Canım ya hayırlı olsun öncelikle; bende meme estetiği yaptıracağım ve siteye üye olma sebebim bu konudur. Seni takip edeceğim. Sık sık bilgilendirme yaparsan korkularım ve soru işaretlerim aydınlanacak sayende. :)
bende ıkı yada uc amelıyatı bır arada olma taraftarıyım maddı durum elverıyosa tabı. bır kez narkoz alıyosun , amelıyathane hastane ucretını bır kez verıyosun, kombıne amelıyatlarda fıyatta uygun olabılıyo.. canım sende oyle yada boyle ıyıleseceksın ve cenk beyde onay verdıyse korkmana gerek yok ..
ben bır kontrolumde ıngıltereden gelmıs bır kız gormustum kafıle olarak gelmıslerdı..kız burun, meme, çene amelıyatınının hepsını bır amelıyatta olmustu.
mesela meme benı 3- 4 gun zorladı oda sadece yatıp kalkarken ve agrım olmadı fazla..ama 4 gun yatıp kalkarken zorlanacaksın o bıraz can sıkıcı.
burun amelıyatımdada kafam zonklayarak uyanırım dıyodum ve uyandıgımda narkozdan dolayı uyku sersemlı dısında hıc bı sorun yasamadım hatta ertesı gun cenk beye sormustum benım burnumda hıc agrı yok ya bu normal mı dıye..ve herkes burun amelıyatından korkar ama agrısı olmayan bır operasyondur dedı..tamponlarda ıslak tampon oldugu ıcın eskıde kullanılanlar gıbı zorlamıyo ınsanı..yanı cıkarken gıdıklanma gıbı bı hısle cıktı..
mesela ben ekonomık olarak musaıt olsaydım ıkısını bır arada olurdum..
sende hıc korkma bu tatlı heyecanın keyfını cıkarmaya bak
çok merak ediyorum hangi cesaretle yapıyosunuz bn dogumdan korkarken hiç izledinmi meme ameliyatını ??
Sende benim gibi aktif,hareketli,zıpır zıpır birisin demekYılbaşında çok zıplayamasanda dekoteli bir elbise giyinip ortamda bütün dikkatleri üzerine çekersin merak etme Oynarsında ama öyle çok dagıtarak degil tabikide Yavaş yavaş,duruma göre takılırsın panik yok
Evet izledim ameliyatı, nasıl yapıldığını, hangi malzemeler kullanıldığını, aşağı yukarı ne kadar acı çekeceğimi vs. hepsini biliyorum. aslına bakarsanız sizin doğumdan korkuyor olmanız bana daha enteresan geldi. doğum bir kadının koşa koşa girdiği tek ameliyattır sanıyorum. kişinin bedeninde beğenmediği, kompleks sahibi olduğu durumlar varsa şayet ve imkanı da varsa tabii; bunları düzeltmesi neden ekstra bir cesaret gerektirsin ki? dışarıdan bakıldığında çok keyfe kedermiş gibi görünebilir ancak empati yeteneğiniz var ise bunca insanın neden estetik op.lara başvurduğunu belki algılayabilirsiniz. bu durum sosyal hayatınızı, özel hayatınızı, cinsel hayatınızı, toplumda ki duruşunuzu ve hatta insan ilişkilerinizi etkileyebilicek kadar ciddi bir konu aslında.. Kısacası doğumdan da estetik op.lardan da korkmuyorum
aaa aşkolsun, sen gel yine toplaşırız beratticiiim :) yazın herkes yazlıga kacıyor ya belki de o yüzden ama merak etme ayarlarız yine
çok merak ediyorum hangi cesaretle yapıyosunuz bn dogumdan korkarken hiç izledinmi meme ameliyatını ??
arzum neden 2mizinde zıpır zıpır oldugunu şimdi anladım sen de bir KOÇ kadınıymıssın ya bebegim
Evet canim, onumuzdeki mayis insallah gelirsem gorusuruz. Sen Gizem hep beraber toplaniriz guzel olur:) Bu arada senin emeilyatinada iki hafta kalmis. 1 ay , 20 gun derken ne cabuk geciyor, merakla ve heyecanla bekliyorum canim bende ameliyatini:)
tabii ki toplaşırız. evet ameliyata çok az kaldı. farkettiysen geri sayamıyorum artık gün yaklaştıkça bi sessizlik çöküyo bana
Krema.cım teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin ozamanevet benim ameliyatıma az kaldı, yarın testlerimi yaptırıcam sonrada dr.umla görüşücem. her ayrıntıyıda buradan yazıcam cnm aklına takılan bişi olursa istediğin zaman yardımcı olurum. sana da kolay gelsin cnm
tabii ki toplaşırız. evet ameliyata çok az kaldı. farkettiysen geri sayamıyorum artık gün yaklaştıkça bi sessizlik çöküyo bana
Yahu böyle geri sayımmı olur... Hani hep beraber sayacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?