E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
..................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ellerimizle nasıl çekicez anlamadım vakumda ne oluyo nasıl bişi bn ergenlik dönemimde fincan koymuştum göğüslerime bi ark. demişti dik oluyo göğüsler diye bnde yaptım çok dik göğüslerim ama küçük bundan daha küçükken fincan şeklini ala ala büyüdü bu elle çekme olayı nedir anlamadım açık açık anlatırmısınız nasıl yapcaz bn herzamn banyodan çıkarken memişlerime soğuk su vuruyorum ve diriliyolar:1rolleyes::1rolleyes:
ben de aerofit breast aldım sus tıtresımlı kemer su an takmıs oturuyorumben 4 5 gündür masaj yapıorum.2 gündürde bardak olaını gerçekleştiriorum.yarım cm büyüme katettim:lepi:şöyle bi 6 cm büyüme olsasüprizzzzz
geçen sefer vazgeçmiştim cok ağrı yapınca ,bu sefer kesinlikle sadec 1 gün ara vercem.büyüsün her zaman yaparım ben masajıkaydirigubbakcemile3
hay eline sağlık Şeniz
16-17 yaşlar gelişim dönemi sen bişi yapmadan da büyüler,masaj yapmışsın yardımcı olmuşsun sadece...şimdi deniyomusun peki :jeyyar: gerçi büyükler keşke küçük kalsaydılar gibi bi cümle kurdmuşsun ..dimekki artık masac yamıon ne ka zekiyim :lepi:
ayrıca şunu da belirtmek istiyom ; güğsü küçük olup aynı zamanda evli olan bayanlar civap verebilirmi :lepi: sizin büyüdümü acep büyüse büyüse onlarınki büyür ..anladınız siz onu :lepi:
Kızlar küçük gögüs en güzelidir .Bir kere çok estetik durur , ne giyseniz yakışır , ince gösteririr.:1rolleyes:Büyük göğüse hiç heveslenmeyin .Genç kızken ben de büyük göğüslere özenirdim .Ama şimdi düşününce kendime hayret ediyorum .Büyük göğüsten hoşlanmıyorum .Sanırım gençlik yıllarında büyük göğüslü arkadaşlarınıza bakarak ve onların dolduruşuna gelerek insan kendini beğenmiyor .Küçük göğüsler kolay sarkmaz bunuda unutmayın .a.sa.s.
İnanın kocaman göğüs değil benim derdim sadece sırtımla göğüs kısmım aynı deresecede durmasın inanırmısınız sırtım bile daha çıkıntılısenağlama kilom tam ideal ama gelgelelim göğüs sıfır sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar napıcaz biz böyle ama ya:çok üzgünüm:
ınanın kocaman göğüs değil benim derdim sadece sırtımla göğüs kısmım aynı deresecede durmasın inanırmısınız sırtım bile daha çıkıntılı kilom tam ideal ama gelgelelim göğüs sıfır sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar napıcaz biz böyle ama ya
Kızlar küçük gögüs en güzelidir .Bir kere çok estetik durur , ne giyseniz yakışır , ince gösteririr.:1rolleyes:Büyük göğüse hiç heveslenmeyin .Genç kızken ben de büyük göğüslere özenirdim .Ama şimdi düşününce kendime hayret ediyorum .Büyük göğüsten hoşlanmıyorum .Sanırım gençlik yıllarında büyük göğüslü arkadaşlarınıza bakarak ve onların dolduruşuna gelerek insan kendini beğenmiyor .Küçük göğüsler kolay sarkmaz bunuda unutmayın .a.sa.s.
İnanın kocaman göğüs değil benim derdim sadece sırtımla göğüs kısmım aynı deresecede durmasın inanırmısınız sırtım bile daha çıkıntılısenağlama kilom tam ideal ama gelgelelim göğüs sıfır sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar napıcaz biz böyle ama ya:çok üzgünüm:
canım sımdıye kadar buyumesı ıcın neler yaptın bak benımde aynı senın gıbıydı ama suan baya bı dolgun sekıllı oldular bence pes etme kabullenme sakın boyle kalır dıye masaj en guzel buyutme yontemı emın ol kendımden bılıyorum bunu uzun sure yap farkı anlarsın yaglar yardımıyla yaphihoyyyt