- Konu Sahibi senaaaaa68
-
Siz devlet desteklı tüp bebek yaptırabılıyorsunuz 3 yıl olmus evleneli baya uyguna gelıyomus fıyatı. Vanda yapılmıyor ama yanı cıvar illerde mutlaka yapılıyordur. Düşünüyormusun tüp bebek.?Sizde
Sizde mi uzman cavus eşisiniz. Bizde öyleyiz. Eylül de2 yok olacak ben vana geleli
Eylülde 3yil olacak. Diyarbakır bahceci tup bebek merkeziyle görüştüm. Orda rapor geçmiyormuş. Şimdilik tüp bebek düşünmüyorum. Kendiliğinden olsun diye biraz beklemek istiyorum.ama rapor çıksın diye de 2. Aşılamayı yaptırıp bekleyecek inşallah. Sizin sorununuz ne acabaSiz devlet desteklı tüp bebek yaptırabılıyorsunuz 3 yıl olmus evleneli baya uyguna gelıyomus fıyatı. Vanda yapılmıyor ama yanı cıvar illerde mutlaka yapılıyordur. Düşünüyormusun tüp bebek.?
Raporu van odabaşından mı alacaksınız bu arapor işi nasıl oluyor? Şartı 2kez aşılama yaptırmak mı sadece ..bende pco var eşimde sorun yok ama olmuyo.Eylülde 3yil olacak. Diyarbakır bahceci tup bebek merkeziyle görüştüm. Orda rapor geçmiyormuş. Şimdilik tüp bebek düşünmüyorum. Kendiliğinden olsun diye biraz beklemek istiyorum.ama rapor çıksın diye de 2. Aşılamayı yaptırıp bekleyecek inşallah. Sizin sorununuz ne acaba
Valla canım benim bildiğim 2asilama ve 3yil evlilik sartiRaporu van odabaşından mı alacaksınız bu arapor işi nasıl oluyor? Şartı 2kez aşılama yaptırmak mı sadece ..bende pco var eşimde sorun yok ama olmuyo.
Evet canim Allah izin verirseValla canım benim bildiğim 2asilama ve 3yil evlilik sarti
Hıı bız 2 yıllık evlıyız . ınsallah gerek kalmadan hamıle kalırızValla canım benim bildiğim 2asilama ve 3yil evlilik sarti
Amin inşallahHıı bız 2 yıllık evlıyız . ınsallah gerek kalmadan hamıle kalırız
Canım tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun ücretsiz yapabilmek için 2n az 2 defa aşılama yapman gerekiyor rapor falan çıkartılırBen yaptırmadım ama bundan sonraki ay yaptıracağım belki . Aslında bana aşılama da değil direk tüp bebek önerdi . Işılay’a deneriz istersen dedi ama bilmiyorum nasıl olacak
İnşallah Rabbim bunlara biç birine kalmadan kucağınıza doldurur ama olaki olmadı aşılama iğneli yapki ilerde tüp bebek düşünürseniz ücrette çok sıkıntı yaşamazsınızTesekkur ederım canım . Bu kadarsa normal. Ben klomen kullanıyorum 3.denememizi yapcaz bu ay sonra aşılama diyecekler dıye araştırıyorum . Bendede pco var. Eşimde sorun yok cok sukur ama 3 yıldır olmuyo. Bende 3 ay once ogrendım pco oldugumu.
Bende başka bi doktor tavsiyesiyle Ali beye gittim ben memnunum çok kişide memnun.En ıyı doktor üniversitede ali bey mi?
İnsallahİnşallah Rabbim bunlara biç birine kalmadan kucağınıza doldurur ama olaki olmadı aşılama iğneli yapki ilerde tüp bebek düşünürseniz ücrette çok sıkıntı yaşamazsınız
Yaşım buyuk degıl 25 yasındayım . Ama hanı bu sürec cok yıpratıcı bunlatıcı . Beklemek cok zor. Herkesın cocugu var herkes anne. Rabbım bizede nasıp eder ınsallah o gunlere kalmadan.Yaşın çok değilse ciddi Bi sıkıntınız yoksa 1 yıl çok değil bence ozamana kadar evliliğinizin tadını çıkartın
Daha çok gençsin ay ben senin yaşında olacaktım ben bebeği akışına bırakarak hayatımı deli dolu yaşayacaktım, 41 yaşındayım bu yaşta olmama rağmen daha yapacak çok şey var diyorum sırf eşim babalık duygusu yaşasın istiyorum onun için çabalıyorum ve ilerde hiç çocuk sahibi olmasam bana hiç çabalamadın demelerini istemiyorum. Ha çocuğum olsa dünyanın en mutlu insanı olurum, ama olmasa neden niçin asla dememYaşım buyuk degıl 25 yasındayım . Ama hanı bu sürec cok yıpratıcı bunlatıcı . Beklemek cok zor. Herkesın cocugu var herkes anne. Rabbım bizede nasıp eder ınsallah o gunlere kalmadan.
Hersey gonlunuzce olsun ınsallah . Rabbım nasıp etsın insallahDaha çok gençsin ay ben senin yaşında olacaktım ben bebeği akışına bırakarak hayatımı deli dolu yaşayacaktım, 41 yaşındayım bu yaşta olmama rağmen daha yapacak çok şey var diyorum sırf eşim babalık duygusu yaşasın istiyorum onun için çabalıyorum ve ilerde hiç çocuk sahibi olmasam bana hiç çabalamadın demelerini istemiyorum. Ha çocuğum olsa dünyanın en mutlu insanı olurum, ama olmasa neden niçin asla demem
Amin cümlemizeHersey gonlunuzce olsun ınsallah . Rabbım nasıp etsın insallah.
Merhaba Ruhat bey mi dedi ya da hangi doktor dedi??Üniversite hastahanesinde olacakta, Canım geçen gittiğimde doktor 6 ayı anca bulur dedi oda tabi ara vermeseler
Geçen ay orda çalışana sordurtum halen açılmamış belli değil ne zaman açılacakMerhaba acaba tup bebek merkezi hakkinda bilgi alabildiniz mi acildi mi
Ruhat bey varmı yokmu bilmiyorum büyük bi ihtimal aziz bey ve Ali bey olacak tam emin değilimMerhaba Ruhat bey mi dedi ya da hangi doktor dedi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?