Ben birkez yaptırdım asilama ama negatif oldu. Bir ay mola verdik bir daha deneyeceğiz ilk adetimde insallah

Hımm anladım .Ne kadar ücret aldılar aşıla ma için peki? eşinizde yada sizde sorun varmıydı peki?
Bende 3bucuk ay önce pco cıktı. Esimin de sperm sayısı düşük. Biliyorsunuz ali bey 'in muayene ücreti var 190 lira. Hoca sağolsun rapor çıkarttı. Sadece ilaçlara para ödedik. 2adet gonal f 450 lik. Ilk gonal f ye 181 lira ikincisine de 200 kusur ödedik. 20 lira ovitrella çatlama iğnesi. 400 lira sperm yıkama işleminde solüsyona para ödedik. Bu kadar olması gerek canim

Tesekkur ederım canım . Bu kadarsa normal. Ben klomen kullanıyorum 3.denememizi yapcaz bu ay sonra aşılama diyecekler dıye araştırıyorum . Bendede pco var. Eşimde sorun yok cok sukur ama 3 yıldır olmuyo. Bende 3 ay once ogrendım pco oldugumu.

Vallahi herşeyim güzel giderken pco nerden çıktı analmadim. Benimde evleneli eylülde 3yil olacak hiç gebelik oluşmadı henüz. Çok üzülüyorum artk

Vallahi herşeyim güzel giderken pco nerden çıktı analmadim. Benimde evleneli eylülde 3yil olacak hiç gebelik oluşmadı henüz. Çok üzülüyorum artk
Benım de aynı şekide hiç gebelik olmadı bız 5-6 ay korundurk o kadar pişmanım ki sonra vana geldık ne doktor var duzgun ne hastane . Elim ayagım baglı cok uzuluyorum siz klomen+Çatlatma iğnesi kullandınız mı?

Ben gonal f 450 lik ve ovitrella çatlama iğnesi kullanıp 1kez asilama oldum. 1ay ara verdik. Bu ay tekrar adet olduğun da gitmem lazımdı 2.gün aşılamaya tekrar başlayacaktık ama 9gun geciktim

Hayır hiç adet düzensizliği yaşamadım sayılır 2gun erken veya 3gun geç olduğu olabilirdi. Fakat bu ay adetim 9gun gecikti bugün. Ve evde idrar testi yaptım sonuç negatif
Benımde oluyo bazen hevesleniyorum sonra sonuc negatıf allah buyuk ınsallah bırgun bızede nasıp edecek

Ben gonal f 450 lik ve ovitrella çatlama iğnesi kullanıp 1kez asilama oldum. 1ay ara verdik. Bu ay tekrar adet olduğun da gitmem lazımdı 2.gün aşılamaya tekrar başlayacaktık
Allah günah yazmasın ama artk hiç olmayacak gibi hisse kapılıp çok üzülüyorum. Siz buralı misiniz
İnani aynı hisler bendede var yok degılım bu sene geldık biz vana eşimin görevi sebebiyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…