- 19 Şubat 2020
- 5.466
- 2.939
- 173
- 40
ilk oldugu için cok normal ama emin ol kendigi kastıgın için acıyor,yahu yıllardır alttan çekmediğim acı kalmadı o acı ne ki? ozaman en ufak bir muaynede en ufak bir sorunda emin salıcaksın kendini yani,sakin ol eşinle evlilğin tadını çıkar ve oluruna bırak,sonra ne olcak tartısmalar başlayacak ve kusura bakma ama aldatmalarda başlacak..İşte acıyacak bir şey olmadığını duyuyorum ama benim canım acıyor işte girdigi an agrı hissediyoeım
darlık var bence çünkü baktıgımda şaşırıyorum burdan nasıl gececek diyeBelki cok dar vajina girisi kayganlastirici denedinizmi vajinismusta oenisin vajinaya degmesine bile izin vermezsiniz siz yarisina kadar girdi diyorsunuz. Bir tanidigimin cok dardi vajina girisi ve kesinlikle kayganlastirici olmadan olmuyordu
Bu konu zaten beni çok endişelendiriyor ve asıl çok korkmamım sebebide hiç bir zaman yenemeyecegim ve eşimle aram açılacak. Daha yeni evlendik ne balayından bir şey anladım ne evliliktwn bu konu benim hayatımı alt üst etti sürekli omuzlarımda yğk varilk oldugu için cok normal ama emin ol kendigi kastıgın için acıyor,yahu yıllardır alttan çekmediğim acı kalmadı o acı ne ki? ozaman en ufak bir muaynede en ufak bir sorunda emin salıcaksın kendini yani,sakin ol eşinle evlilğin tadını çıkar ve oluruna bırak,sonra ne olcak tartısmalar başlayacak ve kusura bakma ama aldatmalarda başlacak..
Yarından sonra bi sonuç alamazsam bunu değerlendireceğim bir sene demiJinekolojik muayene yaptırın bence. Benim de aynı şekildeydi vajinismusım sanıyordum ama fiziksel bir sorun varmış. Vajina girişim ve iç kısımdaki ringler çok dar olduğu için 2 parmak bile girmiyordu anestezi altında dahi. Binde bir olan birşeydi o da beni bulmuştu. 1 seneye yakın uğraşmıştım bu sıkıntıyla gittiğim doktorlar da anlyamamıştı bir türlü. Hera klinik öneriyorum. Benim sıkıntılarım bitmedi ama teşhis için bile olsa gidin fakat özellikle süleyman eserdağa görünün, oradaki diğer doktorlara değil
canım benim diğer arkdasında dediği gibi sen yarısına kadar geldi diyorsun demekki biraz cesaretin var az dayan kasma kendini muayne ol istersen belki kist vardır oda agrı yapıyor kendimden biliyorum ,aklında yen önce yeni eviliyim ve bu günlerimi güzel geçimeliyim diye düşün sürekliBu konu zaten beni çok endişelendiriyor ve asıl çok korkmamım sebebide hiç bir zaman yenemeyecegim ve eşimle aram açılacak. Daha yeni evlendik ne balayından bir şey anladım ne evliliktwn bu konu benim hayatımı alt üst etti sürekli omuzlarımda yğk var
Siz deneyebilirseniz kayganlastirici deneyin baktiniz ki oda ise yaramiyo o zaman kesinlikle doktor sart.Yarından sonra bi sonuç alamazsam bunu değerlendireceğim bir sene demibu zaman dilimi beni çok ürkütüyor
Evet eşimi seviyorum bu duyguyu yaşamak istiyorum kendimi vajinusmus olarak kabul etmek istemiyorum üstüne gidiyorum çabalıyorum ama duyduğum acı beni caydırıyorcanım benim diğer arkdasında dediği gibi sen yarısına kadar geldi diyorsun demekki biraz cesaretin var az dayan kasma kendini muayne ol istersen belki kist vardır oda agrı yapıyor kendimden biliyorum ,aklında yen önce yeni eviliyim ve bu günlerimi güzel geçimeliyim diye düşün sürekli
Kayganlaştırıcı denedikSiz deneyebilirseniz kayganlastirici deneyin baktiniz ki oda ise yaramiyo o zaman kesinlikle doktor sart.
İlkte acı oluyor biraz sabredin işte ondan sonrası bir daha kolay hatta süper
İlkte ben de biraz çekmiştim kendimi korkmuştum ama oldu korkmayın üzerine gidin korktukça yapamazsınız 10 sene geçti üstünden okuyunca hep hatırlıyorum evet acıyor ilkte ama sonrası çok güzel biraz sabredinah ah inanın çok çabalıyorum
İnşallah ne diyeyimİlkte ben de biraz çekmiştim kendimi korkmuştum ama oldu korkmayın üzerine gidin korktukça yapamazsınız 10 sene geçti üstünden okuyunca hep hatırlıyorum evet acıyor ilkte ama sonrası çok güzel biraz sabredin
Evet okudum onu şey takıldı aklıma benim kızlık bozulmadı eger onun dediklerini yaparsam ben kendim bozmus olurumTopik var etiket attim canim oraya gel yardımcı olurlar. Bildirim kısmından gelebilirsin,kadının fendi vajinismus u yendi adı altında
Acı yok kasarsan acı oluşur lütfen acıyor diyerek zaten zorlanan birini daha da urkutmeyelim
İnşallah sorunun kaynagını bilsem belki ilerlemek daha kolay olur böylw suan fizyolojik mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum cevrem bana psikolojik olarak oldugunu söylüyor ama ben psikolojik olarak bi neden bulamıyorum cunku ben istiyorum korkmuyorum benim tek sıkıntım canım fazla yanıyor1 senede teşhis koyulamadı yoksa operasyondan hemen sonra 3 haftada falan ilişkiye girdim. Vajinismussan işin çok daha kolay dua et yine öyle olsun
Hayır öyle düşünme aparatsiz hatta kremsiz yenen var , korkularını at kafandan. Acıyor diye bir şey yok. İlk deneyimi kötü olan kendini kasan yinede eşiyle birleşme yaşayıp acı duyan kisilerin söylediği şeyler seni sogutmus korkutmuş. Kasmadigin sürece asla acı yok orası açık zaten o duvar kastigind oluşuyor girişi kaslarin kapatıyor . Wemcain sprey al uyustururucu girişine sikman yeterli olur kendine guvenEvet okudum onu şey takıldı aklıma benim kızlık bozulmadı eger onun dediklerini yaparsam ben kendim bozmus olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?