Siz devlet desteklı tüp bebek yaptırabılıyorsunuz 3 yıl olmus evleneli baya uyguna gelıyomus fıyatı. Vanda yapılmıyor ama yanı cıvar illerde mutlaka yapılıyordur. Düşünüyormusun tüp bebek.?
Eylülde 3yil olacak. Diyarbakır bahceci tup bebek merkeziyle görüştüm. Orda rapor geçmiyormuş. Şimdilik tüp bebek düşünmüyorum. Kendiliğinden olsun diye biraz beklemek istiyorum.ama rapor çıksın diye de 2. Aşılamayı yaptırıp bekleyecek inşallah. Sizin sorununuz ne acaba

Raporu van odabaşından mı alacaksınız bu arapor işi nasıl oluyor? Şartı 2kez aşılama yaptırmak mı sadece ..bende pco var eşimde sorun yok ama olmuyo.

Ben yaptırmadım ama bundan sonraki ay yaptıracağım belki . Aslında bana aşılama da değil direk tüp bebek önerdi . Işılay’a deneriz istersen dedi ama bilmiyorum nasıl olacak
Canım tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun ücretsiz yapabilmek için 2n az 2 defa aşılama yapman gerekiyor rapor falan çıkartılır

İnşallah Rabbim bunlara biç birine kalmadan kucağınıza doldurur ama olaki olmadı aşılama iğneli yapki ilerde tüp bebek düşünürseniz ücrette çok sıkıntı yaşamazsınız

İnşallah Rabbim bunlara biç birine kalmadan kucağınıza doldurur ama olaki olmadı aşılama iğneli yapki ilerde tüp bebek düşünürseniz ücrette çok sıkıntı yaşamazsınız
İnsallah Canım evlılık sartı istıyorlarmıs bı yıl daha nasıl beklenır bılmıyom bu psikolojıyle 2 yıllık evlıyım . Rabbım o aşamalara düşürmeden guzel haberler alırız ınsallah

Yaşın çok değilse ciddi Bi sıkıntınız yoksa 1 yıl çok değil bence ozamana kadar evliliğinizin tadını çıkartın

Yaşın çok değilse ciddi Bi sıkıntınız yoksa 1 yıl çok değil bence ozamana kadar evliliğinizin tadını çıkartın
Yaşım buyuk degıl 25 yasındayım . Ama hanı bu sürec cok yıpratıcı bunlatıcı . Beklemek cok zor. Herkesın cocugu var herkes anne. Rabbım bizede nasıp eder ınsallah o gunlere kalmadan.

Yaşım buyuk degıl 25 yasındayım . Ama hanı bu sürec cok yıpratıcı bunlatıcı . Beklemek cok zor. Herkesın cocugu var herkes anne. Rabbım bizede nasıp eder ınsallah o gunlere kalmadan.
Daha çok gençsin ay ben senin yaşında olacaktım ben bebeği akışına bırakarak hayatımı deli dolu yaşayacaktım, 41 yaşındayım bu yaşta olmama rağmen daha yapacak çok şey var diyorum sırf eşim babalık duygusu yaşasın istiyorum onun için çabalıyorum ve ilerde hiç çocuk sahibi olmasam bana hiç çabalamadın demelerini istemiyorum. Ha çocuğum olsa dünyanın en mutlu insanı olurum, ama olmasa neden niçin asla demem

Hersey gonlunuzce olsun ınsallah . Rabbım nasıp etsın insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…