Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi EU1
arkadaşlar vakum olayına dikkat edin özellikle bardakla falan yapmanızı tavsiye etmem çünkü benim halam anlatmıştı annesiyle göğüsleri küçük olsun diye bardakla bastırıp çekmişler sertçe ve şimdi çok küçük göğüsleri 75 ten fln küçük gibi yani msj yapın ama bardakla çekme olayını tavsiye etmem
- Konu Sahibi EU1
Kızlar küçük gögüs en güzelidir .Bir kere çok estetik durur , ne giyseniz yakışır , ince gösteririr.:1rolleyes:Büyük göğüse hiç heveslenmeyin .Genç kızken ben de büyük göğüslere özenirdim .Ama şimdi düşününce kendime hayret ediyorum .Büyük göğüsten hoşlanmıyorum .Sanırım gençlik yıllarında büyük göğüslü arkadaşlarınıza bakarak ve onların dolduruşuna gelerek insan kendini beğenmiyor .Küçük göğüsler kolay sarkmaz bunuda unutmayın .a.sa.s.
Bu aralar banada küçük göğüsler ideal gözküyor. hani şu cansız mankenlerinki elma boyutunda bile değil mesela. büyük göğüs de yaşlı gösteriyor insanı.
- Konu Sahibi EU1
kızlar ben çörekotu yağından baya memnun kaldım ancak bir süre kalmamıştı ve johanson's baby nin mor renkli olan kabı (rahatlatıcı, uyku getirici falan yazıyo) onunda masaj yaptım ve herkes fark etti içinde ne varsa artık bilemiyorum ama görğüslerimi çok dolgunlaştırdı. deneyin görün. ama mor renklisi diğerleri böyle bir etki bırakmamıştı bende.
- Konu Sahibi EU1
kızlar ben çörekotu yağından baya memnun kaldım ancak bir süre kalmamıştı ve johanson's baby nin mor renkli olan kabı (rahatlatıcı, uyku getirici falan yazıyo) onunda masaj yaptım ve herkes fark etti içinde ne varsa artık bilemiyorum ama görğüslerimi çok dolgunlaştırdı. deneyin görün. ama mor renklisi diğerleri böyle bir etki bırakmamıştı bende.
Tatlım bu Johnsons baby'i tam olarak açıklayabilirmisin tam adı filan. Ben netten araştırdım yağ yazıyor fakat duş jeli gibi görünüyor. Yani çocuğunuzu bununla yıkayıp durulayın ve uyutun vs yazan bir mor modelini buldum. Tam adı olursa ve tam olarak nasıl kullandığını yazarsan deneyelim cnm...
- Konu Sahibi EU1
ay keşke doktorsuz bi çözüm olsa(
keşke dediğin gibi olsa...
- Konu Sahibi EU1
ARKADAŞLAR BU ARADA YENİ AKLIMA GELDİ SHOW TV DEKİ YENİDEN BAŞLASIN PROGRAMINDA BİŞİ DUYDM. NE DERECE DOĞRU YADA GERÇEK BİLMYRM. Bİ ESTETİK UZMANIN SÖLEDİ AMA.....
KARPUZUN BEYAZ KISMINI GÖĞÜSE SÜRÜNCE BÜYTYORMUŞ. BEN ONLARIN YALANCISIYMa.s
deneyen var mı bu yöntemi _???:)
- 14 Mayıs 2020
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi EU1
nasıl yaptım anlatır mısın detaylıgogsunu buyutmk ısteyenler goguslerıne vakum yapar gıbı cekerseler buyur
saka degıl gercek benımde kucuktu buyutmek ıstıyordum ve gercekten buyudu
ama sımdı dusunuyorumda keske buyutmeseydım kucuk gogusler daha ıyı bence
su an zayıf oldugum halde 50 kıloyum gogus bedenım 80-85
ama ozaman 56 kıloydum gogus bedenım 75 dı
sarkma olayıda olmadı yukarı dogru genısletın asagı degıl
ben bızzat denedım yontemıde kendım buldum ve sonuc verdı
tercıh sızın
- 14 Mayıs 2020
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi EU1
sonuç aldın mıbende elektirkli süpğrgeyle denedm. göğüs bytme maratonu syfsnda detaylı anlttm. yeni başldm bakalm ne olck.sonuçlrı bldrcm
- 14 Mayıs 2020
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi EU1
bardakla nasıl yapılıyorBiz bardakla vakum yapıyoruz ama sen neyle yaptın da öyle büyüdüler merak ettmi. Kısa yoldan bizde memişlere kavuşalım söylede bacım...fisfisfisnaniknanik
- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi EU1
konu güncel miii ??????