Vajinusmusum, şiddet görüyorum.

Vajimus çözümü var. Lakin şiddetin sınırı çözümü yok . Kaldı ki cinsellik sevgi saygı isteyen bir eylem buna göz yummanizi istemem ben bile kasildim okuduklarım karşısında. Okumakla adam olunmuyor malisef şiddet uygulayan bir eş var arkadaşlara katılıyorum bu gun vajimusu yensenizde baska bir sebepten ötürü yine şiddet uygulamayacagina garantiniz var mi

önce bi psikologunla görüş madem ama eşinin de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Psikolog komşu bir şehirde, kız arkadaşımla birlikte gidicez. Eşim şimdilik gelmiyor ama onu da birkaç haftaya ikna edebileceğimizi düşünüyorum.
Bugün ailemi ziyaret edicem, annem ve kız kardeşimle konuşayım mı, ne yapayım bilmiyorum.
Onları bigilendireyim mi, boşanma konusu falan açayım mı, bir sürü şey soracaklar, Off off, ben ne diyeyim şimdi onlara. Canımın sıkkın ve huzursuz olduğumu biliyorlar ama konuyu bilmiyorlar.

Niye cogu yerde olsun ben isi de olsa benle geleceksin diyorum geliyor. Ve muayenelerimi benden önce takip edip randevumu alıyor.

ilk kez duyuyorum arkadaşla özel muayeneye gidildiğini. buna da gelmeyeceklerse niye aldık bu kocaları?

bence önce psikologla ilerle bakalım nasıl gidiyo ona göre aile aç derim

Bu okuduklarım karşısında tüylerim diken diken oldu bu siteye kayıt olana kadar vajinismus diye bişey olduğunu bilmiyordum çok şükür böyle bisey yaşamadım arkadaşlar görumcene kızmışlar ama görumcenin biseyi yok tamamen yardımcı olmaya çalışmış ama eşinin yaptıkları çok yanlış arkadaşlara katılıyorum elini kolunu tutmak zorla birliktelik evli olabilirsin ama tecavüz zorbalık yapmak şiddet uygulamaktansa birlikte bu sorunu aşmanız gerekir

Görümcemi de kız arkadaşımı da olaya dahil eden biziz. Çok da faydalarını gördük, eş iletişimi sorunlu olunca birileri bizim isteğimizle yardımcı oluyor. Bu iyi niyetli kişilerin günahlarına giriyorlar. Aşağıda en bilgilendirici yorumu yaptığını düşündüğüm (profilinde doktor yazıyor) arkadaşın bu konuya değişik yaklaşımı var. O kısmı alıntılıyorum.

Sevisemedi diye sizi döven bir adamla sevisebilmenin yolunu ariyorsunuz.

Vallahi cok üzülüyorum boyle konulara.

Boşanmak istemiyorsun sorununuzun farkındasınız işte doktora mı gidilecek terapi mi görülecek bunu eşinle birlikte yap umarım en kısa sürede yenersin

Normal insanlar cinsel problemlerini koşa koşa anasına bacisina yetiştirmez de ondan. Görümcen de diyemiyor mu bunları bana niye anlatıyorsun ayıp karınla kendi aranızda gidin doktora çözün diye. Senin kocan da görümcen de o saçma fikirleri ile arkadaşın da korkunç insanlar. Sana çok masum geldiklerine göre sen de onlardan farklı bir kafada değilsin. Ne akıl verelim sana? Ne kocanda sorun buluyorsun ne zihniyetinizde ne başkasında. Aynen kardeşim mükemmel bir kocan var, biraz da üstte dene belki adam dövmez seni. Hey Allahım kafaya bak!

O küçük dünyanızdan bi çıkın. Her yer öyle değil, herkes de öyle değil. Benim de vajinismus geçmişim var. Eşimden yana olumsuz bir ima bile duymadım. Hep destek oldu. Eşim karı koca arasındaki bu meseleyi başkalarına söyleyecek kadar ağzı gevşek bir herif olsa direkt boşardım. Ne münasebet, benim seks hayatım niye görümcelerimin gündeminde olsun, şaka gibisiniz. Doktoru birlikte bulduk, terapiye de birlikte gittik. Bu tarz muayenelere de hep eşimle giderim. Normali budur. Eğitimli insanlar olduğunuzu düşünmeniz de en az bu durumunuz kadar garip. Allah’tan eğitimliymiş, eğitimsiz olsa bu kızınız bana kadınlık etmiyor diye babanızın evine götürür atardı herhalde sizi.

Benim de vajinismus geçmişim var. Eşimden yana olumsuz bir ima bile duymadım. Hep destek oldu.
Sizinkisi gibi bir koca bulamadık. Anlamaya çalışıp yardımcı olacağınıza linç edin. Sanki Türkiye sizin sırça köşklerinizden ibaret. Yaralı parmağa işeyeceğinize koparıp atın. Burada hep vajinusmus olup kocasının anlayışlı olduğundan dem vuranlar ağırlıkta ama biliyorum ki, şiddet görenler de var. İki yıldır siteyi izliyorum; kendi hemcinslerine tepeden bakan ve aşağılayan, kendi sosyal dokusundan habersiz, sorunu olan insanları konu açtığına pişman edip kaçırtan köşe başlarını tutmuş, birbirini beğenip duran değişik bir tipler var. Sayınız en fazla on. Bir diğeri de gizemliasli Diğer yapıcı yorumda bulunan arkadaşlarıma tabii ki teşekkür ediyorum. Bi bitin yaa!!!
Eğitim dediğiniz bu muydu? Peki.
MYO mezunuyuz. Eğitim bu, yazdığıma pişman ettiniz. Siz bizi eğitimsiz kabul edin. Eğitim kalitesi tartışalım, konu da bu zaten.

vajinismus herkesin başına gelebilecek ve herkesin de tedaviyle aşabileceği bi sorun ancak hayat arkadaşı olarak seçtiğiniz kişinin bu anlayışsızlığı ile çok zor hatta bence eşiniz anlayışlı biri olsa şu ana kadar aşardınız bile belki ama ne olursa olsun eşinizin bu tavrı iğrenç saygısız bi tavır kabul edilemez kesinlikle vajinismustan daha büyük sorun eşinizin karakteri şuan

Hangi kremi kullandınız bir de emla isimli kremi deneyin denemediyseniz. Kendinizi kasmanız çok normal ama inanın sonrasında bu muydu yani bunun için mi bu kadar korkmuşum diyeceksiniz

Ben kendi sorunumu aşmaya odaklandım, buradan da çok güzel öneriler aldım. Gerisini sonraya bırakıyorum.

Hangi kremi kullandınız bir de emla isimli kremi deneyin denemediyseniz. Kendinizi kasmanız çok normal ama inanın sonrasında bu muydu yani bunun için mi bu kadar korkmuşum diyeceksiniz
Emla isimli kremi kullandım, kremin vajenimi uyuşturduğunu biliyorum ama penis yaklaşınca elimde olmadan kasılıp kendimi kapatıyorum. Kendime inanıyorum, yarın psikoterapiye başlıyorum, yeneceğim ve ben de Allah'ın izniyle bunda korkacak ne varmış, diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…