beslenmeyle ilgili ben yaziyim, eğer normal yemek yiyen biriysen hastanede sana uygun yemek veriyorlar. ama benim gibi domuzcuk misali yiyorsan refakatçini yemeğe dışarı yollayıp refakatçi yemeğini de hüpletebilirsin
yanına ped al, zamanı olmasa da narkoz stres vs lazım olabiliyor. can sıkıntısıa karşı laptop, kitap götürebilirsin. diren takılacaksa çıkışın için cepli bir hırka kolaylık olur. benim polarımın iç cepleri vardı, direnleri ceplere koyup nişantaşında yemeğe gitmiştim hastane çıkışı söylemesi ayıp
yanına ped al, zamanı olmasa da narkoz stres vs lazım olabiliyor. can sıkıntısıa karşı laptop, kitap götürebilirsin. diren takılacaksa çıkışın için cepli bir hırka kolaylık olur. benim polarımın iç cepleri vardı, direnleri ceplere koyup nişantaşında yemeğe gitmiştim hastane çıkışı söylemesi ayıp
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. malum ameliyatıma cok az kaldı, 10 gün kadar bi zaman var önümde psikolojik olarak hazırladım kendimi, sıra geldi diğer hazırlıklara. bana önereceğiniz şeyler var mı? özellikle beslenmeyle ilgili? birde bir ara forumda denk gelmiştim ama kaybettim o yazıyı, hastanede nelere ihtiyac duyarım dersiniz? neler alayım yanıma