evet canım o zırrr ben:) benim dışımda olumsuz yorum yapan birkaç arkadaş daha vardı onları da silmişler... uyuz oldum. bizim forumda kaç kişiye söyledim kızlar işe yaramıyo lütfen paranızı çöpe atmayın diye sakalımız yok ki sözümüz geçsin. kızın biri aldım, ilk günden kaşıntı yaptı, büyüyecek galiba dedi, dellendim yine, psikolojik şeylerle aldanıyoruz işte... ona verdiğim 150 milyona o kadar acıdım ki anlatam.. bi tek ebru arkadaşımıza etki etti o da ne kullansa yaradı demek ki göğsü büyümeye müsaitmiş ki bence doğum yapması ile alakalı ama anlat anlattt kimse anlamadı. yok senin bünyenden yok öyle yok böylee... ayy amma dertlendim. bana acti lafını açmayın valla çok moralim bozuluyo, çok pişmanım
ben de senin gibiydim kim ne söylese hemen deniyim, bi sabırsızlık. sanki ne var 23üme kadar küçük göğüslü dolaşmışım zaten. senem de bizim gibi yıllardan beri burda hazır kullanıyoken bekleyelim. bende sabırsızlık yapacak güç kalmadı anlayacağın. bi de bi yöntem tutturdum, sisteme oturttum, gidiyorum. belki de en büyük yanlışımız bu bilmiyorum. mesela hobbynin kremini neden düzenli kullanmadın ki? benim elimdeki krem de bitiyo, çomanın acı badem kremi var (sütü de var, her sabah akşam yüzüme sürüyorum çok iyi geldi yüzüme, vichye verdiğim 50 milyona da ayrıca yanarım...) he işte bu kremin içine biraz çemen yağı biraz da e vitamini kapsülü karıştırayım, öyle devam edeyim diyorum...
badem de gögüs gelişiminde etkiliydi ama tatlı badem galiba acı-tatlı ay bilmem ki ne farkeder nese agırlık verdiğim zaten bardak masajı bide üstüne kremliyorum... ayy amma uzun yazdım yeter biri beni durdursun.