Vajinusmusyumum

konuk3232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
38
4
1
27
Eylül ayında evlendim eşimle ilk gece olayını yaşayamadık ilk günler heyecan korku vardı ondan olmuyor diye düşünüyordum ama bir bucuk ay oldu hala olmadı aslında korkmıyorum acıyabilir acısa bile en fazla ne kadar acıyabilir ki sonuçta bunu herkes yapıyor. Bu kadar zor olmamalı... ilk zamanlar penisin kafası bile girmiyordu bir iki hafta hiç olmadı simdi bir kısma kadar giriyor ama devamı gelmiyor devamı sadece acı ve agrı oluyo ve o an ona dayanamıyorum o acı dayanılacak gibi degil normal mi bilmiyorum. Ve kanamada olmadı yarısı girdiği halde ne yapacağım böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardımcı olsun çünkü dayanamıyorum artık kendimi çok kötü hissediyorum

Dayanılmayacak bir aci ise vajinismus olma ihtimaliniz yüksek. Kanama herkeste olmuyor. Jinekolojik muayene olmanizi oneriyorum sonra vakit kaybetmeden bir terapiste gitmenizi.

Dayanılmayacak bir aci ise vajinismus olma ihtimaliniz yüksek. Kanama herkeste olmuyor. Jinekolojik muayene olmanizi oneriyorum sonra vakit kaybetmeden bir terapiste gitmenizi.
Bende yarın kadın doğum doktorundan randevu aldım artık sanırım bişeyler yapmanın zamanı geldi bu durumda olduguma çok şaşırıyorum evlenmeden önce hiç böyle bi kaygım yoktu nasıl bir anda gelişti anlayamıyorum

O acı bende de oldu yaa sanki etimi yırtıyorlarmış gbi Ama anlk oldu ve geçti daha öyle acı yaşamadım.. Ben eğer o zaman yapmazsam bunu hiç yapamam diye kendi kendimi cesaretlendirip afedersin yastığı sıkıp ısırıp çektim salaklık mı bilmem ama yapmasaydım birdaha yapamazdm ve kesin vajinusmus olurdum Ve biliyorum ki o acıyı kendimi çok sıktığım için yaşadım. hatta o kadar sıkıyordum ki kendimi eşime izin vermiyordum Kendini sıkmaman rahat bırakman daha iyi olur .. Belki de rahat bırakınca hiç acı hissetmeyeceksin.. Acı olsa bile sadece o zamanlık bir acı olduğunu bil .. Sonrası zevk-ü sefaaaa

Biliyormusunuz Her deneme başlangıcında bunu diyorum kendime sadece bir kere canın acıyacak bu sıkıntıdan kurtulacaksın! Yap ve kurtul ama o an bu olmuyor şaka gibi o an sadece bu acıdan kurtulmak oluyor

Cocuklugunuzda yasamis oldugunuz bir travma olabilir. Cogunlukla boyle bir sebepten olusuyor. Bir anda gelismedi hep vardi. Esiniz yerine baska bir erkek olsaydi baska bir zamanda olsaydi yine boyle olacakti. Terapi şart. Ama oncesinde cok iyi arastirin. Bu sitede adını aratin terapistin. Doktor siteleri oluyor oralarda aratin. Iyice emin olun.

Biliyormusunuz Her deneme başlangıcında bunu diyorum kendime sadece bir kere canın acıyacak bu sıkıntıdan kurtulacaksın! Yap ve kurtul ama o an bu olmuyor şaka gibi o an sadece bu acıdan kurtulmak oluyor
1 kere canin aciyacak demeniz bile vücudun sadeve ACI kelimesine odaklanmasini sagliyor. 1 kere aciyip da gecmiyor sonra.

Evet bu düşüncenizi tahmin edebiliyorum çünkü bende bu sekilde bayyaaaa uğraştrmştm eşimi sonra benim canıma tak etti sakin ol anlık birşey olacak bitecek diye kendimi tenkit ettim
. Eşime de sakın kendimi çakersem sen bırakma dedim sıktım dişimi Ayy biz kadnlar neler çekiyormuşuz yaaa şimdi durdum da bunu düşündüm

Ama ben kendimi çok sıkım yani hem de çok fazla sıktım o yüzden olduğunun farkındaym

Lutfen cevapla yaparak yazin, bildirim almıyorum yoksa.
Tamam ben ilk defa üye oldumda bilmiyorum kusura bakmayın. Yani acık konusmak gerekirse su kelimeleri söylerken kendimi teselli ettiğimin farkında oluyorum ve kendimi cesaretlendirmiyorum dediginiZ gibi destek almam gerekecek sanırım daha önce almadım bu yuzden işe yaramaz gibi geliyor

kendini kasıyorsun canım rahat bırak ,o kadar aıyacak bir şey değil yani.zar geride olabilir tam ilişki oldugunda kan gelir cnm gelmezse dr gidersi o onemli değil sen şimdiden önlemini all

Terapinin ise yaramasi icin daha once terapi almis olmaya gerek yok ki. Ben de ilk kez aldim ve bambaska bir ben oldum. Ayrica vajinismus gecmisi olan biriyim. Kendi kendime halletmistim onu da. Terapide uzerinden geçildi. Çok rahatladim cok iyiyim. Maddi sıkıntınız yoksa cok kolay. Maddi sikinti da varsa biriktirip gidin. Hicbir sey saglijtan onemli degil. sanki karniniz ağrıyormuş gibi dusunun ve bunun tedavisinin bu oldugunu kabul edip terapi alin.

Siz kendiniz mi yendiniz yoksa terapi alarak mı yendiniz o kısmı anlayamadım

kendini kasıyorsun canım rahat bırak ,o kadar aıyacak bir şey değil yani.zar geride olabilir tam ilişki oldugunda kan gelir cnm gelmezse dr gidersi o onemli değil sen şimdiden önlemini all
İşte acıyacak bir şey olmadığını duyuyorum ama benim canım acıyor işte girdigi an agrı hissediyoeım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…