- 20 Nisan 2020
- 92
- 25
- 8
- 35
- Konu Sahibi senaaaaa68
-
Bildiğim kadarıyla vanda tüp bebek yapan yer yok ama tüp bebek merkezi birkaç aya faaliyete girecek bende bekliyorumMerhaba arkadaşlar . Yumurta rezervim çok düşük çıktı 0,69 . Üniversite hastanesinde profta muayene oluyorum. Doktor rahim filminden sonra aşılama yapacağız tutmazsa tüp bebek dedi . Van da yaşayıp tüp bebek yaptıran var mı önerebilecekleri bir yer ? Bu sene yeni geldim Van a hiç bir yer bilmiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .
YaaaaBildiğim kadarıyla vanda tüp bebek yapan yer yok ama tüp bebek merkezi birkaç aya faaliyete girecek bende bekliyorum
Üniversite hastahanesinde olacakta, Canım geçen gittiğimde doktor 6 ayı anca bulur dedi oda tabi ara vermeselerYaaaaüniversite hastanesi peki orası yapıyor mu ? Hiç görüştünüz mü
Evet canımMerhaba unv hastanesinde Ali bey e mi gidiyirsunuz
Ali bey de miYaaa bende asilama yaptırdım 1kez ama başarısız oldu malesef
Bende ali beyde yaptım beklemedeyim
Yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum . Ali bey yok Van’da yapan ama biz hazırlayıp gönderiyoruz dedi . Galiba başka Leh’te gönderiyorlar . Bir daha ki geldiğinde detaylı konuşalım dediTup bebek yaptirdiniz mi peki var mı bilmiyorum ben
ŞehireYaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum . Ali bey yok Van’da yapan ama biz hazırlayıp gönderiyoruz dedi . Galiba başka Leh’te gönderiyorlar . Bir daha ki geldiğinde detaylı konuşalım dedi
Merhaba. Ben internette baktıgımda odabası tıp merkezınde tüp bebek yapılıyor gıbı yazmıslar. Randevu için numara falan var. Yokmu simdi tüp bebek merkezi vanda?Yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum . Ali bey yok Van’da yapan ama biz hazırlayıp gönderiyoruz dedi . Galiba başka Leh’te gönderiyorlar . Bir daha ki geldiğinde detaylı konuşalım dedi
Hangi sehre gönderiyorlar peki?Şehire
En ıyı doktor üniversitede ali bey mi?Bende ali beyde yaptım beklemedeyim
Hangi şehir bilmiyorum . Evet Ali hoca iyi . Bir hoca daha vardı ismini hatırlayamıyorum ama ona da iyi demişlerdiEn ıyı doktor üniversitede ali bey mi?
Siz aşılama yaptırdınız galıba ücret ne tuttu bırde ilk kez mı asılama yaptırıyorsunuz?Hangi şehir bilmiyorum . Evet Ali hoca iyi . Bir hoca daha vardı ismini hatırlayamıyorum ama ona da iyi demişlerdi
Ben yaptırmadım ama bundan sonraki ay yaptıracağım belki . Aslında bana aşılama da değil direk tüp bebek önerdi . Işılay’a deneriz istersen dedi ama bilmiyorum nasıl olacakSiz aşılama yaptırdınız galıba ücret ne tuttu bırde ilk kez mı asılama yaptırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?