gibi görünücem bi süre önümüzde ki hafta ameliyat cantamı hazırlıycam fena heyecanlıyım, testlerimi yaptıramadım ya regl.im diye ona canım sıkıldı biraz net bi biigi edinemedim bi sakıncası olur mu vs diye. cenk beye de ulaşamadım. yarın biticek yarın yaptırıcam artık

çok merak ediyorum hangi cesaretle yapıyosunuz bn dogumdan korkarken hiç izledinmi meme ameliyatını ??

Evet izledim ameliyatı, nasıl yapıldığını, hangi malzemeler kullanıldığını, aşağı yukarı ne kadar acı çekeceğimi vs. hepsini biliyorum. aslına bakarsanız sizin doğumdan korkuyor olmanız bana daha enteresan geldi. doğum bir kadının koşa koşa girdiği tek ameliyattır sanıyorum. kişinin bedeninde beğenmediği, kompleks sahibi olduğu durumlar varsa şayet ve imkanı da varsa tabii; bunları düzeltmesi neden ekstra bir cesaret gerektirsin ki? dışarıdan bakıldığında çok keyfe kedermiş gibi görünebilir ancak empati yeteneğiniz var ise bunca insanın neden estetik op.lara başvurduğunu belki algılayabilirsiniz. bu durum sosyal hayatınızı, özel hayatınızı, cinsel hayatınızı, toplumda ki duruşunuzu ve hatta insan ilişkilerinizi etkileyebilicek kadar ciddi bir konu aslında.. Kısacası doğumdan da estetik op.lardan da korkmuyorum

arzum neden 2mizinde zıpır zıpır oldugunu şimdi anladım sen de bir KOÇ kadınıymıssın ya bebegim

aynı benım gıbısın cesaret konusunda canım yaa..bende memelerım dumduzdu yanı ole nasıl yasanır kı..denıze gırmen problem ,yarın obur gun evlendıgımde eşimin yanında rahat soyunamayacaksa ınsan yaptırmalı..meme dokusu olanlar ıcın cok sorun degıldır bu ama benım gıbı dumduz olan bırınde psıkolojık cokuntu sebebıdır..
mesela benım burun amelıyatımdada doktoruma cok guvendıgımden ve aydndan gıdecegımden sabah gıttım konustum ,öğleden sonra benı amelıyata aldı.tarıhıde belırlemıstık ıkı kere gıt gel yapmadım gorusmek ıcın. kı burun amelıyatını cookkk abartırlaarr cok agrılı falan dıye bence hıc te degıl..sadece uc gun o tamponla nefes alamıyosun o ınsanı sıkıyo..onun dısında tampon cıkarkende acı olmuyo ama eger doktorunuz ınce sılıkon tampon kullanıyosa..eskı sargı bezıyle olanlar kullanıldıgında ıskence resmen cıkması.sunızıt amelıyatımda kbb doktorum ondan kullandı ama öldüm resmen cıkarken..
burun amelıyatında bu onemlı bı ayrıntı..cerrahların genelı sılıkon tampon kullanıyo artık ama kullanmayanlarda var.
canım tahlıl sonuclarını amelıyat gunu gostersende sıkıntı olmazkı onun ıcın sıkıntı yapmana gerek yok.
benım meme amelıyatımda amelıyat yaptıgı hastanede yaptırdım tahllıllerı sabah erken gıttım amelıyatttan 1.5 saat once hemen yapıldı.

Son düzenleme:
aaa aşkolsun, sen gel yine toplaşırız beratticiiim :) yazın herkes yazlıga kacıyor ya belki de o yüzden ama merak etme ayarlarız yine

Evet canim, onumuzdeki mayis insallah gelirsem gorusuruz. Sen Gizem hep beraber toplaniriz guzel olur:) Bu arada senin emeilyatinada iki hafta kalmis. 1 ay , 20 gun derken ne cabuk geciyor, merakla ve heyecanla bekliyorum canim bende ameliyatini:)

çok merak ediyorum hangi cesaretle yapıyosunuz bn dogumdan korkarken hiç izledinmi meme ameliyatını ??

cevap vermeden geçemiycem ben normal doğum yaptım hemde bir ilçede ve hafta sonuydu yani doktor falan yoktu başımda iki ebe o kadar ve tam 24 saat sancı çektim artık çocuğu göremeden öleceğimi düşünüyordum ama çocuğu kucağıma alınca herşey bitti ve Allah nasip ederse ilerde bir tane daha olsun isterim ama ne oldu sonrasında arkadaşlar kayınvalide vs varken emzirmek zorunda kalıyorsun ve benim sütüm inmişti memelerim iki katı olmuştu ama gören senin sütün gelmemiş çok küçük sütünde olmaz ve bunların türevleri cümleler kurduğunda utanarak çocuk emzirmeye başladım sonradanda üzüntümden sütüm kesildi bırakın artık başkalarını etkilemeye çalışmayı bazı güzelliklerin acısı olmalı ki tadı da orda zaten herkes kendi bedenini bilir ben kocamla evlendiğimde sütyenimi çıkarmak bile istememiştim sevişirken sütyenle mi sevişilir bu durumu yaşamayan bilmez iyi ya da kötü bir yola giriyorsak iyi dileklerinizi sununuz

arzum neden 2mizinde zıpır zıpır oldugunu şimdi anladım sen de bir KOÇ kadınıymıssın ya bebegim

Evet bebegimmm.... Bende bir koç kadınıyım...Enerjik,cesur,kıskanç,cana yakın,cezibeli,ateşli,çekici sexyy.... ...Oohhooo..Daha birsürü özelligi var tabi..Burcumun özelliklerini taşıyorum ve burcumu çok seviyorummm

Evet canim, onumuzdeki mayis insallah gelirsem gorusuruz. Sen Gizem hep beraber toplaniriz guzel olur:) Bu arada senin emeilyatinada iki hafta kalmis. 1 ay , 20 gun derken ne cabuk geciyor, merakla ve heyecanla bekliyorum canim bende ameliyatini:)

tabii ki toplaşırız. evet ameliyata çok az kaldı. farkettiysen geri sayamıyorum artık gün yaklaştıkça bi sessizlik çöküyo bana

tabii ki toplaşırız. evet ameliyata çok az kaldı. farkettiysen geri sayamıyorum artık gün yaklaştıkça bi sessizlik çöküyo bana

evet beklemek cok zor, ben muayene oldugumun ikinci gunu ameliyatimi olmustum. Cok sabirsizimdir:) sana artik zaman yavas ileriyordur:)

vanilya3535 ben de yakın zamanda aynı süreci yasayacak biri olarak herşeyin gönlünce olmasını diliyorum Dualarımız seninle

Öncelikle senden cesaret almalıyım :) sonra sorularım olur elbette izmir de olucam ameliyatı bende senin gibi.

şimdiden cok gecmiş olsun..aramıza yeni birisi daha geliyor:) allah yardımcın olsun

kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. malum ameliyatıma cok az kaldı, 10 gün kadar bi zaman var önümde psikolojik olarak hazırladım kendimi, sıra geldi diğer hazırlıklara. bana önereceğiniz şeyler var mı? özellikle beslenmeyle ilgili? birde bir ara forumda denk gelmiştim ama kaybettim o yazıyı, hastanede nelere ihtiyac duyarım dersiniz? neler alayım yanıma

Canım grip olmamaya calıs, bol bol vitaminli seyler ye, iç. Sanahları portakal suyu iç ve dinlen vücudunu yorma. Ne kadar dinç girersen ameliyata o kadar cabuk toparlanırsın. Bitki çayı asprin içme.

Yanınada önden fermuarlı yada düğmeli kıyafet. Alt tarafında kolay cıkan bir esofman olsun ilk gün kendin cıkartamıyorsun yanındaki kişi zorlanmasın. Şal olsun yanında kızlar bana söylemişlerdi işe yarıyor. Ameliyattan cıkınca cok üşünüyor. Corap, iç çamaşırı, hastanede vermişlerdi ama vermezlerse pipette olsun suyu ilk gün pipetle içmiştim. Yattıgın yerden canın sıkılanilir oyalanacak birseyler olsun. Ben iphone ile sıkılmamıstım. Küçük havlu olabilir. Terlik mutlaka olsun. Islak mendil. Sac bas dagılmıs oluyor. Ben fön cektirip gitmiştim cıkınca saclarım savastan cıkmıs gibiydi :) tarak falan al yanında kim varsa sacını tarar o bile moral veriyor :) simdilik aklıma gelen bunlar

vanilya nın konusundan bende nasipleneyim.. benim 8 gün kaldı bu bilgilere muhtacım
çok heyecanlı be :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…